Крумовград официално обяви раздялата с досегашния треньор Диамантис Вавалис и назначаването на негово място на Вили Вуцов. Заедно с гръцкия наставник си тръгват и помощникът му Михаил Ролев, както и изпълнителният директор Стефан Генов. Вуцов пък идва със своя екип, в който влизат помощниците му Иван Танчовски и Мирослав Косев, както и треньорът на вратарите Илиян Василев. Доста странно е, че от клуба сочат като причини за раздяла с всеки един от специалистите “лични причини”!

“Днес с клуба, поради лични причини се разделиха старши треньора Диамантис Вавалис, помощник-треньора Михаил Ролев и изпълнителния директор на клуба Стефан Генов.Ръководството на клуба изказва своята искренна благодарност, за всеотдайната работа и постигнатите успехи до момента, като пожелава успех и на тримата”, написаха от клуба във Фейсбук.

“Новият старши треньор на отбора е Велислав Вуцов. Треньорският щаб на отбора, който бе представен днес включва още: Илиян Василев /треньор на вратарите/, Мирослав Косев /помощник-треньор/ и Иван Танчовски /помощник-треньор/, който беше и в предишния треньорски щаб”, пише още там. По-късно новите треньори изведоха отбора на първа тренировка за седмицата.