Феновете на Ботев не се отзоваха на покана на Зико!

15
449

Всички поправки на проекта за стадион „Христо Ботев“ вече са входирани в Община Пловдив, която още днес ги предава на изпълнителя на реконструкцията на съоръжението в електронен вариант, а до края на седмицата – и на хартиен носител. Това стана ясно на традиционната седмична оперативка между кмета Здравко Димитров, заместника му Пламен Райчев, проектанта на стадиона арх. Георги Савов, надзорника Атанас Ангелов, ръководителя на проекта от страна на Община Пловдив инж. Атанас Чилингиров и представители на фирмата-изпълнител.

На оперативката бяха поканени и представители на феновете, но никой от тях не се яви, тъй като те са отправили покана за среща в четвъртък, 22 септември, от 18,30 часа, съобщиха официално от общината.

„Съжалявам, че никой от феновете не присъства днес, защото щяха да получат отговор на всички въпроси, които задават. Едва ли в четвъртък ще има нови неща, които да им съобщим на желаната от тях среща.

След като строителят остойности всички нови позиции в проектите, ще има отговор и на най-важния за привържениците въпрос – колко ще е точната цена на стадиона. Мога от сега да ги уверя, че Община Пловдив ще използва всички възможности да осигури средства за довършването на съоръжението – и като търсим пари от държавата, и като банков заем, а не изключвам и от клуба да поискат да се включат в довършването на стадиона и ние сме готови на разговори под каква форма ще стане това. Възможно е и феновете да се включат, както примерно колегите им от Левски, които събраха 7 милиона лева в помощ на своя тим. Аз също бих участвал в подобно начинание. Да не забравяме, че Община Пловдив трябва да се грижи за десетки други неща, имаме нужда от още детски градини, училища, лечебни заведения и инфраструктура, за които се дават средства от бюджета“, коментира на срещата кметът Здравко Димитров.

Неговият заместник Пламен Райчев поясни, че до края на тази седмица главният архитект на Пловдив ще издаде заповед за допълване на разрешението за строеж, която влиза в сила след 14 дни.

„Дотогава строителят се ангажира да представи в общината с протокол пълни количествено-стойностни сметки на всички настъпили изменения по проекта, необходими за завършване на стадиона. След това Община Пловдив трябва да одобри тези изчисления и ще подпишем анекс. Междувременно копие от предадените проекти ще бъде изпратено още в началото на следващата седмица до лицензионната комисия на БФС, която ще се произнесе дали в окончателния си вид стадионът отговаря на условията за получаване на лиценз от категория 4 на УЕФА“, заяви Райчев.

15 КОМЕНТАРА

 1. Тея, майна, се взимат на сериозно. Кой ви ебава за сливи, бе прошляци.

 2. Четат разбира се. Ама да вземат да прочетат и декларацията на Левски. Нали много им знаят лайнените усти.

  • 1
   1

   Андрейчо, пак сам си говориш, шматка изтръпнала.

 3. 2
  2

  ЧЕТЕТЕ ЛИ ВСИЧКО ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ??
  СЪНУВАТЕ ЛИ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ??
  ГЪРЧИТЕ ЛИ СЕ В КОМПЛЕКСИ ??? ИЗМЕТ ДОЛНА !!
  ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ Е ТАКА !
  АКО ГО НЯМАШЕ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТ ОТДАВНА Д АСТЕ СИ СЛОЖИЛИ ВЪЖЕТО ! ЖАЛКК АМЕБИ
  БОТЕВ Е НЕЩОТО КОЕТО ОСМИСЛЯ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ И СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА НЯКОЙ !
  СЪРЦЕТО НА ПЛОВДИВ ВИНАГИ ЩЕ БИЕ ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ КРАСОТА ВЯРА И БОРБА !!!
  А ВИЕ ВИНАГИ ЩЕ СТЕ ТАМ НЯКЪДЕ …
  МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ И ЩЕ ГРИЗЕТЕ НОКТИ И ЩЕ СЕ ТРЕСЕТЕ КОГАТО ЧУЕТЕ ИМЕТО СВЕЩЕНО !

  • 3
   2

   Не, Бонке.
   Превиваме се от смях като гледаме как се гърчию от комплекси от великия Локомотив.
   Продължавай! Яко забавляваш

  • 2
   1

   Комплексите на Локомотив: 7:3,0:1,6:0 !!! Вечно наебани кривоглави селяндури!

 4. 7
  7

  6:0 и ЗЛАТНАТА пета ви ебаха майката за вечността!

 5. 7
  7

  ЧЕТЕТЕ ЛИ ВСИЧКО ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ??
  СЪНУВАТЕ ЛИ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ??
  ГЪРЧИТЕ ЛИ СЕ В КОМПЛЕКСИ ??? ИЗМЕТ ДОЛНА !!
  ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ Е ТАКА !
  АКО ГО НЯМАШЕ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТ ОТДАВНА Д АСТЕ СИ СЛОЖИЛИ ВЪЖЕТО ! ЖАЛКК АМЕБИ
  БОТЕВ Е НЕЩОТО КОЕТО ОСМИСЛЯ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ И СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА НЯКОЙ !
  СЪРЦЕТО НА ПЛОВДИВ ВИНАГИ ЩЕ БИЕ ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ КРАСОТА ВЯРА И БОРБА !!!
  А ВИЕ ВИНАГИ ЩЕ СТЕ ТАМ НЯКЪДЕ …
  МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ И ЩЕ ГРИЗЕТЕ НОКТИ И ЩЕ СЕ ТРЕСЕТЕ КОГАТО ЧУЕТЕ ИМЕТО СВЕЩЕНО !

  • 8
   6

   и винаги помни 15 05 19 ОЖБОЛТ..И ВИНАГИ ПОМНЕТЕ 6:0 ЖЪЛТИ КУРВИ..

  • 1
   1

   Името Ботев наистина е свещено, но вие само се гаврите с това име!Проститутките на всяка власт!Сега пак сте си разчекнали минетчийските си усти,за поредната милостиня!Долна селско-изгрев бойска сган!

 6. 10
  5

  Sprintiori koga shte mastite za tosko.malqkite vi idvat na kraka i vie bqgate ot 4 5 kiparski rahiti po 40kg..Tosko vi gleda i se obrashta v groba ot vas..cqla evropa vi se smeee kak bqgate….3 4 bqganeto e vashia sporrt

 7. 5
  3

  Ний жъ дувайдами, ам кибапчита жъ има ли?

 8. 10
  7

  Жълтите цигани само номера въртят. Един лев не са събрали циганите от жълтия отбор ! Само знаят да искат

 9. 13
  8

  жълТУРЧИН да даде пари за нещо ??? ХА ХА ХА Зико ставаш смешен ! жълТУРЧИНА знае само да взима и знае само думата ДАЙ !!! Кога сте видяли наглата жъчта сган да помогне за стадиона с нещо ? Никога !!! А защо толкова наглеят за нещо, което дори не е тяхно ???

Comments are closed.