Трагичен в защита Ботев Пловдив съживи още един мъртвец. Този път в ролята на нуждаещ се влезе тоталния аутсайдер в Ефбет лига Спартак Варна, който се наложи над канарчетата като домакин с 3:2. Ако трябва да се обобщи картиката в този мач за Ботев Пд то може да се каже, че в атака жълто-черните “удариха голяма греда”, а в защита “играха като дървета”. За трагикомичното преставяне този път допринесе и наставника Копич, който в момента на подем на канарчетата, когато те се мъчеха да докарат резултата до 2:2, едновременно бяха заменени двамата от тримата централни бранители и това мигновенно доведе до гол за домакините в нeориетирания защитен вал. В атака жълто-черните удариха 3 греди и могат да обвинят късмета си, но в крайна сметка нападателите на Спартак показаха на гостите си, как се вкарват 3 гола с 2 точни удара във вратата.

Двата отбора се вкопчиха в здрава битка след началния съдийски сигнал. Първото по-сериозно положение бе пред вратата на домакините, но бранителите се справиха с рейд на Ману в наказателното поле. В 6-ата минута Бароан засече с левия крак центриране отляво, но изпрати топката в аут. В 17-ата минута “соколите” организираха атака отдясно, която завърши с центриране към Ромееш, който шутира от воле, но в аут. Само 120 секунди по-късно Херман отправи топовен удар от ъгъла на големия пеналт. Дичевски се разтегна и изби с една ръка, топката се удари в напречната греда и излезе в корнер. В 28-ата минута Етоо отне топка в центъра на терена, осъществи 20-метров дрибъл и стреля от границата на пеналта, но над вратата.

Към края на полувремето Ботев увеличи натиска и на два пъти имаше възможност да отбележи. Първо, в 43-ата минута, Ману комбинира с Брахими и отправи удар по земя от десетина метра, който срещна крак на бранител в синьо и излезе в корнер. След центрирането последва разбъркване и удар на Ману, който се спря в мрежата на Спартак, но реферите отмениха гола, преценявайки, че Генев е извършил нарушение секунди по-рано. В даденото от рефера двеминутно продължение Генев центрира отляво, Бароан се извиси над всички и с глава изпрати топката в напречната греда.

Второто полувреме започна изненадващо на фона на показаното от двата отбора през първата част. Димитров бе изведе отляво. Последва подаване по земя към Васев, който изпревари Супрайен и с едно докосване вкара под плонжа на Ханкич за 1:0. Ботев пробва да върне барзо попадението, но в 52-ата минута Спартак удари за втори път. Брахими извърши нарушение отдясно до тъчлинията. Митев центрира в наказателното поле, а крилото на “канарчетата” си отбеляза автогол в опит да изчисти с глава. Пет минути по-късно Будинов фаулира Брахими в наказателното поле и съдията отсъди дузпа, която Бароан реализира с шут по земя в дясно на вратата.В 68-ата минута Ботев като по чудо не изравни. Етоо отправи бриялнтен фалцов удар с десния крак, а топката за трети път се отби в напречната греда на домакините.

В 74-ата минута най-активният в предни позиции за домакините – Здравко Димитров, проби отляво, навлезе в наказателното поле и върна топката към точката на дузпата, където бе Руменов, който я изпрати за трети път във вратата на пловдивчани. Секунди преди това старщията на Ботев бе заменил едновремнно двама от тримата си централни бранители – Генев и Пунчец.

В добавеното време Ботев получи право да изпълни втора дузпа за нарушение срещу Ману. Самият потърпевш бе точен след добра реакция на стража и добавка, и вкара за крайното 3:2.

80 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ДОКАЗВА ТОВА ЧЕ БОТЕВ Е СЪРЦЕТО НА ПЛОВДИВ ! ВСИЧКИ НА ОПАШКА ДА ГЛЕДАТ ,КОМЕНТИРАТ И ДЕРЗАЯТ . БОТЕВ Е В УМА НА ВСЕКИ !
    ЗА ЕДНИ КРАСОТА ВЯРА И БОРБА !
    ЗА ДРУГИ СПАСЕНИЕ ОТ БЕСИЛОТО .
    ТАКА ВИ ИСКАМ КЮСТЕНДИЛСКИ КАЛАЙДЖИ. ГЪЪЪЪРЧ МАМА ВИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА
    РАНО ИЛИ КЪСНО ОТБОРА ЩЕ СИ СТЪПИ НА КРАКАТА ! А ВИЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ БЪЛНУВАТЕ ИМЕТО СВЕЩЕНО.
    БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

      Гърчи се от злоба, дееба дееба твойта мама турско-циганска!

  2. 11
    1

    Току бил разстроен заради провален трансфер , нищо подобно не се писа за Току, когато ботевЪ от Коматево загубиха Дербито заради негова грешка- това е футболист без сърце! А тези футболисти без сърца, десетки в ботевЪ от Коматево ги води Зингаревич и Азродин Валентич , защото и те нямат сърца.А феновете на ботевЪ от Коматево се опитваха да убият деца и жени със сигнални ракети и те нямат сърца! В ботевЪ от Коматево на всички нива няма сърце- това е един Мъртъв отбор….

    • 1
      4

      Томаш, ти ли си бе пич!?
      Що не си водиш тренировките, ами си се захванал с кардиология?
      Не е за теб.
      Виш да лееш куршум и да баеш сигурно ставаш?!
      Взимал си уроци от ходжите в Столипиново, взималсииии

      • Психо,коментирай мача на Ботев!В Столипиново оджите отговарят за Изгрев бойско-помашкото сдружение!Каквото трябваше Томаш го направи в дербито!Ти си един от многото превъртяли след ФИНАЛЪТ !

    • Истината.Вие сте цигани.Повече истина не в нужна..Вие го доказвате.Всеки ден всеки път пред всеки.Цигани ,това обеднява всичко.

      • Три месеца ядохте,пихте и се дрогирахте с безкачествена ,столипиновска дрога,когато Челсито парафира сдружението Изгрев бойс и съединението ви със столипиновските цигани!Този факт доказва циганският ви произход достатъчно!

  3. 16
    2

    Колко трансферни прозореца остават до спирането на хегемонията на Лудогорец?И в колко часа пристига автобуса в Коматево с героите с жълти фланелки да ги посрещнем ?

    • 10
      4

      Всички жълти цигани при ходжата на обрязване

  4. 6
    13

    ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ДОКАЗВА ТОВА ЧЕ БОТЕВ Е СЪРЦЕТО НА ПЛОВДИВ ! ВСИЧКИ НА ОПАШКА ДА ГЛЕДАТ ,КОМЕНТИРАТ И ДЕРЗАЯТ . БОТЕВ Е В УМА НА ВСЕКИ !
    ЗА ЕДНИ КРАСОТА ВЯРА И БОРБА !
    ЗА ДРУГИ СПАСЕНИЕ ОТ БЕСИЛОТО .
    ТАКА ВИ ИСКАМ КЮСТЕНДИЛСКИ КАЛАЙДЖИ. ГЪЪЪЪРЧ МАМА ВИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА
    РАНО ИЛИ КЪСНО ОТБОРА ЩЕ СИ СТЪПИ НА КРАКАТА ! А ВИЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ БЪЛНУВАТЕ ИМЕТО СВЕЩЕНО.
    БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ

    • 11
      3

      Олигофрен!След финала всички ,почти всички от Изгрев бойската-помашка ,долна сган са пациенти на психиатричната клиника!Анонимна мастийо,какво общо има коментара ти с днешния мач на Ботевъ?!

  5. 8
    3

    ЖЪЛТИ БОКЛУЦИИИИИЙ ВСИЧКИ ВЪН ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ, ЗАТОВА И НЯМА ДА ИМА ФЕНОВЕ НЕКАДЪРНИ МЪРШИИИЙ

  6. 17
    2

    Спомняте ли си каква неистова радост беше обхванала помашката паплач след победата над гранда Септември?! Спомняте ли си каква еуфория обзе помашката паплач след подарената дузпа от любимеца на Коматево Давидов?!А спомняте ли си в какъв транс изпадна помашката паплач, когато обявиха ,че наказват “Любимеца на Пловдив”с два мача без публика?!Евалла Зинга, Евалла Шиши,клуб 500 ви обича.

  7. 17
    1

    Същата схема на игра като при Азрудина с трима централни,и тримата бавни кат тролеи.В средата двама дърводелци като Рабей и Мертенс,които само бягат като мухи без глави и точен пас дават на повече от 10 метра един път в годината.Отляво крило играе Брахими,супер посредствен футболист,който спирането му е къс пас.Отдясно го мъчат като халф-бек Херман,който си е защитник и като тръгне да атакува няма кой да му покрива зоната.Напред двете негра са изолирани,щот нямаме офанзивен халф зад тях,който да им помага в пресата.Тва ми е мнението за батака в отбора и резултатите го показват.Ако някой си мисли,че нещо коренно ще се промени с тия футболисти,всичките привлечени от Азрудина му пращам много здраве от мен

    • 10
      2

      Колкото и да мекица Тодор,липсата му е осезаема,щот в тоя отбор няма кой да даде един точен извеждаш пас

      • 4
        1

        Колко много обичаме Ботев?!Простьо, как може да пишеш простотии за един от най-качествените футболисти в БГ Тодор Неделев,който е продукт на вашата школа!Мекица?!Ти си олигофрен с качество като такъв!Вие не можете да обичате!Вие можете само да мразите ,изпълнени с жлъч и простотии!

        • 4
          1

          Пишеш глупости! Неделев НЕ е продукт на тези. Неделев е продукт на Ботев 2002, което НЕ е ФК Ботев! Ботев 2002 е отделна детска школа , която бе създадена от Андрей Павлов , лека му пръст.

          • На мен това ми е известно,може би с по-големи подробности!Става дума ,че Тошко е ботевист по-рождение и си обича Ботев повече от всичките жълти драскачи в сайта,а ти го сравняваш с мекица!Той не изневери на Ботев тогава когато му предлагаха много повече материя от кой ли не отбор,а той остана в Ботев!Това ли е мекицата ?Та глупостите ги пишат олигофрени като теб
            , ,,пловдивчанино” !

          • А И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ СА СЕ ИЗДЪЛЖИЛИ ЗА ТОЗИ ТРАНСФЕР!!!!

  8. 12
    2

    Зингаревич, като сте я взели Христинчето Драганова- опъвайте я нея, не се боцкайте с Валентич, че ни омръзна от педераски номера

  9. 12
    1

    Сега да попитам тези фракцийки ? Мога ли спокойно да кажа ШНУР ! За Зингаревич !!! Мощен шнур

  10. 17
    2

    Сега money+ пак ли са виновни, дееба ваш’ та мама турско-циганска!?

  11. 7
    11

    ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ДОКАЗВА ТОВА ЧЕ БОТЕВ Е СЪРЦЕТО НА ПЛОВДИВ ! ВСИЧКИ НА ОПАШКА ДА ГЛЕДАТ ,КОМЕНТИРАТ И ДЕРЗАЯТ . БОТЕВ Е В УМА НА ВСЕКИ !
    ЗА ЕДНИ КРАСОТА ВЯРА И БОРБА !
    ЗА ДРУГИ СПАСЕНИЕ ОТ БЕСИЛОТО .
    ТАКА ВИ ИСКАМ КЮСТЕНДИЛСКИ КАЛАЙДЖИ. ГЪЪЪЪРЧ МАМА ВИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА
    РАНО ИЛИ КЪСНО ОТБОРА ЩЕ СИ СТЪПИ НА КРАКАТА ! А ВИЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ БЪЛНУВАТЕ ИМЕТО СВЕЩЕНО.
    БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
      8
      3

      Бегай от тука бе, мангал вмирисан 🤣

    • 5
      7

      вземи се осъзнай малко и гледай собсвтения си отбор. Кюстендилци, цигани, ние сме се запътили към Б група. Вместо да изметем тези глупаци от ръководството

      • Неграмотен помак ти имаш ли трети клас? Каквато ви е публиката такова ви е и ръководството,такива са ви и футболистите.Със съдийски подаръци сте тъпана на ефбет лига а бюджета ви е най-големият след този на Лудугорец

      • 2
        2

        Още един психар!Какъв е смисъла на пасквила,който си опитал да напишеш и то абсолютно неграмотно!

    • 9
      4

      Тоз пък така се е превъзбудил … полека !! Просто ви се смеем и подиграваме!! Както е било винаги!! През 21ви век редовно си се шматкате около и под чертата на изпадане … чат пат В и Б група… какъв символ каква победа !? Днес ви надигра последния с 2 точки както разбрахме времето,топката,терена са виновни!? А защитата топ ли беше ? Преди две седмици money+ и съдията бяха виновни… 2019та на финала Бойко така казал за нас купа за вас стадион!?! Малко достойнство остана ли ви? Бити и ебани,че чак насрани!!

      • Долни скобаджийски курви и достойнство?!

        • Тихо да няма горе ръцете… курва е майка ти и сина и … не го ли разбра ?

  12. 15
    3

    Че аз по-голям мъртвец от коматевския катун не виждам. Таборът отива към небето.

    • 3
      1

      В коматевското вариант,този филм е още по-итересен!

  13. 7
    5

    Какво стана с призивите за фейрплея, бе катунарчета???!!
    По 2 измислени дузпи на мач…

  14. 6
    4

    ТЕЗИ БОСНЕНСКИ ГОВЕДА ЩЕ НИ ЗАТРИЯТ. ЗИНГАРЕВИЧ ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ, А НЕ АНУСА. АМАН ОТ ПЕДЕРАСКИТЕ ВИ НОМЕРА!

  15. 9
    5

    Шайка не българи, не християни, не бели на цвят, безотговорни, апатични под човеци се подиграват на клуба, на името Ботев, на всички нас, които подкрепяме този отбор, а ние им ръкопляскаме!? Тази пасмина е тук, като на гара разпределителна и само подържа физическа форма за да поеме на някъде! Резултатите от мачовете са последното, което ги интересува!

    • 8
      4

      В колона по един при ходжата по един дюнер против прокобата Валентин

      • 4
        1

        И по една рязана пишка!

  16. 15
    1

    Money+ са виновни,трябваше 8 дузпи да ни свири съдията,но той ни даде само 2,тия буфИри жа нЪ ибЪт вечно

  17. 10
    2

    ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ОТ ДВАМАТА ПЕДАЛИ,ТРНЬОРИ В ШКОЛАТА ДА ПОЕМЕ ОТБОРА И ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД! ТРЕНЬОР,СОБСТВЕНИК,СЪВЕТНИК,ФУТБОЛИСТИ И НАЙ ВЕЧЕ ФЕНОВЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН ПЕДЕРАСИ

  18. 8
    3

    МОЛЯ СЕ НА БОГ ЗИНГАРЕВИЧ ДА ГИ ЗАТРИЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-КЪСНО ЗА ДА ГЛЕДАМЕ ЦИРКОВЕ ОЩЕ ВРЕМЕ И ДА ЧЕТЕМ КАК ФЕНОВЕЪР СА ЗАД РЪКОВОДСТВОТО, КОЕТО ГИ СЪСИПВА АМА СА ЗАД НЕГО ДЕ

    • 4
      2

      Колежа ли?!Той си има име Кънчева поляна!

  19. 7
    6

    цингаревича свършил рублите…
    Слава Украйна!

  20. 5
    4

    завинаги да сас вас жалтучерни пубидитили

  21. 9
    2

    Играли сме феноменално, али смо намали късмет.

  22. 15
    4

    Е, кво пък толкова. И в б група се играе футбол. Пък и там от време на време ще записваме и победи.

  23. 15
    8

    Моней + на кой отбор са спонсор,че се обърках.На фланелките на Локомотив и съдиите е изписано, Локомотив всеки мач е ощетен с картони и измислени отсъждания,а на Ботевъ всеки мач подарени дузпи,май и тази мантра със спонсора е като тази с подарената от Бойко купа.Сега очакваме простите ви глави друга простотия да измислят.Вчера в трибуна Пловдив някой малоумник беше написал заглавие “Ще продължи ли Ботевъ победната серия?! Забележете победна серия от една победа!!!И Диема защо не дава повторения на измислените ви дузпи?!

  24. 9
    4

    Този собственик играе тото нонстоп!първо полувреме 0:0 и второ 3:2 вкарани наф 4.5 гола коф 150!

  25. 10
    4

    Изроди мръсни гадни футболисти!Срам ме е че гледаме това тото!

  26. 16
    4

    Супер грешни смени от Копич. Току, Рабей, Минков, Пунчец- тези не стават и за трета лига. Не съм оптимист с този треньор защото странно копира некадърния Валентич. Много бързо реабилитира тапата Току . В защита е ясно, че сме зле, а днес и Ханкич игра слабо. Извади Херман и Мартенс и пусна Току . Този треньор явно не е наясно с качествата на играчите си. А вече доста време е в Ботев. Значи е посредствен треньор.

  27. 19
    6

    Цирк “Фремад Амагер Коматево”днес развесели град Варна.Няма по-жалък и смешен отбор в лигата.Миналата седмица полудяхте от радост,че ни наказаха заради вашите олигофрени,но справедливостта възтържествува.Превъзбудихте се след подарената дузпа от Давидов и днес ви лъснаха гъзовете макар и с две подарени дузпи аутсайдера Спартак ви смачка.Хайде говорете пак за Моней +,такива дузпи и на Лудогорец не са свирени,а педалите от Диема не дават повторения.

  28. 15
    7

    Педераси,нещо за съдийте? Вече ще трябва по 5 да ви дават,гнусни лизачи

    • 5
      2

      Е, кво пък толкова. И в б група се играе футбол. Пък и там от време на време ще записваме и победи.

  29. 15
    2

    Добре , че дойдоха коматевските убитаци, та и ние да запишем първа победа в 10 кръга. Ако играем само с тях ставаме шампиони.

  30. 13
    3

    Пътят към Б група е осеян със срам и резил

    • 7
      4

      Тинеста дънна риба с пет букви, живуркаща в коматевското блато.

  31. 9
    3

    НЯМА ЛИ НАЙ ПОСЛЕ ДА СА НАМЕРИ НЯКОЙ ФЕН ДАЙМ СЧУПИ КРАКАТА НА ТОЯ БЕЗДАРНИЦИ ХОРАТА ДА НЕСИ ВДИГАТ НЕРВИТИ ПО 15 – 20 ХИЛ ЕВРА ЗАПЛАТИ ВЗЕМАТ СРАМ И РЕЗИЛ РЕЗИЛ

  32. 20
    5

    ФК ДУЗПА,отбора на ПЕДЕРАСИТЕ в БГ със собственик вечно пиян гей,съветник тъпкач,ДВАМА треньори в школата,чисти педераси,учат децата на грим и епилация,футболисти от кол и въже и фенове като ФЕКАЛА,какво повече да очакваш от помаците

  33. АСОЦИАЦИЯ на ХОДЖИТЕ от РОДОПСКАТА ЯКА - НЕОБРЯЗАНИ / АХРЯН /
    11
    1

    ВАЙ, ВАЙ, ВАЙ АЛЛАХ КВО СЪ СЛУЧИ, ЧЕ И АУТСАЙДЕРА НИ ГО НАБУЧИ.
    ВАЙ, ВАЙ ВАЙ АЛЛАХ МАЧА СВЪРШИ, КАТ НАС НЯМА ДРУГИ ТАКИВА МЪРШИ.

  34. 16
    2

    ДА ЖИВЕЕ ЗИНГАРЕВИЧ !!!! ОТБОТА ВИ ЛЕШ , ШКОЛАТА ВИ Е ЛЕШ И ФЕНОВЕТЕ СА ВИ ЛЕШ !

  35. 5
    3

    МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И….. ОП СА….. ОП СА

  36. 8
    1

    Дербито на шампионите … и като гледам скоро ще минем и Спартак и сме шампиони ай аналиии

  37. 12
    2

    Всички черни маймуни вън от Ботев,начело с онази ганайска перла Чоко ли е ,Боко ли е ,май Току се казваше!

  38. 13
    5

    И този Желко е менте! Да се връща Вале на бял кон и да ги почваме! Аййй канарййй!

    • 19
      6

      Защо вън?!!! Екстра сте си! Само негри и пришълци сте,които се опитват да играят футбол на село! Пловдив е черно-бял! Само Локо!

Коментарите са затворени