Отборът на Локомотив (Пловдив) победи с 1:0 Септември като гост в последния мач от деветия кръг на efbet Лига. Единственото попадение отбеляза бранителят Мартин Паскалев. 20-годишният защитник се разписа след центриране от корнер.
Като цяло тимът от Пловдив бе по-активният през целия двубой и имаше по-добрите положения за гол, така че логично стигна до победата в столицата. Домакините от своя страна почти не застрашиха вратата на “смърфовете” и не успяха да вземат нищо от срещата.

Във третата минута на мача гостите можеха да открият резултата. Георги Каракашев бе изведен на чиста позиция зад защитата, но Димитър Шейтанов излезе добре, за да го блокира.
В следващите минути гостите продължиха да са по-активният тим, но към средата на полувремето играта се изравни, а до края на първата част властваше битката по терена.
В началото на втората част домакините стигнаха до чисто положение. Кристиан Пешов се оказа на добра позиция в наказателното поле и стреля по диагонал, но Динко Хоркаш изби.

В 66-ата минута Локомотив откри резултата. Центриране от ъглов удар и младият Мартин Паскалев засече с глава топката във вратата на Шейтанов. Малко по-късно гостите можеха да удвоят, след като Шейтанов излезе да блокира останалия сам срещу него Бабакар Дион и опразни вратата си. На голлинията обаче Мартин Николов спря удара.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    5

    Да се простят със следващият мач да не се напрягат

  2. 1
    4

    Андро,много си кух,Паскалев е на 21 роден е на 25/02/2001

Коментарите са затворени