Обрат: Спартак се отказа от Оризари, отново ще домакиснтва на стадион „Пловдив“

0
145
стадион "Пловдив"

 

Спартак ще домакинства през новия сезон на стадион „Пловдив“. Това обявиха от клуба, макар преди няколко седмици да заявиха, че домакинските срещи ще се провеждат на стадиона в село Оризари. Решението е взето с цел по-голяма подкрепа от феновете на домакинските мачове на отбора, както и за тяхното улеснение. Ето какво заявиха от клуба дни преди старта на сезона в ЮИ Трета лига:

Уважаеми спартаклии, 

В събота стартираме участието си в Трета лига с домакинство на Несебър. 

През последните седмици трябваше да вземем решение къде ще домакинства Спартак с оглед реконсрукцията на стадион „Тодор Диев“. Имахме опция да домакинстваме на стадиона в село Оризари, както бяхме обявили.

Решихме да не причиняваме неудобства на своите фенове и да получим вашата подкрепа, както винаги сте го правили, затова направихме и невъзможното и благодарение на нашия президент Динко Миленчев и фирма Анверс конструкт, успяхме да направим някои подобрения и получихме разрешение от БФС да домакинстваме на стадион „Пловдив“.

Искаме да благодарим на Община Пловдив за огромното съдействие, което ни оказа. Благодарим и лично на г-н Петър Зехтински, който за пореден път доказа своята голяма любов към футбола, и ни съдейства, за да може Спартак да играе на стадион „Пловдив“.

Срещата с Несебър е в събота от 18:30 часа и е с вход свободен.

Очакваме вашата подкрепа, за да започнем сезона с победа.

За мача ще бъдат отворени два входа на стадион „Пловдив“- централният (от страната на кулата на Гребната база), както и входът от страната на Спортния диспaнсер под таблото.