Още една директорска глава в Ботев падна заради критики срещу Валентич

13
977

Още една директорска глава падна заради критики срещу Валентич. Месец, след като зае поста на спортен директор в Ботев Пловдив, Дино Диамантопулос е бил освободен от собственика Антон Зингаревич. Според непотвърдена информация, причината за освобождаването му е пререкание с довчерашния треньор Азрудин Валентич, който вече е стратегически съветник по спортното развитие на отбора.

Диамантопулос си позволил да изкаже недоволство от работата на босненския специалист, говори мълвата на Коматево. След като жълто-черните загубиха безславно от Ботев Враца, спортният директор отправил критики към Валентич за слабата игра. Отношенията между двамата се обтегнали още повече след краха на „канарчетата“от Арда.

Преди близо година, Валентич бе в основата на освобождаването и на предишния спортен директор Даниел Сереидо. Испанецът също имаше неблагоразумието да критикува някои от трансферните решения на Валентич.

Диамантопулос пристигна в Ботев Пд с визитка, която включваше стаж като технически директор на Панатинайкос и Арис. През последните години е бил и мениджър, като е направил няколко много добри сделки.

13 КОМЕНТАРА

 1. ЖЪЛТИ ЦИГАНИ, АКО ИМАТЕ И ЕДНА МОЛЕКУЛА МОЗЪК ТРЯБВА ДА СЕ СЕТИТЕ И ПРИЗНАЕТЕ,ЧЕ ВАЛИ Е ПРАВ! КАКЪВ ПРОФИ КЛУБ МОЖЕ ДА Е КЛУБ НА ДЕСЕТИНА ГОДИНИ,СЪЗДАДЕН НА СЕЛО,ИГРАЕЩ НА СЕЛО,С ФЕНОВЕ ОТ СЕЛО???!!! ТОЙ МОЖЕ ДА Е ЧУЖДЕНЕЦ, НО С ИСТИНИТЕ ИМА ОТКЪДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ!!!

 2. 1
  2

  Всички, които са притив Вале – вън!!!! Истинските бултраси много по подкрепяме.

 3. 3
  1

  ВАЛЕНТИЧ, ЛИПСВАТ ТИ ПЪРВИТЕ 7 ГОДИНИ. ВЪЗПИТАНИЕТО 5И Е НА ТИПИЧЕН БАЛКАНСКИ СУБЕКТ- НИСКООБРАЗОВАН, НЕВЪЗПИТАН, НАГЪЛ, НАХАЛЕН, НИСКОИНТЕЛИГЕНТЕН, Т.Е. ТИПИЧЕН ПРОСТАК. КОЛКОТО ПИ БЪРЗО НИ ОТТЪРВЕШ ОТ ТВОЕТО ПРИСЪСТВИЕ, ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА ТЕБ! И СЕКСУАЛНАТА ТИ ВРЪЗКА СЪС ЗИНГАРЕВИЧ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ СПАСИ. СКОРО ПЛОВДИВ ЩЕ ТИ СЕ ВИДИ ТЕСЕН!

 4. Зингата и Валето май си лапат …….. нешоме съмнява тая работа

 5. Зингаревич е партия с краваря. Не ни чака нищо добро, Вале…….. измитай се от Ботев. Време е за револуция

 6. 1
  1

  Струва ми се, че това, което ще ги сполети с Зингаревич ще е нищо в сравнение с това, което им причини великия Димитър Христолов !

 7. 2
  3

  Аз ви създадох, а вие неблагодарни твари ме плюете!

  Постигнахме много, с третия по размер бюджет в А група сме на 16 място…

  Ще ме уважавате, иначе ще ви прекръстя на Фк Христолов, както прекръстиха цска на Фк Лупи!!!

  Да не съм чул повече гък, че ще се наложи да пеете а бре Христолов ти си най голям ,а бре Христолов ти си най велик…

 8. 6
  1

  Изрода Валентина краварката , ще дочака скоро възмездие за поругаването на честа на футболен клуб Ботев и за „опазването “ на иконите от съблекалнята.Червей тръгвай си мразим те.

 9. 2
  4

  Държанки мой, тихи ви искам!
  На колене! Иначе ви закривам

  • А мога ли да го изтрядкам на мяйка ти в гъза когато е срала

 10. 15
  6

  Поклон ВАЛЕ, ти си от втора датска лига а гониш специалист от Арис и Панатинайкос….

Comments are closed.