Валентич горд!? Продължавал да работи!

18
1504

Старши треньорът на Ботев Пловдив – Азрудин Валентич бе категоричен, че футболистите му са се представили добре срещу АПОЕЛ Никозия. Той заяви, че е горд с играчите, които са дали всичко от себе си.

„Знаехме, че ще е трудно в първите минути. Много от футболистите бяха нервни. Опитахме да се върнем в срещата. Имахме 100-процентов шанс с Току, а след това и от пряк свободен удар. През второто полувреме имахме отново възможност да отбележим чрез Мартин Секулич. Допуснахме нещастен гол от рикошет, а след това и от пряк свободен удар.

Горд съм как отговорихме през второто полувреме. Не можем да дойдем тук и да създадем чак толкова много ситуации. Не видях нито един футболист, който не даде 100%.

Този трансферен прозорец не се подготвихме, както искахме. Понякога плащаш висока цена за грешките.

Трябва да продължим да работим. От този отбор изтискахме максимума. Трябва ни 2-3 нови, за да повдигнем класата. Мартин Секулич не е готов физически“, каза още Валентич.

Днес имам среща със собственика на клуба и изпълнителния директор. Чака ни дълга вечер и ще решим какво е най-доброто за Ботев. Аз знам какво е то.

Най- доброто е да вземем двама футболисти. Говорихме още след мача с Берое, а още не сме привлекли играчи“, коментира Валентич.

„Не съм идиот, познавам хората, усещам, че феновете не подкрепят отбора, ако не го правят заради мен, аз имам своето бъдеще“, каза още Валентич.

18 КОМЕНТАРА

 1. 3
  2

  ВАЛЕ: „Да, пак казвам Ботев преди мен не съществуваше, губиха по 6:0“

  Голям е Вале! От кой ли е това 6:0? Жълти двулични твари го мачкат, но Вале мачка тях. ботевЪ не съществувал!!! Имаме втори Христолов в Коматево и той ги закри… Не съществували, били аматьорски отбор!!!

  Поклон пред Локомотивските агенти….

   

 2. 2
  2

  Как се радват от малцинствата само от малцинствата на загубите на великия Ботев Пловдив,чак ми е кеф….

 3. 1
  3

  Хората котка не взимат от Русия вие клуба си дадохте на тези отрепки хак да ви е.

 4. 5
  1

  Нямам против да продължиш да работиш, само че в друг клуб. Ботев не е лъжица за твоята уста..

 5. 9
  13

  Давай, Валентич!
  Довърши жълтата сган!
  Цялата черно-бяла общност е с теб!

 6. 6
  7

  Даже и циганките на тия щяха да им окажат по голям отпор ! По слаб си Валентич дори от циганския треньор

  • Циганките играхте вчера, бегач потен…

 7. 4
  4

  Над какво ще работиш, ,теорема за избор на благодарни п…ли.

 8. 10
  8

  Нагла публика случи на нагъл треньор и нагъл собственик. Всичко е точно!

 9. 15
  3

  Валентич , от какво си горд бе нагъл некъдърник.Стоилов с 3 пъти по- малък бюджет взе купа и отстрани ПАОК.Цената на отбора му се вдигна 2,5 пъти.Уелтън взима два пъти по -малка заплата от ренде Минков ,а да не говорим за некъдърника ванХертъм.Ако имаш грам мъжко достойнство ще си тръгнеш веднага, но ти не си мъж и ще стоиш.Нагъл лъжец , „пазител на икони“ ,Господ гледа и забавя но не забравя.Измет напусни любимия ни отбор.Вземи със себе си и радо гея.Аман от обратни.

 10. 11
  4

  Валентич а ти не си готов и никога няма са ставаш за старши треньор.Като всеки некъдърник ти винаги си оправдаваш Твоето присъствие начело на любимия ни отбор е обида за всички ботевисти . Тръгна си цялата си не мъжка писмена.

 11. 12
  6

  Боклук ти разтури отбора бее групак долен мръсен гаден шиптар тва ли е надграждането нещастник ВЪН ВЪН ОСТАВКААА ОСТВАВВКААА

 12. 8
  4

  Тоя човечец сигурно е чел само “ Гордост и предразсъдъци“

 13. 9
  15

  Давай, Вали! Истинските канари те подкрепят.

 14. 12
  5

  ПСИХОПАД КВО ЗАБЛУЖДАВАШ ХОРАТА НИЯ СЛЯПИ ЛИ СМЕ ТВА НЕ ИГРА ОТБОРА НЯМА НИКВА ИДЕЯ МАХАЙ СЕ НАПУСНИ ОСВОБОДИНА ОТ ТВОЙТО ПРИСЪСТВИЕ

Comments are closed.