Валентич нахока стрелец на Ботев: Не е по-голям от клуба

1
172

Наставникът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич говори пред медиите преди утрешния мач с АПОЕЛ Никозия. Двата тима се изправят един срещу друг в мач реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, а първият мач в София завърши без победител 0:0.

Специалистът заяви, че всичко зависи от това как отборът ще отговори на три аспекта от битката. Наставникът също така разясни и ситуацията с Антоан Бароан.

„Това е друг турнир и в първия мач играхме много добре. Сега шансовете ни са 50 на 50. Сега е въпросът как ще можем да отворим на аспектите – публиката на АПОЕЛ, атмосферни условия и как ще реагираме на натиска в началото на срещата. Направихме задълбочен анализ на първия мач, а сега няма да имаме и кадрови проблеми“, започна Валентич.

„За нас е важно да запазим нагласата си от първия мач, защото тогава играхме много добре. Атмосферата в съблекалнята е отлична и в момента има хармония между нас. Клубът ни дава всички условия да бъдем подготвени във всеки един аспект. Температурите в Пловдив са почти същите. Тук може би разликата е по-голямата влажност. Затова дойдохме един ден преди срещата, за да можем да се аклиматизираме“, каза още Валентич.

„Не за първи път съм в такава ситуация. Вярвам, че отборът има качество да направим добър сезон. Това, което мразя са фалшивите новини. Аз знам кой съм и откъде идвам“.

„Антоан Бароан е млад играч с голям потенциал, но трябва да разбере, че в Ботев не е по-голям от другите. Той в момента афектира хармонията в клуба. Антоан трябва да разбере, че трябва да върви напред с отбора. Моята задача е да го науча и да защитя хармонията в отбора“, завърши наставникът.

1 КОМЕНТАР

  1. 3
    1

    Този е пълен глупак:
    1. Щял да се аклиматизира към влагата… за 1 ден…
    2. Играли добре в София…

Comments are closed.