Томаш: Поздравявам играчите си, но не съм доволен

6
299

Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, не беше доволен, макар тимът му да победи Хебър с 2:1. Според треньора дузпата за гостите не е била категорична, но смята, че това са неща, с които трябва да се „справят“.

„Стигнахме до трите точки със сърце и характер от играчите. Поздравявам ги, но не съм доволен. Влезнахме перфектно в мача и вместо да го „затворим“, ние вземаме грешните решения. Няма да коментирам дузпата, защото за мен е фактор, който доста ще влияе. Половината отбор е с картони от нас. Противникът ни изнервя, бави. Мисля, че съдията трябва да гледат футболните неща. Ние победихме днес и заради публиката. Феновете искат да гледат атакуващ футбол, а не лежане. Играем сигурно 50 минути от 90. Не съм доволен как проведохме мача, сами се вкарахме в капан“, започна Томаш.

„Имаме проблеми при позиционирането, когато владеем топката. Добре сме без нея, но в другия случай имаме проблеми. Ако бяхме вкарали втори гол, мачът щеше да се развие по различен начин, но трябва да се справяме. Противникът искаше да „вкара“ мача по този начин. Гледахме как ще играят. Това се нарича български манталитет. Вкарай втори, трети гол. След това от самочувствие ще играеш. През седмицата имахме проблеми с хора, които не тренираха. Имахме проблеми и с новите, надявам се следващата седмица всичко да е окей. Искам поне още двама души“, завърши Сашо Томаш.

6 КОМЕНТАРА

 1. 1
  2

  „Правителството на Обединеното кралство признава, че вaкcинитe са yвpeдили ecтecтвeнaтa имyннa cиcтeмa на тези, които са били двойно вaкcиниpaни:
  Правителството на Обединеното кралство призна, че след като сте били вaкcиниpaни двoйнo, никога повече няма да можете да придобиете пълен ecтecтвeн имyнитeт срещу варианти на Ko вид – или евентуално към друг виpyc. Така че нека гледаме как „истинската“ пaндeмия започва сега!
  В своя Седмица 42 „Доклад за наблюдение на вaкcинитe срещу Ko вид“, Министерството на здpaвeoпaзвaнeтo на Обединеното кралство признава на cтpaница 23, че „Нивата на N aнтитeлa изглежда са по-ниски при хора, които се зapaзявaт след две дoзи вaкcинaция“.
  По-нататък се казва, че този спад в aнтитeлaтa е по същество постоянен.
  Какво означава това? Знаем, че вaкcинитe не предотвратяват инфeкциятa или предаването на виpyca (всъщност докладът показва, че вaкcиниpaнитe възрастни вече са много по-склонни да бъдат зapaзeни, отколкото нeвaкcиниpaнитe).
  Сега британците установяват, че вaкcинaтa пречи на способността на организма да произвежда aнтитeлa след инфeкция не само срещу шипoвия пpoтeин, но и срещу други части на виpyca. По-специално, изглежда, че вaкcиниpaнитe хора не образуват aнтитeлa срещу нyклeoкaпcидния пpoтeин, обвивката на виpyca, която е решаваща част от отговора при нeвaкcиниpaни хора.
  В дългосрочен план вaкcиниpaнитe са много по-податливи на всякакви мyтaции в шипoвия пpoтeин, дори ако вече са били зapaзeни и излeкyвaни веднъж или повече. Нeвaкcиниpaнитe, от друга страна, ще придобият траен, ако не и постоянен имyнитeт към всички щaмoвe на предполагаемия виpyc, след като са били зapaзeни по естествен път с него дори веднъж.

  Първите застрахователни компании се отдръпват, защото пред тях идва огромна вълна от искове. Aнтъни Фayчи потвърждава, че РСR тecтът не може да открие живи виpycи. Aнтъни Фayчи потвърждава, че нито тecтът за aнтигeн, нито РСR тecтът могат да ни кажат дали някой е зapaзeн или не!!! Това обезсилва всички основи на така наречената пaндeмия.
  РСR тecтът беше единствената индикация за пaндeмия. Без РСR-TECT няма пaндeмия. За всички служители на пресата, лекари, адвокати, прокурори и т.н. ТОВА е последният ключ, последното доказателство, че всички мepки трябва да бъдат отменени незабавно!“

 2. По голям фукльо от тоя кавал Томаш няма…
  Ще ви напълнят скоро шушоните и на истинските мангали от Пловдив

  • Хахах боли, а. И петата и бахурите и новият възход на Локомотив.

 3. 15

  Ей това е треньор. Самокритичен. Не като клоуна Валентич.

  • Той този голям праз вие шест пъти в курвинската ви трътка,жълт изрод!!!

Comments are closed.