Зингаревич: Не съм доволен от старта на сезона!

11
594

Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич направи коментар за впечатленията си от представянето на отбора след първите 3 официални двубоя през настоящия сезон. Руският бизнесмен бе в официалната ложа на националния стадион, откъдето изгледа снощното нулево равенство срещу Апоел от Лигата на конференциите.

Ето какъв бе коментарът на Зингаревич:

Задоволени сме с равенството. Разбира се, имахме очаквания да спечелим, но е 0:0, така че продължаваме към следващия мач. Имахме шансове да отбележим, единствено липсваше малко прецизност. Играчите трябва да си повярват малко повече, за да влязат положенията.

Атмосферата беше страхотна. Това беше най-голямата посещаемост, откакто съм собственик на клуба, имаше над 5 хиляди души. Доволни сме, когато феновете ни са с нас.

Ако започнеш участие в даден турнир, то е необходимо и да си поставиш цел, иначе няма смисъл. Гледаме обаче мач за мач. Най-важен е следващият мач. И вторият двубой ще е с шансове 50:50, така че трябва да видим кой ще има малко повече късмет.

Не съм доволен от старта на сезона, защото загубихме два мача, които трябваше да спечелим. Имаше причини за това, предполагам, но трябваше да се справим по-добре. Все пак, тези неща се случват във футбола, така че съм уверен, че може да обърнем нещата. Просто трябва да спечелим следващия мач и да гледаме оттам насетне.

11 КОМЕНТАРА

 1. 1
  4

  И с какво ти се отблагодариха жълтите цигани. 3000 човека в София и срам пре цяла България. Циганска работа

 2. 4
  8

  По шибани цигани от папагалите няма. Известни още като столипиновксите мастии.

 3. Тоз като го гледам къв е льоптьо …тъкмо му заспива тоя парцал на него

 4. 4
  3

  Не съм доволен! Нашите фенове са цигани от околията на Пловдив.

 5. 4
  2

  Цингата е поставено лице. Влиза в реториката на лъжливите папагали защото така му е заповядано….

 6. 9
  7

  И този е един сметкаджия. Напълни отбора с черни наемници половината за нищо не стават. Обезличи ни като клуб

Comments are closed.