Новата инициатива е факт! Фенклубът на Локо отправи покана към „черно-бялата“ общност

43
365

Фенклубът на Локомотив Плвовдив поставя началото на поредната си инициатива. „Черно-белите“ привърженици ще отдадат заслуженото на клубните легенди, а голямото събитие е насрочено за неделя (24 юли) от 17 часа на стадиона в „Лаута“:

Черно-бели братя и сестри,

В навечерието сме на рождения ден на нашия любим клуб. За всички нас Локомотив Пловдив е не просто футбол, а начин на живот и ценностна система.

Отправяме покана към всички вас да отдадем заслуженото на нашите легенди. Нека нашите деца се докоснат до хора, оставили ярка следа в историята на футбола в Пловдив и България. На събитието ще присъстват и легенди на други футболни отбори.

Подготвили сме подаръци за децата и гостите на събитието. Заедно ще поставим началото на една инициатива, която ще продължи и ще се развива, достигайки по-голям мащаб.

Начало: 24 юли /неделя/ 17:00

Стадион „Локомотив“

43 КОМЕНТАРА

 1. 3
  4

  Некъпани злобни чевета,двумилионна София и нейният символ Левски на собствен стадион 15000.,Няма и половин милион Пловдив на 150 Ким разстояние над 5000.Разбра се че гледате на боб.Сега смятайте,ако можете .Да ви ебанезнайната майка на незнайният и рожден ден.Когато баща ви стане майка да ги еба и двамата незнайни похотлив и.

  • 3
   1

   Много си наперен,бе Изгрев бойски,но защо като срещнеш Армията на Лаута се насираш и припадаш за секунди?!

 2. 5
  3

  Уау! Колко много комплексирани жълти цигани в темата на Локо! Комплексът Локомотив винаги ще е на лице за жълтата смрад. Цигани – спринтьори от Столипиново, това са приятелките ни от Ботев.

  • ШИЗОФРЕНИЯТА ЩЕ ГИ ДОВЪРШИ КЮСТЕНДИЛЦИ Хахахаахаха комплексиии хахаахха циганииии аххаахах Пловдив 😂😭😂😂😭😭😭😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

   • Ами от както Челсито ви сроди със столипиновските мангали ,всичко е ваше дори и Скобата!Естествено е майките и сестрите ви да са там,на Скобата!

  • ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ

 3. 2
  5

  Собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува „Локомотив” (Пловдив). На 23 юли се провежда Общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване регистрацията на „Локомотив” и за преименуването на „Велбъжд” в „Локомотив 1936”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на „Велбъжд” в „А” РФГ. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. Президент на клуба е Георги Илиев, изпълнителен директор – Емил Наков, гръбнакът на отбора са футболисти, които играха на терените в Кюстендил..

 4. 5
  7

  Некъпаните крадат,лъжат,просят.За това цялата земя им вика цигани.

  • 5
   4

   Изгревбойс Столипиново !За тази расова хигиена,бе жълт изрод?Ела на полянката…!

   • 1
    4

    Аз съм на полянката с майка ти. Ако може малко по-тихо. И твоят ред ще дойде.

   • Аз съм от Базел.Да идвам ли черно вероятно и по малко бял филмари.Ти не излизаш от филма и темите за символа на Пловдив.Филмирана мишка.
    Рахид дори не ме познаваш.Чикиджия си

 5. 7
  4

  Аналният двор на селскостопанският ще се напълни с циганета.Ще присъства ходжа за безплатно обрязване.

  • 6
   5

   В този двор учат бъдещи хора за доброто на страната ни ,за разлика от вас изгревбойци,унищожаващи я с гадната дрога разпространяващи я в Столипиново ,на Скобата къде ли не!В сайта се правиш,а защо не дойдеш на полянката,а педал?

   • 1
    3

    ЩЕ МРАЗИШ ЖЪЛТОТО АМИ ГНУСЕН ШИЗОФРЕНИК ! ВСИЧКИТЕ АМФЕТАМИНОВИ АМЕБИ КОЙТО НЕ МОГАТ ДА СИ НАПИШАТ ИМЕТО И НЯМАТ ПОНЯТИЕ ОТ РЕАЛНОСТ СА НА ЛАЙНУТА !!
    ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ МРАЗИШ ЖЪЛТОТО ЗАЩОТО ТОВА ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ДА НЕ СИ СЛОЖИШ ВЪЖЕТО !!
    НИЩО ДРУГО НЕ ТЕ КРЕПИ , АМЕБО

    • Научи български език бе, спринтьор.

 6. 4
  4

  1919Г.!!!😉 КЛОАКОМОТИФ ВЕЛЖДЪБ КИСТИНДИЛ!😂😂😂 103 ТААНЕТА!! НАПРЕШ АПАПИИИ!😂😂

 7. 9
  6

  Любимците на Пловдив. Хахахаха, хахахаха, мангали когато в Пловдив се е играло фудбол вие сте били някъде в махалата и сте крали алумин.от четири клуба в Пловдив вие сте на нови и най нежелани. Цигани и циганската общност, затова се ориентирате към циганските гета. Какви любимци бе вакси.

  • 5
   1

   Селски изрод от харманлийските села ,зрънко Изгрев бойски!Циганин та дрънка!

 8. 8
  7

  Много бързо забравихте времената, когато на Лаута имаше повече мангали от българи. И като ги изгонихте от стадиона кво? Пак са си ходят с черно-белите райета и си пеят „саде локУ“

   • 5
    2

    Кипърски? 20 човека слезнаха от рейса и се сбиха с 150. Пу да ти еба майката циганска

    • 4
     1

     Пак са ва бъхтали ва харманлийско-помашка сбирщина,а може да и са ва ебали,проститутките на всяка власт!

   • 4
    1

    Бригада Базел.Нов филм.Да паднеш за 60 секунди.

    • Бригада спринт, вечен филм – или горе ръцете и реване, или паническо бягане, или припадане за 20, 30 секунди.

 9. 6
  5

  Собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува „Локомотив” (Пловдив). На 23 юли се провежда Общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване регистрацията на „Локомотив” и за преименуването на „Велбъжд” в „Локомотив 1936”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на „Велбъжд” в „А” РФГ. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. Президент на клуба е Георги Илиев, изпълнителен директор – Емил Наков, гръбнакът на отбора са футболисти, които играха на терените в Кюстендил.

 10. 7
  6

  ЦИГАНИТЕ ЗАТРИТИ С ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК !!! ЦИГАНИТЕ ОТКРАДНАЛИ ИСТОРИЯТА ДА ДРУГ КЛУБ , ДВА ПЪТИ!!!
  ЦИГАНИТЕ КОИТО ПОЧЕТНИЯ КОМПЛЕКСАР ГИ НАРИЧА МАНГАЛИ !!!
  И Т.Н. ДО БЕЗ КРАЙ
  ЖАЛКИТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ ДУШИЦИ СЛОЖИХА МАКЕТАТА В МАЛКИЯ ДЖОБ !

  • 5
   3

   Ботев 1912-2010 !МеталикСопот(ботевЪ Коматево)2011г !Тези в парламента му казват ФАКТОЛОГИЯ !

  • 7
   4

   В този хубав слънчев ден..к…р за жълтите от мен

    • 5
     3

     Изгрев бойски ,освен майка ти и сестра е на Скобата !От както Челсито ви сроди със столипиновските цигани всичко в това гето е ваше!

 11. 5
  3

  Жълтури,забравете комунизма и неговите лъжи! Вие не сте от 1912,а ние сме Спортклуб от 1926! Факт!!! Народна библиотека Иван Вазов очаква по-грамотната част от вас.

  • 5
   2

   Чудно,ти си много оптимистично настроен?!При кривоглавите олигофрени няма по-грамотни,има неграмотни!

   • 4
    2

    Точно така. За това Ботев няма нищо общо с Пловдив, защото сте столипиновкси мангусти.

 12. 6
  3

  Ето това се казва градски ред и култура. Локомотив Пловдив-наследникът на Спортклуб-автентичния отбор от центъра на Пловдив

 13. 8
  6

  19?6. Незнайна година. Всичко се изчислява като в Македонската история. Локомотив е създаден най вероятно след похода на Ал. Македонски до Индия. От там са дедите на създателите на локомотив.

  • 5
   2

   Тези шест бахура в действителност са те олигофренясали!Това което си написал,нормалните хора му казват безсмислие!Това е истината, изгревбойска-помашка семке!Забравих за преселниците от харманлийските села през1912-17 година!

Comments are closed.