Генев: Не се страхуваме, трябва да играем умно

8
163

Защитникът на Ботев Пловдив Виктор Генев даде мнението си преди първия мач от Лига на конференциите срещу АПОЕЛ Никозия. Срещата е в сряда от 20:00 часа на „Васил Левски“. Бранителят е на мнение, че „канарчетата“ не трябва да се страхуват, а освен това и да играят умно.

„Връшаме се на европейската сцена, което е доста приятно. Ще се опитаме да се насладим и да спечелим. Имаме много млади момчета“, започна капитанът на „канарчетата“.

„Ако мачът беше в Пловдив, щяхме да имаме по-голямо преимущество. Такава е ситуацията и нямаме проблем. Надявам се достатъчно хора да дойдат и да ни помогнат. Ще опитаме да дадем максимума и ще видим какво ще стане. Два мача са“.

„Настроението е позитивно, независимо от последните два мача. Няколко играчи, които са важни, се връщат. Надявам се да се представим положително. Това е бонус за нас. Всеки футболист мечтае да е на европейската сцена“, добави той.

„Идеята е да спечелим, ние сме един отбор, колектив. Най-важни са трите точки. Не се страхуваме, излизаме да играем футбол. Отборът е сериозен, с традиции. Трябва да играем доста умно, мачовете са два. Ако имаме възможност да спечелим убедително в първия мач, ще се възползваме. Много е важно да покажем, че сме сериозен отбор“, завърши Генев.

8 КОМЕНТАРА

 1. 4
  3

  Забравих да кажа, че сме циганите на България.

 2. 3
  2

  До всички Неаполитани буфер чета хулигани и цигански оркестри…
  През годините сме имали много възможности да се преброим ще припомня два случая:Бургас-беше дадена команда да се разпръснете за да изглеждате поне наполовина…и финала за купата в София .Всичко е документирано и няма смисъл да хабите думи за излишна пропаганда.
  Не на последно място -Станало ли е нещо през 1926?!?!?!??

  • 1
   3

   Станало е!Шест големи салама ти влезнаха в задника !За преброяването на магистралата до Стара Загора какъв спомен имаш кривоглавко?

   • Какво е станало малък онанисте?
    Питай батковците си за унижението на вашия стадион от 5 човека по време на мача с Олимпик Галата ,с който се спасихте да не изпаднете…
    И тогава ми говори за хулигани неаполитани и разни цигански оркестри(документирани!!!!)

    • Бригада спринт ако не драсне да бяга, припада за 30 секунди

     Путьо неграмотен,
     Десетки години ви ТРОШИМ ГРОЗНИТЕ МУЦУНИ, където ви хванем бе, педалче страхливо!
     Как не те е срам изобщо да пишеш за такива неща, да ти еба майката турско-циганска!

 3. 1
  1

  Викторе ти си приключил курса, по – добре се хвани за крака да влезе някое младо момче!

 4. 2
  2

  Абе нещо декларация няма ли да има ? Нещо “надъхващо” давайте всеки ден пишете по нещо, че “милионите” жълТУРСКИ фенове да се надъхат да си купят билет , че като отворих Евентим и се разревах………от смях 😂😂😂 къде са “милионите” фенове ??

  https://ibb.co/xSWPwfJ

Comments are closed.