Съвещанието на клубовете от ЮИ Трета лига е на 20 юли. Приемат заявки за останалите първенства

3
421

 

Съвещанието с представителите на клубовете от Трета лига – Югоизточна група ще се проведе на 20 юли, сряда, от 12,00 часа в хотел „Интелкооп“ в Пловдив, ул. „Константин Нунков“ № 13 а. Това съобщават от ЗС на БФС. Ще присъстват представители на БФС от София и на Аматьорската футболна лига.

   Задължително е присъствието поне на един представител от всеки клуб, който ще участва в групата през сезон 2022/2023.
   Дневният ред предвижда клубовете да получат указания за провеждането на първенството, а след това ще се пристъпи към жребий за изготвянето на програмата в групата.
СТК съобщава, че срокът за подаване на заявки за участие в първенствата, администрирани от ЗС на БФС – Пловдив, от „Б“ регионална група до деца-център, както и за Футбол 9, 7 и 5 е от 18 юли, понеделник, до 29 юли, петък.

   Заявките се приемат на място в сградата на ЗС на БФС – Пловдив, ул. „Гладстон“ 19 или на електронната поща.

3 КОМЕНТАРА

  1. Аз ще дойде ако има кой да ме докара, с бащата отидох с камиона на морето, там 2 нощувки без вечеря и обяд умрях от глад ама спах на климатик при домакин на то полово после му направих една духалка

  2. Стига, стига,стига.
    Така я,но аз ще представлявам още Императорчето от Спартак,Бат Орел от Карлово,Коце Електромер от Марково и още няколко клуба.А моята Валка ще я оставя в сигурните ръце на Златко глупака.Знам че е безопасна игла.

  3. 2
    1

    Там съм като представител на града на пипер и лютеницата Огито ми е обещал да тегля жребия после кафенце и къпане

Comments are closed.