Строителят на „Лаута“: Един ден националният отбор ще играе на стадион „Локомотив“

13
540

Собственикът на фирма „Рудин“, която е изпълнител на строителството на трите трибуни на стадион „Локомотив“ в Пловдив – Живко Желев, каза доста оптимистични неща за привържениците на „черно-белите“.

„Другата седмица започваме втората част от козирката на Трибуна Бесика. Колоните добиха якост. На южната трибуна сме 6 месеца напред. Много съм доволен от това как се развива проектът и се надявам всички локомотивци да са щастливи. Не мога да се ангажирам със срокове за определени мачове за откриване. Има довършителни работи. Опитваме се да пипнем детайлите на трибуната, защото това не зависи само от строителя. Ще има въвеждане в експлоатация“, каза пред Дарик радио и dsport Живко Желев.

„Моят ангажимент е строителството на трите трибуни – „Бесика“, „Южна“ и „Спортклуб“. Надявам се с допълнителните средства да се завърши проектът и с централна трибуна. Надявам се всичко да върви в тази посока, защото този комплекс с три трибуни няма да бъде добре изглеждащ. Четвъртата трибуна ще даде пълния облик и категория на стадиона. Само с три няма да стигнем там, където сме си поставили като цел. Надявам се един ден националният отбор да играе на стадион „Локомотив“. Разбира се с победи на местния клуб, който заслужава такова клубно съоръжение. Радвам се, че съм част от това семейство“, завърши той.

13 КОМЕНТАРА

 1. 1
  1

  Шъ играй нусионалния отбор на Ромската република от Стулупюново. Нусионалноту знаме ни е черни-бяло, на което пиши : “ Allah Mit Uns

 2. КОЙТУ НЪ ФАТЯ ТАА ГУДИНА, ЗДРАВУ НЪ ЛАШКА КЪТ ТРУДУВАШКА КУЛИЧКА!!😂 ШАМПУАНИ СНИ ПУ ИНКАСИРЪНИ НА БАХУРИ В А ТУ ГРУП!!😞😞 СИЧКУТУ АПАП ВЪСНА!!!
  МИЧТИТИ СВЪРШИХА! КРЪВУЛОКА НА СЪСИПЪ!!! ВЪН ШУШЛЯКА УТ СТУЛЮПИНУУ!!! АЛЛАХ ДА ЧУЙ НАШТИ ВОПЛИ И ДА ПРАШТА НА НЕГУ ХРАБРИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! САМУ ТЕ, МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ФМИРИСЪНИЯ ПАРОВОЗ И ДА НИ ИЗТЛАСКАТ ДО ЗАВЕТНИЯ КОНДОФРЕЙ!!! СЛАВА НА ПАРОВОЗА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ! ЦИРКЪТ ДА ПРУДЪЛЖАВА БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ, ЗА ДА ИМА МНООГУ ТАШАК И БЪЗИК!:))))

 3. 5
  9

  Финал за ШЛ да ви ебамамата локоциганска.Мангали.

 4. 10
  6

  И със стадиона ги надцакахме индианците хем по бързо хем мнооого по красив от ряхния леген.

  • 3
   4

   Стадионът ви изглежда като на малък стар английски клуб, с пространство между трибуните. Не хейтвам, за българските стандарти стадиона е супер, но пиша този коментар, защото го изкарваш все едно е като на Байерн Мюнхен. Лично аз предпочитам затворени.

  • 2
   2

   Цигани,навсякъде след нас.Титли,купи,популярност,посещаемост.Цигански измислици.

   • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
    1
    2

    Бегай от тука бе, мангал вмирисан.

 5. 5
  10

  Какво общо имате със Спортклуб и бесите лъжливи,крадливи цигани.Безродници,безчестници,мангали.

  • 5
   5

   А вие какво общо имате с Ботев от 1912, който все още е собственост на Христолов, а този отбор е нов?

Comments are closed.