ЦСКА 1948 направи трансферен удар със звезда на Локомотив Пловдив

23
572
Парвизджон Умарбаев

ЦСКА 1948 осъществи трансферен удар с доскорошната звезда на Локомотив Пловдив – Парвиз Умарбаев. „Червените“ са се договорили с техничния полузащитник. Благодателят на клуба Цветомир Найденов дори качи в личния си профил във „Фейсбук“ снимка на играча.

Халфът от Таджикистан напусна „Лаута“ след шест сезона, през които записа 176 мача и вкара 10 гола. 27-годишният плеймейкър има 32 мача и 7 гола за националния отбор на бившата съветска република.

Умарбаев отдавна е в полезрението на ЦСКА 1948, но досега изчакваше предложения от чужбина.

23 КОМЕНТАРА

 1. КОЙТУ НЪ ФАТЯ ТАА ГУДИНА, ЗДРАВУ НЪ ЛАШКА КЪТ ТРУДУВАШКА КУЛИЧКА!!😂 ШАМПУАНИ СНИ ПУ ИНКАСИРЪНИ НА БАХУРИ В А ТУ ГРУП!!😞😞 СИЧКУТУ АПАП ВЪСНА!!!
  МИЧТИТИ СВЪРШИХА! КРЪВУЛОКА НА СЪСИПЪ!!! ВЪН ШУШЛЯКА УТ СТУЛЮПИНУУ!!! АЛЛАХ ДА ЧУЙ НАШТИ ВОПЛИ И ДА ПРАШТА НА НЕГУ ХРАБРИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! САМУ ТЕ, МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ФМИРИСЪНИЯ ПАРОВОЗ И ДА НИ ИЗТЛАСКАТ ДО ЗАВЕТНИЯ КОНДОФРЕЙ!!! СЛАВА НА ПАРОВОЗА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ! ЦИРКЪТ ДА ПРУДЪЛЖАВА БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ, ЗА ДА ИМА МНООГУ ТАШАК И БЪЗИК!:))))

 2. Христо Ботев ТАЛИБАНА. Циганин на циганите.

 3. 4
  2

  Работа отива на небето.Стар филм.Филмарите в небитието.Измислен клуб,измислена история,измислени фенове филмари.Ювентинци,заради сходство с фланелките,смърфове,заради изказване,наполетоебани заради някакъв шофьор на терминала край Неапол.Кои сте вие цигани.Крадете историята на Спортклуб,вторият отбор на Пловдив.Нещастни жепейци,дошли в града ни от села,спирки,градчета и селянки да работите в транспорта за жителство,заради сиромашията.Локоцигани.

  • Бригада спринт ако не драсне да бяга, припада за 30 секунди
   1
   2

   На полето ебани и то 7 пъти сте вие, путенце страхливо…
   Продължавай да мелиш в интернет.. После защо ви пръскаме муцуните, където ви хванем…

  • 1
   1

   Ти не си Стоян канара а просто един помак от Стряма.

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

   Дзюмбюле,
   Честито ви ново табло, дееба ваш’ та мама турско-циганска.

 4. 2
  5

  Колко жалко и срамно е да си жълто врабче.

 5. 3
  4

  Жълти жалки индианци, яжте хебърка и си лягайте рано по села и паланки. Винаги гости и шестаци. Селски помаци и Отличници с цвят на подрискващ вкус.

 6. 5
  1

  Само на постна сиганска баница не става…седем доку седем новите собственици

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

   Нищо не ти се разбира, мангал неграмотен.

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

     И на теб нищо не ти се разбира, дееба твойта мама турско-циганска.

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

   Нищо не ти се разбира, мангал неграмотен.

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

     Пак искаш някой плешив мангал дати го сложи в миризливия задник, дееба твойта мама турско-циганска и педала епилиран.

 7. 8
  3

  Здравейте, скъпи Локомотивци. След 6 прекрасни години, понякога е трудно да се направи избор, но това е част от професията. Дойдох в Локомотив, като млад футболист, мисля, че израснах, като футболист и като човек. Спечелихме 4 трофея, имах толкова прекрасни моменти, Локомотив винаги ще бъде в моето сърце. Искам да благодаря на всички мои съотборници, треньори с които работих, всички служители. Отделно искам да благодаря на Христо Крушарски и със сигурност на нашите прекрасни фенове. Винаги чувствах любовта и подкрепата от тяхна страна. Локомотив ще остане в моето сърце. Само Локо!🙌🤲

Comments are closed.