Вдигат капитала на Ботев Пд с няколко милиона!

11
3400

Сдружение ПФК Ботев насрочи годишно отчетно събрание, което ще се проведе на 24.07.2022 г. от 10,00 часа в гр. Пловдив, ул. Лев Толстой 6, хотел „Империал Пловдив хотел и спа”, ет. 9, зала „Панорама“, научи PlovdivDerby.com.

То ще премине при следния дневен ред:

1. Отчет на УС за дейността на сдружението за периода 18.09.2021 – 24.07.2022 година.
2. Финансов отчет на Сдружението за периода 01.01.2021 – 31.12.2021.
3. Освобождаване от отговорност на Председателя и членовете на УС на сдружението за дейността им през периода 18.09.2021 – 24.07.2022 годи- на.
4. Освобождаване на член на УС на сдружението и избор на нов член на УС на неговото място.
5. Вземане на решение, относно начина на гласуване от Сдружение- то на предстоящо Общо събрание на акционерите в „Професионален футболен клуб Ботев“ АД, гр. Пловдив, и оправомощаване на представителя на Сдружението да гласува на това Общо събрание на акционерите.
6. Етичен кодекс.
7. Организационни въпроси.

PlovdivDerby.com научи, че отчетно събрание на практика предшества акционерно събрание във футболния клуб, на което капитала на дружеството ще бъде вдигнат с няколко милиона. Очакванията,а и уверенията, които са получили в Сдружението са, организацията да остане със същия брой дялове от 1%, които има и сега, научи PlovdivDerby.com, като по този начин съотношението при акционерите няма да бъде променяно въпреки вдигането на капитала, което ще се извърши.

За вдигането на капитала от Ботев Пловдив са наели одитори, става ясно от направена проверка в Търговския регистър.  Вещите лица ще оценят или вече са оценили отпуснати средства от собственика на канарчетата към клуба, които сега той ще изземе от името на българската фирма, с която държи контролния пакет акции. Така средствата получавани от външна фирма, няма да тежат на канарчетата, тъй като ще влязат в капитала на дружеството и ще бъдат превърнати в акции.

 

11 КОМЕНТАРА

 1. 2
  5

  И как по -точно сдружението ще си запази дяла? Вие на училище ходили ли сте? Математика учили ли сте? Аман от жълти балони!

 2. 3
  2

  Датиебамайкаталокоциганска.Всички коментари на един мангал с различни бикове.Циганин

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   2
   4

   Бегай от тука бе, мангал вмирисан.

 3. 2
  7

  Ох жълТУРЦИ чак ми е жал за вас 😂 радвайте се давам ви още 2-3 години макс живот и след това ще видите как Зингаревич ще ви шиба ! Фен съм на Левски брат ми е учил със Зингаревич в Лондон и думите му бяха, че няма такъв измамник и ще прибере пара и ще ви остави с борчове

 4. От едно време сте си мушенници и крадци, индианци
  1
  7

  След спечелването на купата, когато бихме Ботев (Пловдив) с 1:0 в Благоевград, Валентин Михов ни раздаде по три-четири хиляди долара премия. Тогава преди мача се случи нещо подмолно, което втрещи мен и някои от съотборниците ми. В този период „брокерите“ държаха Ботев. Те имаха много пари, адски много. Преди мача пристигна техен представител при мен. Това е човек, чието име няма да спомена. Само ще подскажа, че той е минал за кратко през ЦСКА.

  Та идва той с едно куфарче и ми казва право в очите: „Иво, виж сега. Шефовете ти дават 40 000 долара, ако играеш симулативно. Помисли си, парите са доста, да знаеш“. Аз щях да падна. Толкова пари?! 40 000 долара?! Сумата беше огромна за времето си. Казах ви колко взехме за успеха в същия мач и направете сравнение. Същият този пратеник на босовете на Ботев посети със същата оферта Краси Безински и Кирил Метков. Ние обаче му тръшнахме вратата. Бяхме хора с морал. Как ще предам аз ЦСКА и то на финал?! Как?! Никога и за нищо на света“, заяви Ивайло Киров пред „Блиц“.

 5. 5
  12

  А искат стадион с народни пари.
  Тези са за прокурор от всякъде

  • 8
   2

   ЖАЛКИТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ ЦИГАНИ ПАК ТЕМИТЕ ЗА ПЛОВДИВ ?!??!! ХХАХХАХАХХАХАХХААХ
   НЯМА ПО ПРОСТИ АМЕБИ
   МЕЖДУ ДРУГОТО НЯКОЙ МАНГАЛ ЗНАЕЛИ ОТ КЪДЕ ИДВАТ ПАРИТЕ ЗА КАТУНА? А ЗНАЕШЕ ЛИ ЧЕ КРУШАТА ОЩЕ Е В ИГРАТА

   • 2
    3

    Чобан не се слагай в едни изречение с Пловдив… че освен излагации друго не носите

Comments are closed.