Крушарски: Все още съм наполовина собственик на Локо, но си купих карта, за да помагам

9
167

Бившият собственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски каза интересни неща за „черно-белите“ след първия официален мач за новия сезон, спечелин с 2:1 срещу Пирин. Бизнесменът в момента е в Южна Америка.

„Аз все още съм наполовина собственик на Локомотив Пловдив, но въпреки това намерих начин да си купя абонаментна карта да помагам на отбора и по този начин. Чух от вас, че Димитър Бербатов е бил на два мача в Пловдив, а след това е отишъл и на ЦСКА 1948 – Левски. Имам питане към него като към кандидат президент дали си е купил билет за някои от споменатите двубои. Надявам се Локомотив Пловдив като тръгна добре и да продължи добре новото първенство. Пожелавам му успех“, заяви пред dsport.bg Христо Крушарски.

9 КОМЕНТАРА

   • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
    2
    6

    Не спря да я търсиш тази фуния, дееба твойта мама турско-циганска!

    • 4
     1

     Слагам ти е в гърлото и ти акам в стомаха МАНГАЛЕ.

     • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

      Слагаш ти, да тееба в изтръпналия циганин страхлив…. Кой знае колко черно – бели курове си излапал, дееба и шматката вмирисана….

     • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

      Изкарай си фунията от наебания задник, че сереш като самосвал от нея, дееба твойта мама турско-циганска!

   • Смешен … кога в 21 век ще донесете щастие и радост за Пловдив Когааааа ???? А верно забравих брцилона сте победили по времето на динозаврите .. добре че ви има да има на кой да се смеем… айде на село

Comments are closed.