Ради Цонев се разбра с Локо, заплатата му ще е 5000 евро

9
285

Радослав Цонев е все по-близо до това да стане заместник на Парвиз Умарбаев в халфовата линия на Локомотив Пловдив. Проектонационалът обаче все още не е започнал да тренира с „черно-белите“, като условието му е да подпише договор, преди да се присъедини към състава на Александър Томаш.

Ради вече се е разбрал за личните си условия и е готов да играе на „Лаута“, без да чака повече оферти от чужбина. Заплатата, която от клуба са готови да му плащат, е 5000 евро на месец. Това е два пъти по-малко, отколкото Цонев взимаше на „Герена“.

Сумата обаче е значителна за стандартите на клуба от последните години и е доказателство, че хората, които поеха клуба от Христо Крушарски, сериозно са се заели да вдигнат нивото след неуспешния последен сезон и да търсят нови успехи, твърди в днешния си брой „Мач Телеграф“. Със сигурност подобни заплати се дават и на повечето чужденци, които дойдоха това лято.

Треньорът Александър Томаш много иска да види в отбора си и близнакът на Ради – Борислав Цонев, но към момента шансовете това да се случи са доста по-малки. Игралият за последно в Славия атакуващ халф има няколко предложения от чужбина и е по-близо до това отново да подпише зад граница, след като миналата зима подписа с Черноморец Одеса, за който войната в Украйна му попречи да дебютира. Преди това той бе част от хърватския Интер Запрешич, в който премина от Берое, където с успех работи с Александър Томаш.

9 КОМЕНТАРА

 1. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))

  КОЙТУ НЪ ФАТЯ ТАА ГУДИНА, ЗДРАВУ НЪ ЛАШКА КЪТ ТРУДУВАШКА КУЛИЧКА!!😂 ШАМПУАНИ СНИ ПУ ИНКАСИРЪНИ НА БАХУРИ В А ТУ ГРУП!!😞😞 СИЧКУТУ АПАП ВЪСНА!!!
  МИЧТИТИ СВЪРШИХА! КРЪВУЛОКА НА СЪСИПЪ!!! ВЪН ШУШЛЯКА УТ СТУЛЮПИНУУ!!! АЛЛАХ ДА ЧУЙ НАШТИ ВОПЛИ И ДА ПРАШТА НА НЕГУ ХРАБРИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! САМУ ТЕ, МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ФМИРИСЪНИЯ ПАРОВОЗ И ДА НИ ИЗТЛАСКАТ ДО ЗАВЕТНИЯ КОНДОФРЕЙ!!! СЛАВА НА ПАРОВОЗА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ! ЦИРКЪТ ДА ПРУДЪЛЖАВА БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ, ЗА ДА ИМА МНООГУ ТАШАК И БЪЗИК!:))))

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

   Преди малко Хебър ги ебаха насред селското игрище.

 2. ПРОКУРАТУРАТА??? КОГА ????
  БАЙ ТОТО МАНГАЛ 5 КОНЯ ЗАПЛАТА ХАХАХХХАХАХХАХАХАХХАХА
  ГОВЕДАТА НЕ МОЖАХА ДА МУ ДАДАТ ТОЛКОВА . ТОТО ГНИДИ
  СРАМ И ПОЗОР ЗА ГРАДА НИ

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

   Почивай в мир от злоба и комплекси, дееба твойта мама турско-циганска.

 3. Продължение на горния коментар: Томаш трябва да работи с Цонев за подобряване на дисциплината и пререкания със съдиите. Недостатък са честите контузии.

 4. Един от най-добрите български разиграващи халфове в нашето първенство! Има плътен, точен удар и елегантен, фин пас. Отличен изпълнител на наказателни удари и Корнелия.Томаш трябва да работи с него за подобрподобря

 5. 1
  3

  Не ни трябва. Всеки мач е с картони. В Левски го пазеха, но тук ще го гонят през мач.

  • Нима Умарбаев не беше всеки мач с картон,да не говорим за Петрович?.По-принцип нас съдиите не ни обичат и ни шарят за щяло и нещяло, макар,че има случаи специално двамата са правили абсолютно излишни и безумни фаулове за картон.И като казах за съдиите не разбирам защо от ръководството винаги си мълчат!

Comments are closed.