Профилигата има нов президент, Асен Караславов попадна в управителния съвет

4
362

Досегашният секретар на Професионалната футболна лига Атанас Караиванов беше избран за президент на организацията на професионалните клубове на Общото събрание днес. Мандатът на новия президент е за срок от 5 години. Гласуване не се състоя, тъй като другият кандидат за поста Александър Тодоров си направи отвод.

На днешното събрание присъстваха представители на 27 от всичките 31 професионални клуба. Без представителство са единствено Ботев (Пловдив), Ботев (Враца), Берое (Стара Загора) и Янтра (Габрово).

През последните 10 години Професионалната футболна лига се оглавяваше от Стефан Капралов. Днес бе избран и нов УС на ПФЛ. Той ще се състои от 11 души – Атанас Караиванов, Даниел Боримиров, Ангел Петричев, Венцеслав Стефанов, Трифон Попов, Асен Караславов, Михаил Статев, Румен Панайотов, Добрин Гьонов, Деян Кузов и Йордан Йорданов.

4 КОМЕНТАРА

  1. Водете си записки, той е ценен кадър, умее да мъдрува(шикалкави)

  2. Все ми е тая, кой къде е избран!
    Когато „Ботев“ пак ще играе в делнични дни и в часове, в които в Пловдив не се ходи от жега, камо ли да се тича! Е, сигурно ноември, нашите мачове ще са от 21 ч.

  3. Фашистка собственост сте

Comments are closed.