Руснак с много богат управленски опит става търговски директор в Ботев

15
392

Докато в Ботев (Пловдив) чакат пристигането на Ласина Траоре или друг класен нападател, клубът е много близо до това да се сдобие с трети директор. Бившият изпълнителен директор на Локомотив (Москва) Алексей Киричек може да стане нов търговски директор на „жълто-черните“.

Руснакът миналата седмица вече е бил в България на среща със собственика на клуба Антон Зингаревич. Киричек е член на комитета по маркетинг на Руския футболен съюз и представяше Русия при разработката на плавилото за „финансов феърплей“ на УЕФА, съобщава metaratings.ru.

В края на март Зингаревич покани в отбора бившия генерален директор на на Анжи (Махачкала) Герман Чистяков за длъжността изпълнителен директор. Преди седмица пък стана ясно, че в Ботев е назначен и нов спортен директор – Дино Диамантопулос.

Алексей Киречек е завършил държавния университет по иконоика и финанси в Санкт Петербург, след това учи в Rotterdam School of Management, Erasmus University. През 2006-2010 е първи вицепрезидент на Локомотив (Москва), след това до 2016 година е управляващ директор на агенцията SPHERE SPORTS&CONSULTING (Германия). През периода 2016-2019 е изпълнителен директор на Локомотив (Москва). Преподава „Мениджмънт на професионалния футболен клуб“ в московски университет.

15 КОМЕНТАРА

 1. Къв директор ве. Ние си имаме мъни, мъни, мъни… Жив да си Кондьо. Пак за нас пееш.
  И сестри Цоневи май ще идват и те. Голям купон ще е. С тях великите Левскари се бориха да не изпаднат миналата година. Махнаха ги и взеха купата. Само Доко и циганска баница до гроб.

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   1
   1

   Дзюмбюле,
   На никой не му пука какви са ти страстите, дееба твойта мама турско-циганска.

 2. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

  БРАТЯ РОМИ УБИЧЪШТИ КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ НА НЕГУ!!!: КОЙТУ НА ФАТЯ СЕ НА МЛАТИ КЪТ ШКИМБЕ У ДУВАР!!! НЕМА НИКЪФ ИФЕКТ ОТ КЛОАКОМОТИФФ!😞😞 ПРОСТУ СНЕ ИДНИ НЕНУЖНИЦИ!😞😞 ЗАТУЙ,

  КРАЙНУ ВРЕМИ Е ДА ФАТЪМИ ПЪТЯ КЪМ КОНДОФРЕЙ И ДА СЪ МОЛИМ НА АЛЛАХА ДА ДОДЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ АПАПИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!?😃 ПУФ ПАФ!!😂😂😂!!!

  ИСТЪРВАХМИ СТУЛЮПИНСКЪТА ПЕРЛА Ф КИНЕФА! УТИВА СИ ГОРДОСТА НА АДЖАСАНА!😞😞 ЗАГИВА БИСЕРА НА ШЕКЕРЯ! СГРУМУЛЯСЪХА СЪ МИЧТИТИ НА СВИТОВНЪТА РОМСКА ОПШТНУСТ! КЛОАКОМОТИФ Е Ф ПРЕДСМЪРТНА АГОНИЯ!😞😞😞
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  КОЙТУ НЪ ФАТЯ ТАА ГУДИНА, ЗДРАВУ НЪ ЛАШКА КЪТ ТРУДУВАШКА КУЛИЧКА!!😂 ШАМПУАНИ СНИ ПУ ИНКАСИРЪНИ НА БАХУРИ В А ТУ ГРУП!!😞😞 ШАМПУАНИ СНЕ ПУ ПУДАРЕНИ ДУСПИ!!! ЦЕЛИ 12 ТААНЕТА!😂😂 ИДНА ДУЗИНА АРМАГАНИ!😂😂…И ПАК Ф ДИВИЯ!😞😞СИЧКУТУ АПАП ВЪСНА!!!
  МИЧТИТИ СВЪРШИХА! КРЪВУЛОКА НА СЪСИПЪ!!! ВЪН ШУШЛЯКА УТ СТУЛЮПИНУУ!!! АЛЛАХ ДА ЧУЙ НАШТИ ВОПЛИ И ДА ПРАШТА НА НЕГУ ХРАБРИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! САМУ ТЕ, МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ФМИРИСЪНИЯ ПАРОВОЗ И ДА НИ ИЗТЛАСКАТ ДО ЗАВЕТНИЯ КОНДОФРЕЙ!!! СЛАВА НА ПАРОВОЗА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ! ЦИРКЪТ ДА ПРУДЪЛЖАВА БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ, ЗА ДА ИМА МНООГУ ТАШАК И БЪЗИК!:))))

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   1
   1

   Всички турци и роми от околията на Пловдив в масов гроб.

 3. 2
  2

  Казах ви,че тотомафията ви завладява! Ако сте имали някакви съмнения,моля оставете ги пред вратите на АДА,който ви очаква! Вече не ставате и за ташак,индианци! Жалко!

  • МАМА ТИ ДЕЙБА ПРОСТА ЦИГАНСКА ХАХХАХХХАХАХХА
   ШИЗОФРЕНИК ЖАЛЪК ! ХАХХААХАХХАХХАХАХА
   ГНУСНОТО ТИ ОТБОРЧЕ БЕШЕ СЪЗДАДЕНО И СЪЩЕСТВУВА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ТОТО !!!
   ТИ ЛИ СЕ ПРЪКНА ДА СЕ ОБАЖДАШ БЕ ? БЕДНА ДУШИЧКО 😂😂😆😂😂🤟😆😂😂😆😆😆😆😂😂😂😆😆😂😂😂

   • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

    По-спокойно бе, червей. Ще сгънеш от злоба.
    С ебачите им от Разград постоянно правят обръщалки иначе за тото говори курвата нагла.

  • Яко нъ шиба рашъна амъ жа малчим че ни е убауу

 4. 2
  3

  Ласина Траоре е топ! Последните 5г. има вкарани 3 гола.

Comments are closed.