Близнаците Радослав и Борислав Цоневи подсилват Локомотив

12
2106
Радослав и Борислав Цоневи

Близнаците Радослав и Борислав Цоневи са с една крачка по-близо до Локомотив (Пловдив). Националите на България са в напреднали преговори със „смърфовете“ и още във вторник се очаква да се присъединят към „черно-белите“, съобщава “Труд”. Двамата са провели разговори със старши треньора Александър Томаш, който им е дал ултиматум да вземат крайно решение през настоящата седмица заради проточилата се сага и задаващия се старт на шампионата. В крайна сметка те са дали положителен отговор на наставника.

За последно Радослав бе част от Левски, но през пролетта загуби титулярното си място на стадион „Георги Аспарухов“ и се появяваше като резерва в края на срещите на „сините“. Той получи предложение за нов контракт с носителя на Купата на България, но заради занижени условия го отхвърли.

Неговият брат Борислав пък игра под наем в Славия през втория дял на шампионата, след като войната в Украйна осуети дебюта му за Черноморец (Одеса). На стадион „Александър Шаламанов“ той изигра само 6 мача заради проблем с коляното. В крайна сметка „белите“ не продължиха срока на наема му, а през лятото той се раздели и с тима от Одеса.

До момента на „Лаута“ се подсилиха с Бабакар Дион, Георги Каракашев, Сами Мехмедов, Пиер Зебли и Луан.

12 КОМЕНТАРА

 1. БРАТЯ РОМИ УБИЧЪШТИ КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ НА НЕГУ!!!: КОЙТУ НА ФАТЯ СЕ НА МЛАТИ КЪТ ШКИМБЕ У ДУВАР!!! НЕМА НИКЪФ ИФЕКТ ОТ КЛОАКОМОТИФФ!😞😞 ПРОСТУ СНЕ ИДНИ НЕНУЖНИЦИ!😞😞 ЗАТУЙ,

  КРАЙНУ ВРЕМИ Е ДА ФАТЪМИ ПЪТЯ КЪМ КОНДОФРЕЙ И ДА СЪ МОЛИМ НА АЛЛАХА ДА ДОДЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ АПАПИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!?😃 ПУФ ПАФ!!😂😂😂!!!

  ИСТЪРВАХМИ СТУЛЮПИНСКЪТА ПЕРЛА Ф КИНЕФА! УТИВА СИ ГОРДОСТА НА АДЖАСАНА!😞😞 ЗАГИВА БИСЕРА НА ШЕКЕРЯ! СГРУМУЛЯСЪХА СЪ МИЧТИТИ НА СВИТОВНЪТА РОМСКА ОПШТНУСТ! КЛОАКОМОТИФ Е Ф ПРЕДСМЪРТНА АГОНИЯ!😞😞😞
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  КОЙТУ НЪ ФАТЯ ТАА ГУДИНА, ЗДРАВУ НЪ ЛАШКА КЪТ ТРУДУВАШКА КУЛИЧКА!!😂 ШАМПУАНИ СНИ ПУ ИНКАСИРЪНИ НА БАХУРИ В А ТУ ГРУП!!😞😞 ШАМПУАНИ СНЕ ПУ ПУДАРЕНИ ДУСПИ!!! ЦЕЛИ 12 ТААНЕТА!😂😂 ИДНА ДУЗИНА АРМАГАНИ!😂😂…И ПАК Ф ДИВИЯ!😞😞СИЧКУТУ АПАП ВЪСНА!!!
  МИЧТИТИ СВЪРШИХА! КРЪВУЛОКА НА СЪСИПЪ!!! ВЪН ШУШЛЯКА УТ СТУЛЮПИНУУ!!! АЛЛАХ ДА ЧУЙ НАШТИ ВОПЛИ И ДА ПРАШТА НА НЕГУ ХРАБРИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! САМУ ТЕ, МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ФМИРИСЪНИЯ ПАРОВОЗ И ДА НИ ИЗТЛАСКАТ ДО ЗАВЕТНИЯ КОНДОФРЕЙ!!! СЛАВА НА ПАРОВОЗА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ! ЦИРКЪТ ДА ПРУДЪЛЖАВА БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ, ЗА ДА ИМА МНООГУ ТАШАК И БЪЗИК!:))))

 2. 4
  3

  Грешка.Способни да развалят атмосверата в отбора.Никой не ги иска.Вземат ги за по един сезон и след това пак безработни.

 3. 5
  2

  Аллах акбар! Няма ли чистокръвни правоверни та започнахме да взимаме помаци? Усещам обаче, че коранският несломим дух на Локо Пловдив ще надделее и отново ще сме шампиони! Саде Локо!

 4. 13
  3

  Сестри Цонкини ,лимитирани и арогантни футболисти , неслучайно ги гонят от всякъде.

  • 1
   2

   Важното е да не са във Металик Сопот. а не как се казваше във миналото Тракия, Ботев а.сега Ботевь. ХАИДЕ със здраве. Локомотив.

 5. 4
  4

  Абе буфИрите нали се разпадаха? Кво стана?

 6. 10
  5

  Подсилват?? Тези ги изгониха от Славия и от Левски. Имат невероятното качество да развалят атмосферата в съблекалнята. На терена обикновено съдията им е фокус, постоянно се спори и се вадят глупави картони. Във всички сдърпвания са първи. Като махнем това, Боби Цонев не е лош футболист, стига да си върне формата, защото в Славия беше трагичен.

 7. 8
  5

  Много е хубаво за да е истина. Дано стане.

 8. 10
  7

  Е тези ще оправят рсботата. Особенно двамата заедно, щом са. Не случайно ги изгониха от родния я им отбор. Това е грешка.

  • 2
   4

   Изгониха ги защо? Защото не си намалиха заплатите! Информирайте се малко преди да пишете!

Comments are closed.