Според сръбска медия Младен Кръстаич е новият национален селекционер на България

0
138
Сърбинът Младен Кръстаич е новият национален селекционер на България, твърди местното издание „MaxBet Sport“

 

Сърбинът Младен Кръстаич е новият национален селекционер на България, твърди местното издание „MaxBet Sport“, като показва снимка на президента на БФС Борислав Михайлов и отговорника за националните отбори Георги Иванов заедно с бившия сръбски национал. Според сайта договорът между двете страни е подписан и Кръстаич ще започне работа официално начело на българския национален отбор от септември.

На новия си пост Кръстаич ще дебютира на 23 септември срещу Гибралтар, а три дни по-късно България гостува в Скопие на Северна Македония. България след първите четири мача в групата си от Лигата на нациите има спечелени само три точки.

Първият вицепрезидент на Българския футболен съюз Йордан Лечков заяви, че няма информация, че сърбинът Младен Кръстаич ще бъде следващият национален селекционер. Ръководителят заяви, че решението ще бъде взето от Изпълнителният комитет към края на месеца и не знае дали бившият наставник на Сърбия е сред вариантите.

“Аз не знам такова нещо. Знаете, че когато имам информация винаги ви казвам. Има време, Гонзо ви каза до края на месеца ще се решава. То не може еднолично да се вземе решение. Събира се изпълкома и дискутираме. Ще видим какви са предложенията и ще решаваме”, каза Лечков пред Sportal.bg.