Първото ново попълнение в Локо: Идвам в голям клуб, много съм радостен!

9
237

ПФК Локомотив Пловдив официално се сдоби с първо ново попълнение за сезон 2022/2023. Халфът Пиер Зебли подписа с „черно-белите“ договор за 3 години, похвалиха се от „Лаута“.

Пиер Зебли е роден на 06.12.1997 в Кот д’Ивоар, като притежава и италиански паспорт. Минал е през юношеските гарнитури на Интер, Бастия, Перуджа. Играл е за мъжките отбори на Перуджа, Асколи, Генк, Католика. За последно се е състезавал в родния Царско село.

Ето какво заяви Зебли пред клубния сайт на пловдивчани:

Присъединявам се към голям клуб, което ме прави много радостен. От февруари съм в България, състезавах се за Царско село, за този период опознах местното първенство, като наблюденията ми са, че Локомотив е един от най-добрите и стойностни тимове в този шампионат.

Тренирам от две седмици с новите си съотборници, запознат съм вече и с работата на Александър Томаш и неговия екип, това са едни страхотни професионалисти.

Очаквам с нетърпение да дебютирам с черно-бялата фланелка! Ще дам най-доброто от себе си за Локомотив и неговите многобройни фенове!

9 КОМЕНТАРА

 1. 1
  2

  Стани стани Тодоре, булката ти плякат булката ти плякат всичките мангали във големите 💋.

 2. Те Столипиновските мангали ебът жената и дъщерята на Андрей РОГАЧА. А мангалите са във СТОЛИПИНОВО ИЗГРЕВБОЙС и маалата до стадион ботев талибана.

 3. Мангалите от маалата до изгревбойс столипиново, нямат ли си вааа теми. Жа го духате Мангасари.

 4. 7
  5

  Бравус на апапа!
  Ний Столипинувските цигани сни с негу.

  • 5
   8

   Болят ли Петата и 6те шпека манго, за цял живот са ти в гъза.

   • 5
    3

    Стикс,плетива курво !
    Лягай и ставай с мисълта за Ботев Пловдив!

  • 4
   1

   АПАПИ, СЕРСЕТУ МЪ БУЛИ!!! ТЕШКУ МИ Е ДА КУМИНТИРЪМ В ТАКЪФ МУМЕНТ КУГАТУ СЪМ НАДЕНЪЛ ПРИМКАТА НА КИРЛИВИЯ СИ РО МСКИ, КЛОАКОМОТИФСКИ ВРАТ И САПУНИСВАМ КЛУПА!!! НИКЪКВИ БАХУРИ И ПИТИЧКИ НЕ ПУМАГЪТ! ! УТИДИ КОНЯ Ф РЯКАТА!! ЗАГИВА НАШАТА СТУЛЮПИНСКА ПЕРЛА КЛОАКОМОТИФФ!! МИЧТИТИ СВЪРШИХА! КРЪВУЛОКА НА СЪСИПЪ!!! ВЪН ШУШЛЯКА УТ СТУЛЮПИНУУ!!! АЛЛАХ ДА ЧУЙ НАШТИ ВОПЛИ И ДА ПРАШТА НА НЕГУ ХРАБРИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! САМУ ТЕ, МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ФМИРИСЪНИЯ ПАРОВОЗ И ДА НИ ИЗТЛАСКАТ ДО ЗАВЕТНИЯ КОНДОФРЕЙ!!! СЛАВА НА ПАРОВОЗА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ! ЦИРКЪТ ДА ПРУДЪЛЖАВА БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ, ЗА ДА ИМА МНООГУ ТАШАК И БЪЗИК!:)))

  • Те Столипиновските мангали ебът жената и дъщерята на Андрей РОГАЧА. А мангалите са във СТОЛИПИНОВО ИЗГРЕВБОЙС и маалата до стадион ботев талибана.

Comments are closed.