Крушарски предложил над 10 чужденци на Локо

1
235
Христо Крушарски

Бившият собственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски продължава да се опитва да помага на „черно-белите“. Докато беше по бизнес дела в Аржентина и Бразилия, а и след като се прибра в България преди седмица, той е предложил повече от 10 футболисти, които да подсилят състава на треньора Александър Томаш.

Различни агенти от цял свят продължават да поддържат връзка с бизнесмена и да му предлагат футболисти. Той пък от своя страна ги препраща към членовете на УС на Локомотив Пловдив Лъчезар Димитров и Румен Руйчев. Впоследствие Томаш ги проучва и взема решение. До момента наставникът е харесал единствено младок от Сенегал, но не е ясно дали ще бъде поканен на „Лаута“.

“Винаги ще помагам, но решенията вече ги взимат други. Аз следя какво се случва в българския футбол и представянето на националния отбор отново ме хвърли в размисъл. След слабите резултати пак всички започнаха да дават акъл. Потвърждава се старата поговорка защо дете не се прави на мегдан. Защото всеки те учи на нещо. Често ви повтарям и приказказата, че българският казан в ада няма капак.

Сами се дърпаме надолу. Крайно време е всеки да започне да върши това, което умее. Не само да се борим за власт и пари“, коментира пред „Мач Телеграф“ Христо Крушарски.

1 КОМЕНТАР

  1. 1
    1

    ЛЪЖИ КРЪВУЛОКА!! НИ ЗЕ НИКУЙ ОТ КУКЛИН, ПОРДИМ И МЕРИЧЛЕРИ!!! САМУ АПАПИ ЗЕМА БЕЗ МАНГИ!!

Comments are closed.