Балтанов ще играе за дубъла на Ботев: Щастлив съм!

13
355
Лъчезар Балтанов

Ботев (Пловдив) удължи договора на футболиста Лъчезар Балтанов. Двете страни се споразумяха настоящият контракт на халфа да бъде продължен с още 12 месеца.

През следващия сезон Балтанов ще бъде част от дублиращия отбор на „канарчетата“. Бившият капитан ще помага на младите футболисти с опита си както на терена, така и извън него.

Лъчезар Балтанов вече има над 200 мача с „жълто-черния“ екип. Опитният футболист вече стартира подготовка с дубъла на пловдивчани.

„Щастлив съм, че оставам в моя дом – Ботев Пловдив. Радостен съм, че ще мога с моя опит да помагам на младите момчета със съвети. Надявам се младите таланти, които виждам, с моя помощ да успеят да се развият по най-добрия начин“, заяви Балтанов пред клубния сайт на „канарчетата“.

13 КОМЕНТАРА

 1. АПАПИ, СЕРСЕТУ МЪ БУЛИ!!! ТЕШКУ МИ Е ДА КУМИНТИРЪМ В ТАКЪФ МУМЕНТ КУГАТУ СЪМ НАДЕНЪЛ ПРИМКАТА НА КИРЛИВИЯ СИ РО МСКИ, КЛОАКОМОТИФСКИ ВРАТ И САПУНИСВАМ КЛУПА!!! НИКЪКВИ БАХУРИ И ПИТИЧКИ НЕ ПУМАГЪТ! ! УТИДИ КОНЯ Ф РЯКАТА!! ЗАГИВА НАШАТА СТУЛЮПИНСКА ПЕРЛА КЛОАКОМОТИФФ!! МИЧТИТИ СВЪРШИХА! КРЪВУЛОКА НА СЪСИПЪ!!! ВЪН ШУШЛЯКА УТ СТУЛЮПИНУУ!!! АЛЛАХ ДА ЧУЙ НАШТИ ВОПЛИ И ДА ПРАШТА НА НЕГУ ХРАБРИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! САМУ ТЕ, МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ФМИРИСЪНИЯ ПАРОВОЗ И ДА НИ ИЗТЛАСКАТ ДО ЗАВЕТНИЯ КОНДОФРЕЙ!!! СЛАВА НА ПАРОВОЗА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ! ЦИРКЪТ ДА ПРУДЪЛЖАВА БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ, ЗА ДА ИМА МНООГУ ТАШАК И БЪЗИК!:)))

 2. 1
  4

  Лъчо,ти не заслужаваш такова унижение!

 3. 3
  3

  А, бе, черно-бели тъпанари, какво разбирате от клуб, където е сърцето ти?
  Помните ли: Аз, Локото, рано или късно ги заебавам!
  Я, кажете, бе безродници, от момента на произнасянето на тези думи, кой е при вас? Собственик, треньора, играчи? Живейте със спомена за купата и бахурите и си чакайте края! А, радвайте се, че не сте на мястото на Стикс! Няма да дочака и година и ще се радва на възможността да гледа стадион Ботев от високо и да гледа как му се люлеят краката!

  • 1
   3

   Психопат!Смачкването на жълтите проститутки от Господарите на футболен Пловдив Локомотив ,продължава да влияе на психиката на дотътрилите се от харманлийските села криви и празни тиквочи!Доказателството е видно от олигофренията изплюта от анонимната ,жълта проститутка!

 4. 6
  3

  Щаслив е много ясно щом е със жълто черната фанелка ,буфер прос

  • 1
   1

   Пише се буфер прост и на края на изречението се поставя удивителен знак!Изглежда ти бяга българската граматика!

   • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
    1
    1

    Има и едно пропуснато „т“ в първата дума, но какво очакваш от неграмотен мангал?

     • Как да стане ,а шматарунгел?!Просто не може да стане!Всяка среща ви е загуба!На полянките,магистралките ,Смирненски,Санкт Петербург,онзи ден и на събора на Лаута!Вие сте с тази участ,да мрете(Солун) !

 5. 4
  8

  Тоя пък бил щастлив,че щял да рита в дубала,ми пратете го и при 17,19 и ветераните смешник

Comments are closed.