КПБП: Все още имаме шанс за бронзовите медали

24
489

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив призова „жълто-черните“ запалянковци да подкрепят отбора в предстоящото гостуване на ЦСКА-София. Мачът е в четвъртък от 18 часа на стадион „Българска армия“:

Уважаеми ботевисти,

Макар и развоя на последните ни два мача да беше изключително неприятен за нас, все още имаме шанс за четиринадесети път в историята си да грабнем бронзовите медали. Само точка в оставащите две срещи пък ще е достатъчна, да ни осигури директен бараж за европейските клубни турнири.

В четвъртък от 18 часа (крайно неудобен ден и час за среща между втория и четвъртия в лигата) се изправяме срещу ЦСКА-София на стадион Българска армия. Направете всичко възможно да се освободите малко по-рано от ангажиментите си, за да можем да бъдем с Ботев в поредния важен двубой.

24 КОМЕНТАРА

 1. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

  А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ПЕТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете. Бъдете сигурни, че и след Банго Васил ще продължим процедурите! С по три, четири,….осем, девет масажа на отверстието бавно ще привикваме с преместването в КОНДОФРЕЙ!😂😃😂
  Днес проведохме лека двутактова процедура на сухо. До кушиите на Тодоров ден имаме малко време, но отверстието взе да привиква! Бавно но сигурно ще сме готови да поемаме все повече и все по- дебели бахури многократно!😂😂😂
  Днес за купата, отново проведохме лека двутактова процедура на сухо. Отверстието придоби еластичност и се надяваме с помощта на тънък слой вазелинче, да сме готови за още множество бахури, по славния ни път към Кондофрей!

  Днес отново проведохме лека двутактова процедура. Отверстието е стабилно еластично и със сигурност, можем вече да поемаме мноого и най-вече дебели бахури!!!! Това не пречи ръководството да снабди отбора поне с каче грес, ако няма средства за па’ча мас или вазелин!!!!!!

  Днес ще проведем процедурата на два етапа. В първия 45 мин. етап получихме отличен резултат!!! Понесохме три бързи и дебели бахура. Сфинктера показа завидна еластичност и пластичност! Остатъчната пластичност е задоволителна. Само с един тънък пласт грес, постигнахме завиден резултат! Вече спокойно можем да поемем средни бахури безболезнено в рамките на 7,8, 9 пенетрации!!! Започва втория 45 мин. етап от теста. Ще ви уведомим след края на процедурата!!!
  Вторият етап премина очаквано. Със сигурност сфинктера придоби пластичност и спокойно понася пет тактови пенетрации безпроблемно!!! АУСПУХЪТ Е РАЗРАБОТЕН ДОБРЕ И ПЪТЯТ КЪМ КОНДОФРЕЙ Е ОТКРИТ!
  P.S. ЯВЛЕНИЕТО ПЛАСТИЧНИ ДЕФОРМАЦИИ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СФИНКТЕРА, КОГАТО Е АТАКУВАН ОТ МНОЖЕСТВО БАХУРИ И ТО С ГОЛЯМА ЧЕСТОТА(НАПРИМЕР, 4, ПОСЛЕ 2, ПОСЛЕ ПАК 2, ПОСЛЕ 5 И Т.Н), НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВЪЗСТАНОВИ ПЪРВОНАЧАЛНАТА СИ ФОРМА!!!! СЛЕДСТВИЕТО НА ТОЗИ ПРОЦЕС Е ОСТАТЪЧЕН МИНИ ОТВОР ПРЕЗ КОЙТО БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ПРЕМИНАВАТ ГАЗОВЕ, ТЕЧНА СУСПЕНЗИЯ И ДАЖЕ ФЕКАЛНИ МАСИ С ТВЪРДА КОНСИСТЕНЦИЯ!!! АКО СИ ПОСЛУЖИМ С ТЕХНИЧЕСКИ ТЕРМИН, ТОВА Е ПРОПУСКАЩ КЛАПАН!!!…………ИЛИ КАЗАНО НА СТОЛИПИНОВСКИ ЖАРГОН, ГЬО ТА ЗАПОЧВА ДА ПЛЮЩИ КАТ ФАЙТОНДЖИЙСКА ТРОМБА, ПРИ ВСЯКО ДВИЖЕНИЕ!!!

  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • Чикиджията, отново самотен в 22:38 вечерта…. Каква съдба….

  • КОЙТУ НЪ ФАТЯ ТАА ГУДИНА, ЗДРАВУ НЪ ЛАШКА!!😂 ШАМПУАНИ СНИ ПУ ИНКАСИРЪНИ НА БАХУРИ В А ТУ ГРУП!!😞😞 СИЧКУТУ АПАП ВЪСНА!!!
   МИЧТИТИ СВЪРШИХА! КРЪВУЛОКА НА СЪСИПЪ!!! ВЪН ШУШЛЯКА УТ СТУЛЮПИНУУ!!! АЛЛАХ ДА ЧУЙ НАШТИ ВОПЛИ И ДА ПРАШТА НА НЕГУ ХРАБРИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! САМУ ТЕ, МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ФМИРИСЪНИЯ ПАРОВОЗ И ДА НИ ИЗТЛАСКАТ ДО ЗАВЕТНИЯ КОНДОФРЕЙ!!! СЛАВА НА ПАРОВОЗА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ! ЦИРКЪТ ДА ПРУДЪЛЖАВА БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ, ЗА ДА ИМА МНООГУ ТАШАК И БЪЗИК!:))))

 2. Яжте ми хуя жълти мангали с криви глави и лица-задници. Наместихте ли бахурите? Аааахахахаааааа 🖕🖕🖕🖕🖕🖕

 3. 7
  4

  САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА КОЛОСИТЕ НА ЕВРОПА ЗА ЧЕСТА НА ПЛОВДИВ…

  • 1
   6

   Лижете гъза още на комунистите. Ако не бяха те, нямаше да имате подарени 7,8 медала и титла. Както казваха старите ботевисти, имаше едно време такъв отбор преди 44 година !

 4. 4
  3

  Калъфките ни са в кърпа вързани

 5. 4
  8

  Ебането на жълта проститутка 2010 с 6-0 и е нанесъл сериозна травма и това личи по коментарите. Не е лесно да си жълт парцал и да те бият и гаврят! 🖕🖕🖕🖕🖕🖕

   • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
    1
    5

    Само за мангали и лайна мечтаеш, дееба твойта мама турско-циганска!

 6. 6
  5

  С ВАЛЕНТИЧ НАЧЕЛО, ТРОЙКАТА ЩЕ Я ГЛЕДАМЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН. ЗА ДА СЕ БОРИМ ЗА ТРОЙКАТА ТРЯБВА НОВ ТРЕНЬОР, СМЯНА НА БФС И НОВ СТАДИОН. ВСИЧКИ ТЕЗИ НЕЩА СА МНОГО БЛИЗО, НО ГИ НЯМА. ОСВЕН ТОВА ТРЯБВА И ИНТЕЛЕГЕНТНА ПУБЛИКА, КОЯТО ДА ОСЪЗНАЕ ТОВА. МНОГО ХОРА ЗА ДА СА БЛИЗО ДО ОТБОРА СЕРВИЛНИЧАТ НА СИЛНИТЕ В БОТЕВ. ХВАЛЯТ ГИ, УСМИХВАТ ИМ СЕ, ПИШАТ ИМ СЕ НА ПРИЯТЕЛИ, А ИСТИНСКИЯТ БОТЕВИСТ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ И СЕ БОРИ ТЯ ДА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА. ВАЛЕНТИЧ Е ТРЕНЬОР БЕЗ ОПИТ, БЕЗ УСПЕХИ, БЕЗ ИНТЕЛЕКТ. ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ СЕЛЕКЦИЯ, РОБУВА НА ДЕФАНЗИВНИЯ ФУТБОЛ, ЗАЛАГА НА ДИСЦИПЛИНА, НЕ ХАРЕСВА ИМПРОВИЗАЦИЯТА, КРЕАТИВНОСТА И Т.Н. ТОЙ НЯМА АВТОРИТЕТА ДА УБЕДИ ДОБРИТЕ ИГРАЧИ ДА ДОЙДАТ В БОТЕВ. НЕЗАВИСИМО, ЧЕ РАЗПОЛАГА С ДОБЪР БЮДЖЕТ, ТОЙ ПОЛУЧИ ОТКАЗ ОТ ВСИЧКИ ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ ИГРАЕЩИ В БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА. ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАЗВИВА МЛАДИ ТАЛАНТИ, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ БЯХА ВЗЕТИ ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ В ШКОЛАТА. КРАЙНО ВРЕМЕ Е НИЕ, БОТЕВИСТИТЕ ДА МУ ПОИСКАМЕ ОСТАВКАТА. НОВАТА ФУТБОЛНА ГОДИНА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕМ С НОВ ТРЕНЬОР, ЗНАЕЩ, МОЖЕЩ, С АВТОРИТЕТ, МИЛЕЕЩ ЗА БОТЕВ. ЗИНГАРЕВИЧ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБЕДЕН, ЧЕ ВАЛЕНТИЧ НЕ Е ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК И ДА ПРЕДПРИЕМЕ ДЕЙСТВИЯ. БОТЕВ ЗАСЛУЖАВА ПО ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ, ИГРАЕЩИ БЪРЗ, ДИНАМИЧЕН ФУТБОЛ, КАКЪВТО СМЕ ИГРАЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ. НАШИТЕ ЛЕГЕНДИ ТРЯБВА ДА ПОИСКАТ СРЕЩА СЪС ЗИНГАРЕВИЧ И ДА МУ ОБЯСНЯТ ТОВА. САМО ТАКА БОТЕВ ЩЕ БЪДЕ ВЪЗРОДЕН И ОТНОВО ПУБЛИКАТА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА СТАДИОНА. ТОГАВА ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ И СПОНСОРИ И РЕКЛАМОДАТЕЛИ. С ТАЗИ ДЕФАНЗИВНА ИГРА, С ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ, ИЗПЪЛНЯВАЩ ДЕФАНЗИВНИ ФУНКЦИИ, БЕЗ БЪРЗИ ФЛАНГОВИ ФУТБОЛИСТИ, СЪС ЗАСТАРЕЛИ ЗАЩИТНИЦИ, С БАВНИ И ДРЕБНИ ХАЛФОВЕ НЯМА КАК ДА ВИДИМ КРАСИВ И РЕЗУЛТАТЕН ФУТБОЛ, КОЙТО ДА СЕ ХАРЕСВА ОТ ВСИЧКИ. ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА: БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ. БОТЕВ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ КЪМ КОРЕНИТЕ СИ, ДА ИГРАЕ ЗРЕЛИЩНО, РЕЗУЛТАТНО И КРАСИВО. БЮДЖЕТА ГО ИМА, ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕРЯТ ПРАВИЛНИТЕ ХОРА. ЗИКО, ГЕЦАТА, БАКАЛА ТРЯБВА ДА СЕ АКТИВИЗИРАТ И ДА ИСКАТ СРЕЩА СЪС ЗИНГАРЕВИЧ!

  • В началото на сезона ти казаха какво гонят. Място в шестицата. Ти пак ревеш.

 7. 6
  4

  Манговци забравих ти ли жълто-черното робство от 79 до 89 година и два пъти по пет на нула и пет на два….

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   1
   3

   Нищо не ти се разбира, мангал неграмотен.

  • 2
   4

   Изгрев бойски ,ти и полумаймуните от селското скеле забравихте ли : 7:3 ! 0:1 ! 6:0 ! ,А мухльо?!Това ли е,, жълто-черното робство“,А олигофрене?Само онова 0:1 ,ви изпрати в небитието ЗАВИНАГИ!!! Вие винаги оставате пришълци във Вчният град!Никой от истинските пловдивчани-майни не изпитва симпатии към вас и педерасткото жълто, с което се навличат футболистите ви!

   • 3
    1

    А ВИЕ ЗАБРАВИХТЕ ЛИ 5:0….5:0….5:2….4:0….МАНГАЛИИИ

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

     А вие забравихте ли, че редовно ви изнасилвахме на Копнежа, дееба ваш ‘ та мама турско-циганска!?

  • Забравихте ли париода 2000-2010 години !!!!! 10 години е…бе жълти малини.

   Забравихте ли мача на мачовете. Забравихте ли историята 6:0. Виенали сте много силни по история. Все ги броите успехите от преди 40 години

 8. 4
  4

  Шанса за бронза е равен на шанса да завършите ПЕТИ!!!!

 9. 6
  10

  С Шест на нула и една Пета, ва погребахме живи във вечността.

 10. 8
  2

  Можеше да сме втори или трети, но не показахме качества и сме четвърти.
  Трети можем да станем сега, само ако тройката регенти на Цар футбол – БФС, Лудогорец и Левски вземат решение за това.

 11. 4
  3

  „Директен бараж “ – Само „Ботев“, ама ми омръзна от директни малоумници!

Comments are closed.