Фенове на Ботев представиха България на Световна купа по кикбокс в Турция

11
217

Фенове на Ботев Пловдив представиха България на Световна купа в Турция. Момчетата защитават отлично българската чест, побеждавайки в първите няколко срещи на турска земя. Успех до финала! Това написаха „бултрасите“ на официалната си страница във Фейсбук, публикувайки снимка от ринга в южната ни съседка.

В Турция се провежда 7-ият Международен отворен турнир по кикбокс Turkish Open, който е кръг от Световната купа (7th International Turkish WAKO World Kickboxing Cup).

В надпреварата участват над 3200 състезатели от 43 страни. Двубоите се играят във всички стилове на кикбокса – К1, „Лоукик“ (LK), „Фул контакт“ (FC), „Лайт контакт“, (LC) „Киклайт контакт“ (KL), „Пойнт файтинг“ (PF).

В турция със сигурност са двама пловдивчани, състезатели на пловдивския СК Терес – Марио Аржанов и Ивайло Панев.

Аржанов се бие при „Юноши старша възраст“ в кат. до 54 кг, а Ивайло Панев – при мъжете в кат. до 60 кг.

11 КОМЕНТАРА

 1. 1
  1

  Ебането на жълта проститутка 2010 с 6-0 и е нанесъл сериозна травма и това личи по коментарите. Не е лесно да си жълт парцал и да те бият и гаврят! 🖕🖕🖕🖕🖕🖕

 2. МАНГАЛИИИ**** ей тези ако ви набарат тежко и Горко…..

  • 2
   1

   Знаем, знаем… Като на полянката

 3. АПАПИ, ФЕКАЛА Е ВИНОВЕН, ЧИ СНИ АРТЪКПЪРТЪЦИ!😂😂😂 ТОЙ НЪ ПРОКЪЛНА, ДЪРТИА РОМ!😂😂 ДА УТИДИМ СИЧКИ ДЕТ ПИСАФМИ ЗА БАХУРИ, ПИТИЧКИ, ЗА БАШТА МУ, ЗА МАЙКА МУ,……И ДА МУ ЦИЛУНИМ ДЪРТИА РОМСКИ ДИРНИК ТА БЕЛКИМ РАЗВЪЛИМ МАГИЯТА!?😞😂😂😂!!
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 4. МУСТАФАТА ОТ КОНДОФРЕЙ ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА:)😂😂😂

  АПАИ, СЕРСЕТУ МЪ БУЛИ!!! ТЕШКУ МИ Е ДА КУМИНТИРЪМ В ТАКЪФ МУМЕНТ КУГАТУ СЪМ НАДЕНЪЛ ПРИМКАТА НА КИРЛИВИЯ СИ РО МСКИ, КЛОАКОМОТИФСКИ ВРАТ И САПУНИСВАМ КЛУПА!!! НИКЪКВИ БАХУРИ И ПИТИЧКИ НЕ ПУМАГЪТ! ДНЕШНАТА ПИТИЧКА МЪ СЪКРУШИ!…..КИНЖАЛНИЯ УДЪР УТ НАЙ-БЛИСКИТИ АВЕРИ УТ КЪРДЖАЛЪКА, ПОДКОВА И АРДИНУ!!! УТИДИ КОНЯ Ф РЯКАТА!! ЗАГИВА НАШАТА СТУЛЮПИНСКА ПЕРЛА КЛОАКОМОТИФФ!! МИЧТИТИ СВЪРШИХА! КРЪВУЛОКА НА СЪСИПЪ!!! ВЪН ШУШЛЯКА УТ СТУЛЮПИНУУ!!! АЛЛАХ ДА ЧУЙ НАШТИ ВОПЛИ И ДА ПРАШТА НА НЕГУ ХРАБРИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! САМУ ТЕ, МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ФМИРИСЪНИЯ ПАРОВОЗ И ДА НИ ИЗТЛАСКАТ ДО ЗАВЕТНИЯ КОНДОФРЕЙ!!! СЛАВА НА ПАРОВОЗА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ! ЦИРКЪТ ДА ПРУДЪЛЖАВА БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ, ЗА ДА ИМА МНООГУ ТАШАК И БЪЗИК!:))))

 5. 4
  4

  ВАЛЕНТИИИЧ, ВАЛЕНТИЧ, ВИЖ МЪРЛЬО. ДОЙДЕ, НАПРАВИ СЕЛЕКЦИЯ В ДВИЖЕНИЕ, ВЗЕ КУПАТА И ТРЕТОТО МЯСТО. А ТИ НИ ГОВОРИШ ЗА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ, ТРАНСФЕРНИ ПРОЗОРЦИ И КАКВО ЛИ НЕ. ВЗЕМАЙ СИ ДРИПИТЕ И СИ ЗАМИНАВАЙ. НЯМА КОЙ ДА ТЕ ЧАКА ДА СЕ УЧИШ НА ТРЕНЬОРСТВО!

 6. 3
  6

  Изгрев бойсчета,помаци ,днес е дата15.05.2022 година!На тази дата 2019г. ви забихме неповторимата ПЕТА Това беше гавра над гаврите,над високомерието ви!Високомерието, което никога и с нищо не е било подплатено!Със седемте гола,ПЕТАТА, шестте големи гола,вие винаги ще бъдете в краката на Господарите на НАШИЯ ГРАД ПЛОВДИВ ЛОКОМОТИВ!

  • 4
   2

   Не за 20 секунди като пред Санкт Петербург!

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
     2
     1

     Лапай фунията, мангал страхлив.

Comments are closed.