Строителят на Лаута: В момента сме пред привършване на трибуна “Бесика“

9
408

Собственикът на фирмата, която извършва строежа на новите трибуни на стадион „Локомотив“ в Пловдив – Живко Желев, каза изключително оптимистични думи относно изграждането на „Бесика“, „Спортклуб“ и Южната трибуна на съоръжението в квартал „Лаута“.

“Мисля, че общината ще направи всичко възможно средствата да стигнат за изграждането на трите трибуни, които са част от нашия договор. В момента сме пред привършване на трибуна “Бесика“, паралелно с това се извършват дейности и по южната трибуна, която е предвидена за гостуващите агитки. От следващата седмица започваме монтаж на козирката. Мисля, че до няколко месеца ще бъде пусната в експлоатация първата трибуна“, заяви Живко Желев в предаването “Block Out“ на sportal.bg.

„След това ще започнем демонтажните работи и по трибуна “Спортклуб“, за да можем да работим и по нея. Имаме изключително добри взаимоотношения с възложителя от Община Пловдив. Мога да кажа, че вървим в правилната посока. Срокът на договора ни е три години, така че след две години и половина феновете ще могат да се радват на трите трибуни“, допълни още бизнесменът.

9 КОМЕНТАРА

 1. Бесика ще стане едно бижу. До края на Май козирката и седалките ще са поставени но ми се струва че работите под нея изостават. А докато не се завършат няма да се пусне в експлоатация. Желев стегни си хората да работят както трябва.

 2. ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))
  1
  1

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КОНДОФРЕЙЦИ, КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!

  съде клоакумутифф! пуф паф!

  • МУСТАФАТА ОТ КОНДОФРЕЙ ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА:)😂😂😂
   1
   1

   СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ АПАПИ!!!! ЕВАЛЛАРКАТА НА СИЧКУТУ КЛОАКОМУТИФ ФЕН ПУДКРЕПЯНИ УТ СВИТОВНУТУ РОМСКУ ОПШТНУСТ!!!! ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))))))))))))))))

 3. 3
  3

  Мюмюне,ст.Х Ботев се намира в кв.Каменица 1 ,широк центар,МЮМЮНЕ,а вие на края на града,черно бял ПУМИЯР

 4. Ние с брата щяхме за 1 милион да построим стадиона ,а останалите 11 милиона в банковата ни сметка.
  Така беше и при нашето управление.

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

   Асане,
   Нищо не обясни..
   Какъв рев, какви сълзи бе, да ти еба майката турско-циганска?
   Вие, курви на всяка власт ревахте да се строи и на Лаута ли?
   Обясни ма, кадъно продънена!

 5. 2
  4

  Нее малко една трибуна ,на гьрба на БОТЕВ

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   5
   1

   Мюмюне,
   Я обясни как на Лаута се строи благодарение на отборчето от околията на Пловдив…

Comments are closed.