Вили Вуцов поема приближен до Ботев Пд клуб

3
3265

Велислав Вуцов е близо до завръщане в българския футбол. Ескцентричният треньор е в напреднали преговори с хита в Трета лига Левски Крумовград. От лятото тимът ще преследва високи цели вече в професионалния футбол.

Двете страни са обсъдили голяма част от дейталите по договора на Вуцов. В неговия щаб най-вероятно ще влезе Георги Мечечиев, който в момента е начело на друг отбор от Трета лига – Гигант Съединение.

Вили ще поеме Левски Крумовград от лятото, когато се очаква „жълто-сините“ да са си осигурили промоция във Втора лига. В момента начело на отбора е Стефан Генов, чийто контракт е до края на настоящата кампания и със сигурност няма да бъде подновен. Тимът има 3 точки аванс през Саяна Хасково във временното класиране.

През новия сезон се очаква Левски Крумовград да има най-високия бюджет във Втора лига. В клуба вече работят бившите директори в Ботев Пловдив – Даниел Сереидо и Денис Колев.

За последно Вуцов беше начело на Царско село преди 4 години. Тогава той се задържа на треньорския пост на столичани едва 23 дни.

3 КОМЕНТАРА

 1. 4
  2

  Това , че Вуцов се натиска да става треньор не означава , че ще го вземат .

 2. 1
  1

  ДА ВЗЕМИ ТАМ АРГИЛАШКИ ЗА ВРАТАР ЧЕ ЗА БОТЕВ НЕ СТАВА МН Е СЛАБ ГОРКИЯ

 3. 4
  4

  Бат Чечо си върши работата перфектно. Не го пипайте! Вуцов отдавна загрява ама не го огрява никъде.

Comments are closed.