Николай Митов: Вярвах до последно, че ще се отпушим

0
183
Николай Митов

Наставникът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов даде мнението си за мача с Марица (Пловдив), спечелен с попадения в самия край.

„Разделям мача на две части. От първото полувреме съм крайно недоволен. Футболистите ми незнайно защо стартираха срещата с напрежение и до почивката така и не се отърсиха от него. След това се успокоиха и заиграха това, което могат. Изключително съм доволен от смените. Те показаха как трябва да се влиза в такъв мач. Искам да виждам Хебър от второто полувреме във всеки един мач до края на сезона.

Публиката усети, че отборът иска повече победата и даде своята подкрепа. Пазарджишката публика е такава. Тя си обича отбора и го подкрепя докрай. Аз съм най-доволен от това, че феновете си тръгнаха радостни. И те ще стават повече с такива мачове и победи. От първия ден се стремя да играем този футбол и ще го играем и за напред. Аз вярвах до последно, че се отпушим, защото виждах, че макар и да изпускаме положения, ние бяхме отборът, който играеше и създаваше опасностите. И нямаше да бъде заслужено, ако мачът бе свършил реми. Следващия мач отиваме в Ловеч и пак ще преследваме победата. Те са сериозен отбор и ще стане здрав двубой“, каза наставникът на Хебър.