Локо (Пловдив) и Арда откриват плейофната битка за седмото място

9
119

Днес стартират плейофите в родния футболен шампионат. В първия мач за деня Локомотив (Пловдив) ще приеме на своя стадион отбора на Арда (Кърджали). Двата тима са в групата, която ще се бори за седмото място в крайното класиране, даващо право на участие на бараж за Лигата на конференциите.

В редовния сезон именно Локомотив зае седмата позиция и сега влиза в плейофната фаза с най-голям точков актив – 34. Арда има 29 точки и ако загуби днес, рано-рано ще се прости с амбициите си за нещо повече от достойно доиграване на кампанията.

Александър Томаш е провел среща с рекламодателите и е настоял възможно най-бързо да бъдат изплатени месечните възнаграждения за февруари и март

Двубоят днес ще е дебют за Александър Томаш начело на Локомотив. Бившият наставник на Берое и Етър замени на поста подалия оставка Александър Тунчев. Локо ще излезе с четирима бранители, като централна двойка ще са Гомис и Бидунга. Пред тях ще действат Витанов и Умарбаев, а в предни позиции ще е Преслав Боруков. Мястото на наказания Бирсент Карагарен по десния фланг ще заеме Венсан Марсел.

Гостите от Кърджали нямат сериозни кадрови проблеми. Очаква се атаката да води Тонислав Йорданов, попомаган от Ковачев, Тилев и Тетах.

По-рано през сезона двата отбора направиха нулево равенство на „Лаута“, а в Кърджали Арда разгроми „смърфовете“ с гръмкото 5:1.

9 КОМЕНТАРА

 1. Митко депресията още ли е в депресия? Питам за един приятел защото ако е така на лута пак ще ядат бахори

 2. 2
  2

  Жълтият плешив педераст Фекала е единственият който троли за да прави вятър

 3. 2
  1

  Искам да ви напомня само и простете за глупостите които пиша ,но като си пийна и шмръкна по нощите и ме избива на простотия и злоба!!!
  Съжалявам,моля да ме извините! Вече пийвам и почнах с глупостите и тъпотийте.

 4. 2
  1

  Да напомня на онези които не знаят. Този сайт се администрира от Руски трол и агент аплодиращ Руската агресия и инвазия в Украйна. Бойкотирайте го!

  • 1
   2

   Простете за глупостите които пиша ,но като си пийна и шмръкна по нощите и ме избива на простотия и злоба!!!
   Съжалявам,моля да ме извините! Вече пийвам и почнах с глупостите!

 5. 2
  1

  А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ПЕТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете. Бъдете сигурни, че и след Банго Васил ще продължим процедурите! С по три, четири,….осем, девет масажа на отверстието бавно ще привикваме с преместването в КОНДОФРЕЙ!😂😃😂
  Днес проведохме лека двутактова процедура на сухо. До кушиите на Тодоров ден имаме малко време, но отверстието взе да привиква! Бавно но сигурно ще сме готови да поемаме все повече и все по- дебели бахури многократно!😂😂😂
  Днес за купата, отново проведохме лека двутактова процедура на сухо. Отверстието придоби еластичност и се надяваме с помощта на тънък слой вазелинче, да сме готови за още множество бахури, по славния ни път към Кондофрей!

  Днес отново проведохме лека двутактова процедура. Отверстието е стабилно еластично и със сигурност, можем вече да поемаме мноого и най-вече дебели бахури!!!! Това не пречи ръководството да снабди отбора поне с каче грес, ако няма средства за па’ча мас или вазелин!!!!!!

  Днес ще проведем процедурата на два етапа. В първия 45 мин. етап получихме отличен резултат!!! Понесохме три бързи и дебели бахура. Сфинктера показа завидна еластичност и пластичност! Остатъчната пластичност е задоволителна. Само с един тънък пласт грес, постигнахме завиден резултат! Вече спокойно можем да поемем средни бахури безболезнено в рамките на 7,8, 9 пенетрации!!! Започва втория 45 мин. етап от теста. Ще ви уведомим след края на процедурата!!!
  Вторият етап премина очаквано. Със сигурност сфинктера придоби пластичност и спокойно понася пет тактови пенетрации безпроблемно!!! АУСПУХЪТ Е РАЗРАБОТЕН ДОБРЕ И ПЪТЯТ КЪМ КОНДОФРЕЙ Е ОТКРИТ!
  P.S. ЯВЛЕНИЕТО ПЛАСТИЧНИ ДЕФОРМАЦИИ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СФИНКТЕРА, КОГАТО Е АТАКУВАН ОТ МНОЖЕСТВО БАХУРИ И ТО С ГОЛЯМА ЧЕСТОТА(НАПРИМЕР, 4, ПОСЛЕ 2, ПОСЛЕ ПАК 2, ПОСЛЕ 5 И Т.Н), НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВЪЗСТАНОВИ ПЪРВОНАЧАЛНАТА СИ ФОРМА!!!! СЛЕДСТВИЕТО НА ТОЗИ ПРОЦЕС Е ОСТАТЪЧЕН МИНИ ОТВОР ПРЕЗ КОЙТО БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ПРЕМИНАВАТ ГАЗОВЕ, ТЕЧНА СУСПЕНЗИЯ И ДАЖЕ ФЕКАЛНИ МАСИ С ТВЪРДА КОНСИСТЕНЦИЯ!!! АКО СИ ПОСЛУЖИМ С ТЕХНИЧЕСКИ ТЕРМИН, ТОВА Е ПРОПУСКАЩ КЛАПАН!!!…………ИЛИ КАЗАНО НА СТОЛИПИНОВСКИ ЖАРГОН, ГЬО ТА ЗАПОЧВА ДА ПЛЮЩИ КАТ ФАЙТОНДЖИЙСКА ТРОМБА, ПРИ ВСЯКО ДВИЖЕНИЕ!!!

  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • 4
   3

   Гълтай малки човечета жълт спермояд.

Comments are closed.