Нов шеф в Локо Пд проговори! Вижте кои са хората взимащи решенията!

22
1905
Локомотив - емблема

Лъчезар Димитров, който е част от Управителния съвет на Локомотив (Пловдив), внесе яснота около събитията на “Лаута”. Той разкри за Sportal.bg, че решенията в клуба, които имат юридическа стойност, се взимат само и единствено от УС, а не от собственик. Също така Димитров призна, че това кой футболист да напусне и кой да остане се решава от старши треньора Александър Томаш. Ето какво каза още той:

“По повод появилата се информация днес искам да обясня как стоят нещата. По този начин ще се изчисти всичко. От името на Управителния съвет на Локомотив (Пловдив), персонално мое име, искам да заява, че отборът се управлява от УС и само и единствено решенията на УС имат юридическа стойност.

По отношение на собствеността на отбора, всеки може да види какво пише в Търговския регистър и не е добре да се публикува информация, която не е коректна. По отношение на футболистите – кой ще остава в клуба, кой ще си заминава от клуба, решенията се взимат единствено и само от старши треньора, който се казва Александър Томаш.

По отношение на изтеклата информация какви задължения има клубът, информацията е конфиденциална и засяга само клуба.

Решенията, които имат юридическа стойност и управлението на клуба не се взимат от собственик, а се взимат само и единствено от УС. Собственикът няма касателство по тези въпроси”, завърши Димитров.

PlovdivDerby.com спази насоките на г-н Димитров и направи бърза справка в търговския регистър. Със сигурност не е изненада, че там все още като собственик фигурира Христо Крушарски. Подобни промени в Търговския регистър изискват доста време и няма, как само няколко дни след оттеглянето на прозиводителят на противоградушни ракети, неговото име да бъде сменено с актуалния собственик. Все още няма и информация за проведено Общо събрание, на който контролния пакет акции от 95% да бъдат прехвърлени на друго физическо или юредическо лице.

Иначе актуалният Управителен съвет се състои от трима души, които според Търговския регистър трябва да взимат решенията заедно:

За г-н Димитров, който в регистрацията на Локо Пд е записан като Вълканов, се знае, че е представител в УС на новите собственици на Локо Пд. Той има опит и като фитнес инструктор и не рядко взимаше участие в тренировките и даваше хрумвания за това по какъв начин да се усъвършенства физическото положение на играчите по времето на Сашо Тунчев и помощниците му. Дали при новия треньор г-н Димитров ще продължи да съвместява двете дейности, все още не е известно.

Интересно е, че освен Румен Руйчев, който от 6 години е в Локо Пд, за г-н Димитров и г-н Шабанов масовия фен не знае почти нищо.

Жулвен Шабанов е бизнесмен, чиято фирма е регистирана в София и която се занимава с търговия на фармацефтични стоки, медицинска техника и апаратура.

На бизнесмен с име Лъчеазар Димитров Вълканов в регистрите няма записано участие в друга фирма освен Локо Пд. Ако обаче в търговския регистър е допусната грешка с размяна на презимето и фамилията, както сочат активните линкове в някои сайтове, то това ще означава, че имената на члена на УС на Локо Пд всъщност са Лъчезар Димитров Вълканов. Ако това е така то единият от тримата членове на УС на Локо Пд е съдружник или едноличен собственик в още 8 фирми, които са с най-различен предмет на дейност. От търговия със стоки и вещи, търговия с храни, хранителни добавки, строителство и др.

 

22 КОМЕНТАРА

 1. 1
  2

  Абе идиот кого се опитваш да заблудиш? Всички знаем че новите собственици са ТИМ

 2. 5
  2

  Ние сме номер 1.
  Станахме милионери при нашето управление.
  Сега си живуркаме на гърба на Локо.

 3. Ние и кучето не си бием така! 6-0! ПУФ-ПАФ))) ::ПУФ-ПАФ))) :::
  5
  3

  Дейба и селяните дейба

 4. 5
  1

  Когато станете 1912 година ,и имате някога стадион ,а не 100 кубика бетон

 5. Ние и кучето не си бием така! 6-0! ПУФ-ПАФ))) ::ПУФ-ПАФ))) :::
  4
  5

  Фунията, жълти изгревбойски цигани

 6. Простете за глупостите които пиша ,но като си пийна и ме избива на простотия .
  Съжалявам

 7. Съжалявам ,аз съм цицоман късно спрял да суча обаче го смуча на хората от Буча!!!
  Майка ми е Полска проститутка,баща ми е Украйнски гей ,а брат ми е олигофрен.
  Съжалявам !

 8. 9
  5

  Браво. Така се работи, профисионална работа. Успех на новите собственици. И минимум още 3 купи и едни сребърни медали, може и 6:0 😄😄

 9. 2
  8

  Да напомня на онези които не знаят. Този сайт се администрира от Руски трол и агент аплодиращ Руската агресия и инвазия в Украйна. Бойкотирайте го!

 10. 1
  8

  Попадна Путин във капана, на собствената тъпота.

  Заложен хитро във Украйна, дори без никаква храна.

  Настъпвал беше таз мотика, в чукарите на Афганистан.

  Но късоглед бе той и не предвиди, че друга сложил му е Чичо Сам.

  Настъпи смело с двата крака, мотиката от грешната страна.

  А дръжката подскочи живо, и тресна го по голата глава.

  Попаднал в плен на своето величие, Джуджето продължи напред.

  Макар че вече и Всевишния, не може да му сложи мислите във ред!

  Поставен в пълна изолация, със санкции във всеки джоб.

  Дори във Кремъл се заключва, и проверява всеки гардероб.

  Вратите на Европа се затръшнаха, светът оказва се не е голям.

  А Олигарсите ревниво чакат, кога ще свърши този срам?

  Полезен ход за Путин няма, а негов ред е да играй.

  Че генерали вече не останаха, пионките предават се комай!

  Резето хлопна зад Русия, и няма връщане назад.

  Напред се очертава блато, ще трябва да се гази май!

 11. 3
  1

  ЗА МЕНЯ, ШАБАНЯ И ЖУЛН ВЕРН СА ТАРТУРИТИ!!!…. И НИ СЪ РУСНАЦИ, НАШИ АПАПИ СЪ!!!
  МУ ХААААА

 12. 2
  9

  Андрешко, руска подлого, а кока ще напраеиш справка в ТР за ПутяфЪ6?
  Кога това отборче ще ди публикува финансовия отчет, фашаго руска?!

Comments are closed.