Крушарски обяви грандиозни планове и разкри защо се е оттеглил от Локомотив Пловдив

10
765
Христо Крушарски

Христо Крушарски даде интервю заGong.bg, в което за първи път говори за плановете си във футбола след оттеглянето от Локомотив Пловдив. Бизнесменът разкри, че има намерение да изгради поне 10 тренировъчни терена в Югозападна България, да инвестира в базата в Говедарци и да реновира стадиона в Самоков.

Той сподели, че една от причините да се оттегли от Локомотив, е, че Общината е обърнала гръб на клуба. Крушарски е поискал той да строи стадиона, но не му е позволено.

„Няма да ставам собственик на Септември Симитли, но ще помагам на клуба. Говорили сме по тази тема и вече сме се разбрали. Имам много приятели и ще помагам на всички. Оставам във футбола. От утре започвам работа. Имам сериозни планове. Нали помните кой бе първият човек, който сподели, че трябва да се премахнат таксите за клубовете от Трета лига. Българският футбол много лесно се управлява. Който иска да работи с мен, да заповяда. Смятаме да направим 10 тренировъчни терена в Югозападна България. Започваме работа още сега. Целта е до края на годината да има изградени две игрища.

По този начин нашите отбори ще има къде да тренират. Вместо да ходят в чужбина, може да се готвят в България. Само, че трябва да има отлични условия, тъй като отборите са свикнали да играят на килими. Целта е да върнем славата на турнира „Петричка пролет“.

Няма да спрем дотук. Ще инвестираме още в базата в Говедарци и в стадиона в Самоков. Има интерес от доста клубове от чужбина. Ще идват на подготовка и ще пълнят хотелите“, заяви Крушарски.

„Искам да благодаря на феновете на Локомотив, които винаги са ни подкрепяли. Благодаря им и за декларацията, която написаха. Не знам дали забелязахте вчера и топлото отношение към мен от страна на феновете на Левски.

Не съм се оттеглил напълно от Локомотив. Клубът е най-скъпото удоволствие в моя живот. Оставам фен на клуба и ще помагам. Имам обаче една болка. Това е и една от причините да се оттегля от управлението. Общината обърна гръб на клуба. Аз исках да построя стадиона с тези 12 милиона, които отпусна държавата. От Общината обаче казаха, че по-добре да се самоубият, отколкото да ми ги дадат.

С тези 12 милиона бяха предвидени да се изградят три сектора, но това едва ли ще се случи. Парите една година стоят в Общината. Сега ще кажат, че това не може да се случи, тъй като всичко поскъпва. По всяка вероятност тези средства ще стигнат за два сектора“, завърши бизнесменът.

10 КОМЕНТАРА

 1. 6
  1

  Какво стана сега? Не му наляли 12 милиона на бай Крушо и той запали рязко джапанките. Обясни, че освен заплати си плащал и тока. Похвали се с осветление и терен на Лаута 100% платени от община Пловдив.

  И голямата новина – ще има само две трибуни на Лаута вместо три.

  Честито на всички! Гранде президент!!

 2. 5
  2

  10 игрища, реновация хахахаххааха селския тарифата пак търси баберек ! Евро парички а мизерник ? Не ти дадоха пая от лайнут джамия и се махаш боклук!
  Всяка година изнудваш който видиш че ще се махаш ,няма да помагаш ?!?!! Измекяр

 3. 8
  3

  ПОЧИВАЙ ВЪВ МИР ЖОРО ИЛИЕВ НАЙ ГОЛЕМИЯ И ЕДИНСТВЕНИЯ ЗАСЕГА ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО ДОНЕСЕ ШАМПИОНСКАТА ТИТЛА НА ЛАУТА.. КРУШАРСКИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИНО МОЖЕШ САМО ДА СЕ ПОКЛОНИШ ПРЕД ЖОРО ЛЕКА МУ ПРЪСТ БЕЗ МНОГО ПРИКАЗКИ БЕЗ ОПРАВДАНИЯ БЕЗ ЛАМТЕНЕ ЗА ОБЩИНСКИ СРЕДСТВА НАПРОТИВ ИСКАШЕ НА КОНЦЕСИЯ СТАДИОН ПЛОВДИВ ДА ГО РЕНОВИРА СЪС СОБСТВЕНИ ПАРИ И СЕГА ПЛОВДИВ ЩЕШЕ ДА ИМА НАЙ КРАСИВИЯ СТАДИОН ВЪВ БЪЛГАРИЯ НЕ МУ ГО ДАДОХА НЕ ГО ДАДОХА И НА СТОИЧКОВ И ИСПАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ КОИТО БЕШЕ ДОВЕЛ НО ТОВА НЕ ПОПРЕЧИ НА ЖОРО ДА НАПРАВИ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ШАМПИОН И СУПЕР ШАМПИОН ПО НЕГОВО ВРЕМЕ НЯМАШЕ ЗАБАВЯНЕ НА ЗАПЛАТИ И ПРЕМИИ ДОРИ СЪС ЕДИН ДЕН А ТИ ПОСТОЯННО ГИ БАВЕШЕ И ИМ ДАВАШЕ НА ЧАС ПО ЛЪЖИЧКА ЛЪЖИТЕ ТИ НЯМАХА КРАЙ СПРАВКА СТИВЪН ЕЗЕ КРИСТИАН ИЛИЧ ДЕЙВИД МАЛЕМБАНА ВСИЧКИ ТЕ СИ ТРЪГНАХА ТОЧНО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ПРЕДПОЧЕТОХА ДА ЗАБРАВЯТ ЗА ЗАПЛАТИТЕ КОИТО ИМ ДЪЛЖЕШЕ НО ДА СЕ ОТТЪРВАТ ОТ ЛЪЖИТЕ ТИ ЕЗЕ ТИ ГО КАЗА ВЪВ ПРАВ ТЕКСТ ТОЗИ ЧОВЕК КРУШАРСКИ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ЛЪЖЕЦ СЪС КОЙТО СЪМ СИ ИМАЛ РАБОТА АЗ И МОЯТ МЕНИДЖЪР ЗА БЛАГОДАРНОСТ ДОРИ НЕ ПОЛЧИХ ПОСЛЕДНАТА СИ ЗАПЛАТА ТАКА ЧЕ СИ НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ ЖОРО УСПЕХ ВЪВ СЛЕДВАЩИТЕ ТИ НАЧЕНАНИЯ НО ПО ТОЯ НАЧИН ВСИЧКО ЩЕ ОСТАНЕ САМО НА ПРИКАЗКИ

 4. 2
  4

  ЯЗ УДАВНА ВИ КАЗВЪХ! ПЪРВУ ЛОМ И КОНДОФРЕЙ СТЯГА!😂😂😂

 5. 8
  2

  Крадливия палячо щеше да построи стадиона,колкото построи базата в ЖК Тракия.Къде са парите, за построяване на базата ,нали за 15 месеца трябваше да е готова.

 6. 7
  5

  Това, което аз мога да ви обещая, никой не може да го изпълни! Високопланинската база беше на Локо но си я взимам и ше я дам на друг, иначе уникалната база в ЖК Тракия, която ви построих и която е по-добра от тази на Ботев ви я оставям! Дейба вашта мама локомотивоциганска дейба!

  • 2
   1

   https://www.youtube.com/watch?v=RRkEDRGi8Rg

   ТАЗИ БАБИЧКА ПОСРЕЩА РУСНАЦИТЕ! РАЗБИРА, ЧЕ ТОВА СА УКРОФАШИСТИ, КОИТО СЕ ГАВРЯТ С ФЛАГА НА СССР! ВРЪЩА ПАКЕТА С ХРАНАТА И КАЗВА, ЧЕ НЕ ИСКА НИЩО ОТ ТЯХ ОСВЕН ЗНАМЕТО С КОЕТО СА ВОЮВАЛИ И УМИРАЛИ РОДИТЕЛИТЕ И ПРОТИВ ФАШИСТИТЕ!! СКОРО ОКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ ОСВОБОДЕНА И НАРОДА ЩЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ЗА ЗВЕРСТВАТА! НЯКОИ ХОРА ЩЕ СЕ СРАМУВАТ, ЧЕ СА ПИСАЛИ ЛЪЖИ, МАКАР И ЗА ДРЕБНИ СТОТИНКИ, ЗА ДА ИЗХРАНЯТ СЕМЕЙСТВАТА СИ!… А ДРУГИ ЩЕ СЕ ПОКРИЯТ В МИШИТЕ СИ ДУПКИ!

 7. 1
  6

  Децата на Буча!

  Попадна Буча в кървави ръце.
  На Гном свиреп и кръвожаден.
  Със стъклени очи, подпухнало лице,
  Убиец с поглед хладен!
  Потъна в кърви малкото градче.
  Светът над нас се срина.
  Разстрелваха деца във гръб!
  И хладнокръвно си заминаха.
  Убитите ще идват във съня на Гнома.
  Злодеят няма да заспи спокойно.
  Със вързани ръце ще крачат те.
  И мъст ще търсят, даже двойно!
  А мъст ще има! И тя ще е жестока!
  Защото няма Нищо на Света.
  С Което да измиеш ти позора.
  Освен с кръвта на своите деца!
  Той Гнома, рожби свои няма.
  Не знае що е да загубиш син.
  Наред със Чеченските главорези
  Той чуждите ще жертва до един.
  Но Руските бащи не са бездушни.
  Макар широка да е Руската душа.
  Във нея няма много място
  За свидни жертви, в безсмислена война!
  Война срещу народ без армия
  Без средства да се защити.
  Война срещу жени и старци
  С едничка цел, Украйна да гори!
  Ще се събуди стария мужик.
  Ще изтрезнее той от дългото пиянство.
  Ще вдигне своя Сърп и Чук.
  И ще прогони Гнома и неговите Олигарси!

Comments are closed.