Редица банки с интерес да дадат заем на Община Пловдив за стадионите и басейн „Младост”

9
397

Има сериозен интерес от редица банки, които да дадат на Община Пловдив заем за изграждането на спортните обекти за 50 млн. лева. Кметът Здравко Димитров заяви, че е изпратил запитването и условията на градските власти, като вече се чакат оферти от финансовите институции.

„Ще представим офертите и ще направим обществено обсъждане, преди да се тегли какъвто и да заем. Той трябва да стане с абсолютен консенсус”, каза кметът.

Припомняме, че на предишната сесия Общинският съвет даде картбланш на градоначалника да преговаря за нов заем. Той е за 50 млн. лева, като включва по 12 млн. лева за стадионите на Ботев и Локомотив, още 20 млн. лева за нов плувен басейн, както и 6 млн. лева за Спортния диспансер.

9 КОМЕНТАРА

 1. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂

  УБИЧЪМИ ТЪ МОЙ КЛОАКОМОТИФФЕ!!! СТУЛЮПИНУУ, ШЕКЕРЯ, АДЖАСАНА, ПОРДИМ И МЕРИЧЛЕРИ СНЕ С ТЕП ДО ГРОП!!!! РЪЖДИФ И СМРАДЛИФ, НО ВИНАГИ НАШ!! ГОРДОСТА НА СИЧКУТУ РОМСКУ ОПШТНУСТ ПУ СВИТА!!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ И НАПРЕШ АПАПИ!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))

 2. 3
  7

  крайно време е прокуратурата да се заинтересува също…. все пак става въпрос за преминаване на обществени средства, които тя би трябвало да пази, в частни ръце…
  особено като се има в предвид, че тези ръце са на съмнителен руски „бизнесмен“ …. и на лице санкционирано по закона Магнитски…
  май европейската прокуратура вече е подучула…

  • Кой се разследва по закона Магнитски моля? Може ли още веднъж?

   • Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
    2
    4

    Вашия истински собственик Делян Пеевски, бълта курво

 3. 8
  8

  Ще има много мощно разследване за тази далавера в бъдеще.

 4. 4
  9

  Това на каринката новият вид на стадиона ли ще е ???
  Нищо общо с първоначалния проект. Много зле.

Comments are closed.