ЦСКА излезе с „кърваво писмо“ до БФС, фенове окупират централата

1
349

 

Ръководството на ЦСКА – София публикува нова декларация след решението на БФС да извади от футбола за срок от 1 година изпълнителния директор на червените и да глоби клуба с 15 000 лева заради участието му на конгреса на Димитър Бербатов.

В тази връзка босовете на ЦСКА – София пишат на страницата на клуба във „Фейсбук“, че от понеделник излизат на денонощен палатков лагер в знак на протест и приканват всички желаещи да се присъединят към тях.

Ето съобщението на „червените“: 

„Армейци,

По повод нелепите решения на невписания и нелигитимен президент на БФС и последвалите под негово давление наказания срещу ЦСКА, декларираме нашето твърдо намерение с всички позволени и легални средства да се борим срещу тези несправедливи и граничещи с безумието действия. Клубът ни няма да стои безучастен срещу тази глутница озверели и престъпно самозабравили се футболни псевдовизионери, които искат нагло да лишат хиляди подрастващи и практикуващи да обичат и работят за доброто бъдеще на най-популярната игра у нас.

Декларираме, че ще си търсим правата по съответния ред чрез българското законодателство, но паралелно ще се обърнем към правовите институции в Европа.

От понеделник на обяд ще пристъпим и към конкретни действия. Приканваме всички засегнати и ощетени, както и всички, които смятат, че е дошло време за промяна, да се присъединят към нашия безсрочен протест пред централата на БФС в Бояна. Той ще е с мирни граждански средства, като ще бъде организиран и денонощен палатков лагер.

Своевременно ще ви информираме за организацията и предприетите от наша страна мерки. Няма да се откажем, докато справедливостта не възтържествува!

Заедно ще спечелим и тази битка!“

Ръководството на ЦСКА – София излезе вчера с позиция на официалния сайт на клуба във връзка с последните събития в родния футбол. По-рано през деня Дисциплинарната комисия на БФС глоби клуба на Гриша Ганчев с 15 000 лева и извади изпълнителния директор на „червените“ Филип Филипов от футбола за срок от една година.

Публикуваме написаното от „червените“ без редакторска намеса:

„Армейци, Възкресилият се оставкаджия от БФС отново извади кинжал на любимия ни ЦСКА! Персонажът, който погази куп закони и влезе в световната футболна история като единствения допълзял отново до поста си след 18-месечна оставка, пак го раздава морален типаж. И пак иска пари – 15 000 лева глоба за ЦСКА, защото клубът има мнение, различно от делиорманското ехо.

Вечната Амбър пак иска да прибира. И заплашва нашия клуб с изхвърляне от елита. Пиеска на абсурда, която в Бояна веднъж вече играха и така съвсем обезсмислиха родното вторанство. Без ЦСКА няма как да оправдавате слугинажа си, г-н Оставка! Няма да има защо кукловодът ви Хегемон Десети да ви дава каквото и да било. Така че не хвърляйте отново прах в обществото.

И без това БГ футболът тотално се лута в мъглата, която вашето т.н. управление спусна над всички клубове без един. Не ни пробутвайте и стария номер с КЕШай вместо Бата(ка) като шеф на съдиите. Феновете знаят кой плаща и кой и защо само пие шампанско! ЦСКА не застава зад никого, а подкрепя каузи, каквито смята за правилни! Наред с много други клубове!

Филип Филипов ще продължи да върши своята сегашна работа с официалната длъжност градинар на Борисовата градина! Там нито г-н Оставка, нито Хегемон Х ще имат власт да го махнат. Но ако все пак в неприкритата си злоба успеят, ще му намерим друга длъжност! Ние ценим парите, но повече от тях държим на авторитета на служителите си.

Затова казваме „Наздраве“ на „въздържател“ номер 1 от Бояна с едни 15 000 лева от ЦСКА. И дано не забравите, неуважаеми господа погребални агенти, да почерпите като за помен и КЕШай! Работа ви върши все пак. Нищо че е кукла на конци!

И накрая – приятно изкарване в Катар! Там ще видите поне къде пак не заведохте националите за цялото ви порочно управление. Но няма страшно – поне сте с 15 000 лева напред в пътуването назад!“.

1 КОМЕНТАР

  1. Очертава се закриване на професионалния футбол в България, което няма да е зле! Казват че неизлечими болести се лекуват с дълго постене.

Comments are closed.