РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет

0
113

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсионера отбелязаха настъпването на Първа пролет.

Гости на събитието в Пенсионерския клуб на бул. „Васил Априлов“ №100 бяха кметът на район „Централен“ Георги Стаменов, зам.-кметът Фиданка Кацарева и секретарят Емил Саралийски. Огромна подкрепа за провеждането на събитието оказаха от пловдивската компания за парфюмерия и козметика Рефан България. Фирмата, която е многократен победител в конкурса „Любима марка на българския потребител“, е доказала през годините своята огромна съпричастност към социалните дейности. Рефан подари на всички присъствали на празненството подаръци с едни от най-желаните си продукти.

В началото на празненството децата от ОУ „Петър Берон“ зарадваха пенсионерите с мил пролетен концерт и ги изненадаха с подарък – традиционна българска питка.
Кметът на район „Централен“, който получи ръчно изработена картичка от организатора на клуба Росица Лекова, поздрави възрастните хора за активния и пълноценен живот, който водят.

„След нелеките две години и всички препятствия, които преодоляхме, нека да си пожелаем да носим този дух и усмивки винаги със себе си. Благодаря Ви, че отново сме заедно на този празник. Желая Ви здраве и късмет и нека да се срещаме само по такива приятни поводи“, обърна се към пенсионерите Георги Стаменов.