Проверка на PlovdivDerby показва има ли клубове от областта, които ще бъдат извадени от първенствата

7
1233

 

PlovdivDerby.com провери какво се случва с клубовете, които ще остнат без членство в БФС по различни причини, след днешното решение на ИК на БФС, в случай, че то е легитимно. Клубовете от „А“ и „Б“ областните групи, които не са членове на БФС могат да продължат да се състезават в първенствата и без членство. Не така стоят нещата с Първа, Втора и Трета лига. Именно за това БФС не взе решение за тези клубове днес, освен това, че те ще бъдат глобени. Не е ясен и техния брой. Според информацията от централата клубовете от Първа лига, които подлежат на санкции според тях са ЦСКА и Ботев (Враца), от Втора лига са два, но никой не посочва кои са те, а от Трета лига – не е ясен броят им.

Проверка на PlovdivDerby.com показа, че няма отбор от област Пловдив, който да участва в Първа, Втора или Трета лига и да е заплашен от снакции. Няколко такива клуба има в областните групи – Марица (Милево), Калояново, Локомотив – Ветерани (Пловдив), но тяхното членство се отнема по друга причина – некоректно вписване в ММС. Заради наличие на „свързани лица“ в управлението на ФК членството е отнето на ФК Калояново. Няма причина тези клубове да бъдат извадени от първенствата, в които се състезават, тъй като по наредба такова за участие в областните групи не им е нужно.

Не е ясно дали взетите днес решения на ИК са легитимни, тъй като самия ИК и решенията от конгреса не са вписани в АП. Решенията на съда се бавят и такива все още няма, както за предишния конгрес, така и за куп други казуси.

7 КОМЕНТАРА

 1. 3
  1

  Кюстендилският Пришълец който предизвиква усмивки и съжаление е за гонене от града.Ненужниците ще ли.псват само на шайка гейбанда ,а етническите квартали ще се успокоят и ще започнат работа.

  • Намери си един украинец, дай му къщата си, жена си и дъщеря си и си гледай кефа!

 2. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂

  ДАНО И КОНДОФРЕЙ ДА НИ Е Ф СПИСЪКА!

   • Много боли от кърджали три пъти спирах да сера ,че ми е разпран задника 5 пъти!

    • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

     АКУ ТИ Е СВЪРШИЛА ГРЕСТА, КУПИ СИ ГЪША МАС! ПУМАГА МНОГУ! РАНАТА Е ПРЯСНА И СИГУРНУ ЛЕЖИШ НА ХЪЛБОК ИЛИ СИ ПРАФ?! УБАЧИ НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА СИ ПЕЙШ НЕПРИСТАННУ РИФРЕНА: АЙДИ, АЙДИ, АЙДИ КЛОКУ Е, КЛОКУ Е! ПРИТЪПЯВА ОСТРАТА БОЛКА!
     МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Comments are closed.