Нов играч се присъедини към тренировките на Локомотив

52
783
Дъглас Иваноф (Douglas Ivanof)

 

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) продължава с тренировките по време на паузата в Първа лига. Пловдивчани се готвеха двуразово в понеделник и вторник, а днес проведоха едно занимание.

С “черно-белите” тренира Дъглас Иваноф, който играе като атакуващ полузащитник.

Локомотив се готви без Парвиз Умарбаев и Райън Бидунга, които се присъединиха към националните отбори на Таджикистан и Конго.

В събота предстои контролна среща за “черно-белите” срещу Ботев (Враца). Двубоят е от 14:30ч. и ще е закрит за фенове и журналисти.

52 КОМЕНТАРА

 1. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  АПАПИ, ФЕКАЛА Е ВИНОВЕН, ЧИ СНИ АРТЪКПЪРТЪЦИ!😂😂😂 ТОЙ НЪ ПРОКЪЛНА, ДЪРТИА РОМ!😂😂 ДА УТИДИМ СИЧКИ ДЕТ ПИСАФМИ ЗА БАХУРИ, ПИТИЧКИ, ЗА БАШТА МУ, ЗА МАЙКА МУ,……И ДА МУ ЦИЛУНИМ ДЪРТИА РОМСКИ ДИРНИК ТА БЕЛКИМ РАЗВЪЛИМ МАГИЯТА!?😞😂😂😂!!
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 2. 2
  9

  Жълтият педераст пак сам си говори…. Време е да поеме парафинния на баща му. Дейба и папуняка плешив, дейба. Локомотив много му е стъжнил живота. Ами, така е. След петата и шестте бахура, няма оправяне. СМУЧИ МИ хуя, жълта брантийо!

  • Стиксчо верно ли мразиш хуя на баща си повече от Ботев ?
   За един приятел питам МУ ХААААААААААХАААААААААААААААА

 3. 5
  3

  Локо спомени има тука. Аз новите мачове не ги гледам. Пускам си мача с Тотнъм, или оня със Спартак където на лашкаха много, ама ги бихме накрая. И така си ги гледам старите. А новите само се ядосвам.

 4. 9
  1

  “Кирчо като не си държиш езика се получава така.Какви бяха тези помощи за Украйна ,самолети, С300 .Това е война между два народа които нито не са в Нато нито в ЕС.Ние кога трепахме Садам кой ни се месеше и помощ имаше ли за Ирак .Кирчо кажи само знаеш ли какъв го дървихме там и в Афганистан и Косово.????”
  подпис: Локомотив 1926

  ПОЗДРАВЯВАМ ТОЗИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН!!!!

  НИЙ, СТУЛЮПИНЦИ СИ ИМАМИ ДУРУГУ, НАТОФСКУ МНЕНИЕ, АМА НЕ МУ Е МЯСТУТУ ТУК!!! ИМА СИ САЙТОВЕ ЗА ПОЛИТИКА!!!!

  • 1
   11

   Фекале, ти си срам за човешкия род! За България, за спорта и за Ботев, няма да споменавам.

   • 10
    1

    АКУ ТИ Е СВЪРШИЛА ГРЕСТА, КУПИ СИ ГЪША МАС! ПУМАГА МНОГУ! РАНАТА Е ПРЯСНА И СИГУРНУ ЛЕЖИШ НА ХЪЛБОК ИЛИ СИ ПРАФ?! УБАЧИ НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА СИ ПЕЙШ НЕПРИСТАННУ РИФРЕНА: АЙДИ, АЙДИ, АЙДИ КЛОКУ Е, КЛОКУ Е! ПРИТЪПЯВА ОСТРАТА БОЛКА!
    МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

    Reply

    • 1
     9

     Знаех си аз, че със Стикса си бъркате по дупките. Дано поне ползвате предпазни средства, че ако започнете и да се множите…..

 5. 10

  “Кирчо като не си държиш езика се получава така.Какви бяха тези помощи за Украйна ,самолети, С300 .Това е война между два народа които нито не са в Нато нито в ЕС.Ние кога трепахме Садам кой ни се месеше и помощ имаше ли за Ирак .Кирчо кажи само знаеш ли какъв го дървихме там и в Афганистан и Косово.????”
  подпис: Локомотив 1926

  Вижте позицията на един “Небългарин” относно политиката на Родината му!! Комунизма никога няма да си отиде от Столипиново!

  • 10
   3

   А ТИ СЕЛЬО ЗАШТО НА ЗАНИМАВАШ С ПОЛИТИКА? ТАКА ЛИ ВИ ЗАПОВЯДАХА? НАВСЯКЪДЕ ДА СЕЕТЕ ПРОСТОТИИ??? ТУК СЕ ГОВОРИ ЗА ФУТБОЛ!!!

 6. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
  7
  1

  АПАИ, СЕРСЕТУ МЪ БУЛИ!!! ТЕШКУ МИ Е ДА КУМИНТИРЪМ В ТАКЪФ МУМЕНТ КУГАТУ СЪМ НАДЕНЪЛ ПРИМКАТА НА КИРЛИВИЯ СИ РО МСКИ, КЛОАКОМОТИФСКИ ВРАТ И САПУНИСВАМ КЛУПА!!! НИКЪКВИ БАХУРИ И ПИТИЧКИ НЕ ПУМАГЪТ! ДНЕШНАТА ПИТИЧКА МЪ СЪКРУШИ!…..КИНЖАЛНИЯ УДЪР УТ НАЙ-БЛИСКИТИ АВЕРИ УТ КЪРДЖАЛЪКА, ПОДКОВА И АРДИНУ!!! УТИДИ КОНЯ Ф РЯКАТА!! ЗАГИВА НАШАТА СТУЛЮПИНСКА ПЕРЛА КЛОАКОМОТИФФ!! МИЧТИТИ СВЪРШИХА! КРЪВУЛОКА НА СЪСИПЪ!!! ВЪН ШУШЛЯКА УТ СТУЛЮПИНУУ!!! АЛЛАХ ДА ЧУЙ НАШТИ ВОПЛИ И ДА ПРАШТА НА НЕГУ ХРАБРИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! САМУ ТЕ, МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ФМИРИСЪНИЯ ПАРОВОЗ И ДА НИ ИЗТЛАСКАТ ДО ЗАВЕТНИЯ КОНДОФРЕЙ!!! СЛАВА НА ПАРОВОЗА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ! ЦИРКЪТ ДА ПРУДЪЛЖАВА БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ, ЗА ДА ИМА МНООГУ ТАШАК И БЪЗИК!:))))

  • 6
   1

   АКУ ИГРАИШИ КРАЧУН УТ СФИНКТИР ДЖОРДЖЕ, НЯМЪШИ ДА УТНЕСЕМ ТОЛКУЗ МИШЕТА!!! ВЪН КРЪВУЛОЦИТЕ УТ УПРАВЪТА НА КЛОАКОМОТИФФ!!!

 7. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  7
  1

  А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ПЕТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете. Бъдете сигурни, че и след Банго Васил ще продължим процедурите! С по три, четири,….осем, девет масажа на отверстието бавно ще привикваме с преместването в КОНДОФРЕЙ!😂😃😂
  Днес проведохме лека двутактова процедура на сухо. До кушиите на Тодоров ден имаме малко време, но отверстието взе да привиква! Бавно но сигурно ще сме готови да поемаме все повече и все по- дебели бахури многократно!😂😂😂
  Днес за купата, отново проведохме лека двутактова процедура на сухо. Отверстието придоби еластичност и се надяваме с помощта на тънък слой вазелинче, да сме готови за още множество бахури, по славния ни път към Кондофрей!

  Днес отново проведохме лека двутактова процедура. Отверстието е стабилно еластично и със сигурност, можем вече да поемаме мноого и най-вече дебели бахури!!!! Това не пречи ръководството да снабди отбора поне с каче грес, ако няма средства за па’ча мас или вазелин!!!!!!

  Днес ще проведем процедурата на два етапа. В първия 45 мин. етап получихме отличен резултат!!! Понесохме три бързи и дебели бахура. Сфинктера показа завидна еластичност и пластичност! Остатъчната пластичност е задоволителна. Само с един тънък пласт грес, постигнахме завиден резултат! Вече спокойно можем да поемем средни бахури безболезнено в рамките на 7,8, 9 пенетрации!!! Започва втория 45 мин. етап от теста. Ще ви уведомим след края на процедурата!!!
  Вторият етап премина очаквано. Със сигурност сфинктера придоби пластичност и спокойно понася пет тактови пенетрации безпроблемно!!! АУСПУХЪТ Е РАЗРАБОТЕН ДОБРЕ И ПЪТЯТ КЪМ КОНДОФРЕЙ Е ОТКРИТ!

  P.S. ЯВЛЕНИЕТО ПЛАСТИЧНИ ДЕФОРМАЦИИ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СФИНКТЕРА, КОГАТО Е АТАКУВАН ОТ МНОЖЕСТВО БАХУРИ И ТО С ГОЛЯМА ЧЕСТОТА(НАПРИМЕР, 4, ПОСЛЕ 2, ПОСЛЕ ПАК 2, ПОСЛЕ 5 И Т.Н), НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВЪЗСТАНОВИ ПЪРВОНАЧАЛНАТА СИ ФОРМА!!!! СЛЕДСТВИЕТО НА ТОЗИ ПРОЦЕС Е ОСТАТЪЧЕН МИНИ ОТВОР ПРЕЗ КОЙТО БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ПРЕМИНАВАТ ГАЗОВЕ, ТЕЧНА СУСПЕНЗИЯ И ДАЖЕ ФЕКАЛНИ МАСИ С ТВЪРДА КОНСИСТЕНЦИЯ!!! АКО СИ ПОСЛУЖИМ С ТЕХНИЧЕСКИ ТЕРМИН, ТОВА Е ПРОПУСКАЩ КЛАПАН!!!…………ИЛИ КАЗАНО НА СТОЛИПИНОВСКИ ЖАРГОН, ГЬО ТА ЗАПОЧВА ДА ПЛЮЩИ КАТ ФАЙТОНДЖИЙСКА ТРОМБА, ПРИ ВСЯКО ДВИЖЕНИЕ!!!

  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 8. 3
  11

  Гледам башибозука на Фенербахча пак е изпълзял да търси облекчение от петата и шестте шпека , които им напъха вицешампиона. Нечленоразделни звуци , клетви и стонове от оскотяли и премазани кривоглави и човекоподобни. Какво ви чака още с три пъти фалиралия руския наркоман, крадливото ви сдружение и дебилните привърженици, миналите 20 г мъка ще ви се видят направо успешни.

  • 5
   1

   Стиксчо верно ли мразиш хуя на баща си повече от Ботев ?
   За един приятел питам МУ ХААААААААААХАААААААААААААААА

 9. 10
  3

  Стиксчо !Кой се итересува от писанията ти по-долу? Чаавета на Лайнута вият на умряло от глад. Президентът ще им раздава килими. А ти вземи да им пратиш някой лев !Или килограм свинска пача!

  • 8
   3

   ХА ХА! Може и по един чипровски килим !АМА ВТОРА УПОТРЕБА …….

  • Фекалe, Само в гъзъ ще се повредиш. Пусни и тарифа за устата
   2
   6

   Фекалчо верно ли мразиш хуя на баща си повече от Локото ?
   За един приятел питам МУ ХААААААААААХАААААААААААААААА

   • Да ти еиба майката Аз съмЗА ЛОКОТО

 10. 3
  5

  След Купата Локомотив (Пловдив) спечели и Суперкупата на България!

 11. 1
  4

  Локомотив (Пловдив) победи Левски с 2:0 в първи полуфинален мач за Купата на България

 12. 1
  3

  Локомотив Пловдив победи ЦСКА с 2:0 в двубой от 30-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион „Локомотив“.

 13. Какво отмъщение! Историческо унижение за Ботев в
  2
  5

  Локомотив разгроми Ботев с 6:0 в мач от 14-ия кръг на efbet Лига и записа най-голямата победа в историята на пловдивското дерби. Смърфовете поведоха с 4:0 още преди да е изминал и половин час игра. Момчил Цветанов откри в 66-ата секунда, а до почивката се разписаха още Дивиш Алмейда (9), Димитър Илиев (24 д.) и Георги Минчев (28).

  В 45-ата минута канарчетата останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Джонатан Перейра, а през втората част Локо вкара още два гола чрез резервите Кристиан Илич (71) и Николай Николаев (78).

  Така футболистите на Александър Тунчев си върнаха тъпкано на своя вечен съперник за загубата с 0:2 в началото на сезона.

 14. ЗА ИСТОРИЯТА: ЛОКО РАЗГРОМИ И УНИЖИ БОТЕВ В БИТКАТА ЗА ПЛОВДИВ - 6:0
  2
  5

  На тази дата Локомотив унижи и разгроми несъстоятелния към този момент отбор на Ботев – 6:0, най-голямата победа в това емблематично дерби.

  • 3
   1

   АПАИ, СЕРСЕТУ МЪ БУЛИ!!! ТЕШКУ МИ Е ДА КУМИНТИРЪМ В ТАКЪФ МУМЕНТ КУГАТУ СЪМ НАДЕНЪЛ ПРИМКАТА НА КИРЛИВИЯ СИ РО МСКИ, КЛОАКОМОТИФСКИ ВРАТ И САПУНИСВАМ КЛУПА!!! НИКЪКВИ БАХУРИ И ПИТИЧКИ НЕ ПУМАГЪТ! ДНЕШНАТА ПИТИЧКА МЪ СЪКРУШИ!…..КИНЖАЛНИЯ УДЪР УТ НАЙ-БЛИСКИТИ АВЕРИ УТ КЪРДЖАЛЪКА, ПОДКОВА И АРДИНУ!!! УТИДИ КОНЯ Ф РЯКАТА!! ЗАГИВА НАШАТА СТУЛЮПИНСКА ПЕРЛА КЛОАКОМОТИФФ!! МИЧТИТИ СВЪРШИХА! КРЪВУЛОКА НА СЪСИПЪ!!! ВЪН ШУШЛЯКА УТ СТУЛЮПИНУУ!!! АЛЛАХ ДА ЧУЙ НАШТИ ВОПЛИ И ДА ПРАШТА НА НЕГУ ХРАБРИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! САМУ ТЕ, МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ФМИРИСЪНИЯ ПАРОВОЗ И ДА НИ ИЗТЛАСКАТ ДО ЗАВЕТНИЯ КОНДОФРЕЙ!!! СЛАВА НА ПАРОВОЗА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ! ЦИРКЪТ ДА ПРУДЪЛЖАВА БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ, ЗА ДА ИМА МНООГУ ТАШАК И БЪЗИК!:))))))))

 15. Пловдив е "черно-бял"! Локомотив унизи Ботев (Пд) с 6:0
  2
  4

  Локомотив Пловдив разби Ботев Пловдив с 6:0 в градското дерби

 16. „Черно-бели” багри по Купата! Локо закова ЦСКА след дузпи
  2
  4

  Актуалният носител на Купата на България – Локомотив Пловдив, задържа трофея при себе си, след като срази ЦСКА след дузпи в юбилейното 80-о издание от надпреварата! Това се случи, след като двата отбора направиха 0:0 след продължения в горещия 26-и юни в София, но след дузпи „смърфовете” сразиха „червените”, като вкара всичките си пет, докато тимът на Милош Крушчич реализира само три. Големият пропуск за ЦСКА дойде във втория опит, когато Али Соу стреля слабо, а Илко Пиргов отрази удара му.

 17. 2
  4

  Минута по-късно Локомотив Пловдив откри резултата. Лукас Салинас центрира от ъглов удар, Димитър Илиев продължи към задната греда, където Георги Минчев с глава отблизо реалзиира във вратата на Уго Лорис – 1:0.

 18. 2
  3

  Локомотив (Пловдив) победи Спартак (Търнава) с 2:0 в първата среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

 19. 2
  4

  Локомотив (Пловдив) отстрани черногорския Искра (Даниловград) след победа с 1:0 като гост в двубой от първия предварителен кръг на Лига Европа.

 20. 2
  3

  Локомотив“ (Пловдив) спечели първия си мач в новия турнир на УЕФА Лига на конференциите, след като пречупи „Словачко“ от Чехия с 1:0. В герой за черно-белите на стадиона в квартал „Лаута“ се превърна Петър Витанов, който отбеляза единственото попадение в 89-ата минута.

 21. 7
  4

  Пичаги бат Стоян канара каза че има още от вълшебния крем от куромела за разхлабване на жълти дупета от 6-те бахура ва да гоейба.

  • 3
   6

   Ероле Бат Стоян Канара са ибе ва да таеба,насрания мангал от не казиш истината за Кърджали тамка колку уя рязъни изяди ва нарцис такъв.Курморелата е създадена заради теб ва капут и то дане та пижулим,че в Стряма кой та фатя той та ебе ва катър.

   • Аз Стоян канара съм педал от Стряма а моите чавета ги напрай бай Върбан от Ракуски ва да гоейба.

 22. 3
  4

  Педал или манав.За една гейбанда питам

  • 3
   1

   АПАИ, СЕРСЕТУ МЪ БУЛИ!!! ТЕШКУ МИ Е ДА КУМИНТИРЪМ В ТАКЪФ МУМЕНТ КУГАТУ СЪМ НАДЕНЪЛ ПРИМКАТА НА КИРЛИВИЯ СИ РО МСКИ, КЛОАКОМОТИФСКИ ВРАТ И САПУНИСВАМ КЛУПА!!! НИКЪКВИ БАХУРИ И ПИТИЧКИ НЕ ПУМАГЪТ! ДНЕШНАТА ПИТИЧКА МЪ СЪКРУШИ!…..КИНЖАЛНИЯ УДЪР УТ НАЙ-БЛИСКИТИ АВЕРИ УТ КЪРДЖАЛЪКА, ПОДКОВА И АРДИНУ!!! УТИДИ КОНЯ Ф РЯКАТА!! ЗАГИВА НАШАТА СТУЛЮПИНСКА ПЕРЛА КЛОАКОМОТИФФ!! МИЧТИТИ СВЪРШИХА! КРЪВУЛОКА НА СЪСИПЪ!!! ВЪН ШУШЛЯКА УТ СТУЛЮПИНУУ!!! АЛЛАХ ДА ЧУЙ НАШТИ ВОПЛИ И ДА ПРАШТА НА НЕГУ ХРАБРИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! САМУ ТЕ, МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ФМИРИСЪНИЯ ПАРОВОЗ И ДА НИ ИЗТЛАСКАТ ДО ЗАВЕТНИЯ КОНДОФРЕЙ!!! СЛАВА НА ПАРОВОЗА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ! ЦИРКЪТ ДА ПРУДЪЛЖАВА БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ, ЗА ДА ИМА МНООГУ ТАШАК И БЪЗИК!:))))!!

  • 5
   4

   Аз Стоян канара съм горд че понесох таз ебня а от петата и 6-те бахура се чувствам някак си като прероден ва да сейба

   • 3
    3

    На фекала майка му е грозна,обаче добре върти… И той прави страшни минети.Още ми е надървен

   • 2
    4

    Друго си е Дъглас а не кат мени Ерол,ама ази нали съм ебаната курва на Бат Стоян Канара и от скоро ползвам по пет рязани уяяяя и то в петак.

 23. 6
  2

  Както винаги Андрюша-руската подлога ни съобщава ПОСЛЕДЕН – тази новина циркулира в медиите още от вчера сутринта…
  Помярче

 24. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
  4
  2

  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk

  И ОТНОВУ ДА ПРИПОМНИМ НА РОМСКАТА ОБШТНУСТ!!!! ТРЕТИА ОТ ЛЯВУ Е БРАТЧЕДА ПЪРШИНГ!😉 ДЪГЛЪС Е НЕГУВИА СИН! СКОРУ УЧАКВЪМИ И ФАНТОМЧУ, СИНЪТ НА САЛИТУ УТ ШЕКЕРЯ. ПЕТИЯ ОТ ФОТУТУ ПО- ГОРИ!😂

  ТУВА СЪ НАШТИ УЧРИДИТИЛИ! ТУВА СЪ ДИДИТЕ НИ, КОИТУ ОТДАДУФА ЖИВОТЯ СИ ЗА ДА НЪ ИМА НАЗИ!😃😂😂 ДА ГУ ИМЪ УТБОРЪТ ПУДКРЕПЯН ОТ СИЧКУТУ БРАТЯ РОМ ПУ СВИТА! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ, ПУФ ПАФ!😂😂😂
  МУ ХАААААААА ХААААААА ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА😂😂😞😃😂😉😉😂😉😂

 25. 2
  4

  Първо наместете петата и шестте бахура, че стърчат от насраните ви гъзове, и тогава се занимавайте с мен.

 26. 4
  2

  Яша ве Дъгласчо на тате чаавето от факултето! Нов ром в катуна ни! Евалла! Лоренцо на Софка е следващият, Дъглас, Айвън и Лоренцо трио роми тръгнали за Коми!

 27. 4
  1

  Това някакъв майтап ли е? Откъде сме го ВЗЕЛИ, от руския пазар ли? Някаква визитка има ли Дъглас.
  Да очакваме ли следващия трансфер да е на… Майкъл Петрофф, примерно…

  • 1
   3

   Че ти за кой дошъл в България си чувал?
   Дори в Лудогорец и ЦСКА които идват са неизвестни за всички

  • НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
   2
   1

   ТО НА НАЗИ ТВА НИ Е УБИЧАЙ. НАВРЕМИТУ ИМАХМИ ТОДУР ЖИФКОФ, РИС БОНИФ….. ИМИНУВАМИ АПАПИТИ СПУРЕД ОБСТАНОВКАТА, ИНТИГРИРЪМИ СЪ!😂

 28. 8
  1

  ТОА ИВАНОФФ КЪТ МЕНЯ- БУФЕРОФФ😃😃😂

Comments are closed.