Крушарски: Подготвям една ракета “Обединител“ за българския футбол

65
695
Христо Крушарски

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира вчерашните събития в българския футбол. Както е известно, Димитър Бербатов организира алтернативен конгрес на БФС, на който беше избран за президент.

В същото време от ръководената от Борислав Михайлов централа определиха събитието като “фарс“.

Промяната в българския футбол зависи от тези, които си влагаме парите в него. Ако аз и моите колеги си подредим нещата, ще започне да се случва това, което искаме.

Нито Батето, нито Боби Михайлов, а камо ли пък Бербатов могат да направят нещо, за да се стигне до решителна промяна. Тя ще се случи освен всичко друго с обединение, а не с разединение.

На фона на случващото се в света мога да кажа, че аз подготвям една ракета “Обединител“ за българския футбол. Нека летят само ракети като моите, които вършат добро за хората“, коментира Крушарски пред “Мач Телеграф“.

Крушарски обясни и защо не се появява често на мачове на Локо.

“Имам работа за вършене и задачи за решаване. Аз се боря за подобряване на климата. Трябва за осигурим на футболистите по-добро време, да им бъде по-топличко, да не ги вали, терените да са хубави. Оплакваха се и от подготовката, затова сега съм им поръчал и килими. В Чипровци ги правят“, завърши в типичния си стил Крушарски.

65 КОМЕНТАРА

 1. ШЕФА НА ЛАБОРАТОРИЯТА ПО ПЕНЕТРАЦИЯ Ф КЛОАКОМОТИФФ:))

  БРАТЯ РОМИ, ИНТУСИАЗМЪТ ПАДА ГЛАВУЛОМНУ!!!!! КАКАНИЖИМ ЗАГУБА СЛЕД ЗАГУБА!!! КАРАБИНЕРИТЕ ОТ КЪРДЖЪЛЪКА НИ РАЗПОРИХА ХАСТАРИТИ!! ПРАСКАХА НЪ КЪТ ШКИМБЕ У ДУВАР! БИХА НЪ КАКТУ НИ СИ БИЯТ ПСЕТАТА!!! СЕКИ НЪ ЛАШКА КЪТ ТРУДУВАШКА КУЛИЧКА!!!АРТЪКПЪРТЪЦИТЕ СЕ СПОТАЙВЪТ!! И НАЙ-КРИВИТЕ И КУХИ КРАТУНИ РАЗБРАХА, ЧИ ПАРОВОЗА Е В БЛАТУТУ, СРЕД ГУВ НЪТА И НЕМА ВАДИНИ! НЕКА ДА СЕ ПОСМЕЕМ И ПОВЕСЕЛИМ. ВЕСЕЛБАТА Е В РАЗГАРА СИ!!! ЦИРКА ПРОДЪЛЖАВА И КЛОУНИТЕ СА ВСЕ ПО-ИНТИРЕСНИ!! КОРОННИЯ НОМЕР НА АКРОБАТА „ШУШЛЯК“ ША БЪДИ, „НАПРЕШ КЪМ ИВРОПЪТА НА ЛЕТЯШТУ ЧИПРОВСКО КИЛИМЧИ“! СПИЦЯЛНУ ЗА ВАС КЛОУНИТЕ КРАЧУН И МАЛЧО! …….И ОШТИ МНОГУ ТАШ АЦИ, БЪЗИК, ГЪРГАРА И МАЙТАПИ!!!:)😂😂😂.ПЪЛЕН КАШМЕР!!

 2. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
  12

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! УТИДИ КОНЯ Ф РЯКАТА! БАТАЛЯСАНИ СНЕ, ПЪЛЕН КЕНЦ СНЕ И СНЕ НАЙ-ГУЛЕМИТЕ АРТЪКПЪРТЪЦИ!!! ШУШЛЯКА КРЪВОЛОК СКОРО ДИГА ГЪЛЪБИТЕ, А НИЙ УТИВЪМИ Ф КОНДОФРЕЙ!!!! ША НА СПУКВЪТ ОТ БАХУРИ ОТ ТУК НАТАТЪНКА!
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

   ЧИТИ И ЗАПОМНЯЙ!!!! НАУЧИ НАИЗУСТ!!!!!!

   БРАТЯ РОМИ ИЛИ ЦИГЪНИ, НЕ БЪДЕТЕ ПРОСТИ, НЕГРАМОТНИ И СМЕШНИ!!! НЕ ЗЛАГАЙТЕ НАЗ НА НЕГУ!!! ИМАЙТИ СТУЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКЪ ЧЕСТ И ДУСТОЙНСТВУ И НЕ ДАВЪЙТИ ПОВУДИ НА ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ ДА СЪ ГАВРЯТ, БЪЗИКЪТ С НАС АРТЪКПЪРТЪЦИТИ!!!😞😞😞 СПУКВЪТ НЪ ОТ ТАШАК, А ВИЙ СЪ ВРЕТИ НА КОНЯ В КРАКАТА?!!!😞😞 ШТО ЗА ПРОСТИ ПАРЧЕТА, МАЗУХИСТИ ТРЕБЕ ДА СТИ, ДА СЕ БУТЪТИ В НУВИНИТЕ НА КОЛОСИТЕ НА ПЛОВДИВ ИЛИ СЛЕД ПОРЕДЕН ЖЕСТОК ПОГРОМ И КЛОАКОМОТИФСКИ РЕЗИЛ, ДА ПРОБУТВЪТИ ВКИСНЪТА МАНДЖА, ПЦОВНИ И НЕЛЕПОСТИ???😞😞😞 БИГОМ ПРИ КАЗАНИТИ И БАЧ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ😂😂😂😂😂

 3. Жълт циганин, да го натъркам на майка ти под мустака!
  6
  11

  Жълти, петата и шестте шпека нямат изпърдяване. Като пръцкате тука , само по-лошо ги намествате.

 4. Венци Стефанов: Те и Ботев скачаха, но оп ... вкараха им гол с пета!😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
  7
  12

  Ебането на жълтите проститутки 2010 с 6-0 им е нанесъл сериозна травма, като им чета психо коментарите. Не е е лесно да си жълт парцал, да те бият и гаврят!!

 5. 8
  6

  Малък Тошко му е съдружник на комсомолеца.Говедареца е муле на сина на Батето.Но е алкохолизиран клоун посмешище като гейбандата и стикса.Цирк лайнута.

  • 5
   6

   Аз Стоян канара съм горд че понесох таз ебня а от петата и 6-те бахура се чувствам някак си като прероден ва да сейба

 6. 6
  8

  Ава Пичаги някой да е срещал Ереол Париж Париж,че цяла Стряма е изненадана от липсата му.
  Бат Стоян Канара му е взел специален чипровски килим ще иска да го изпробва на центъра на селото.
  Дейба тия резаци от Кърджъли ДА НЕ САМУ ПРЪСНАЛИ ДЮЗАТА ,ЧЕ ГО НЯМА ТОЯ ЕБАЛНИК.

  • 3
   4

   Ей стрямска педеруго жлъчката ще ти излезе от злоба нещастник смотан.Ай завирай 6-я бахур и ще ти олекне.

 7. 18
  1

  Митко депресията ще получи ли чипровски килим или ракетка в дивия? Питам за един приятел

 8. 10
  1

  1926 що неси ебеш майката в гъза дърт и после да та ебе бащате боклук долен нещастник и мизерник и най вече пълен дебил си

 9. 11
  1

  Тоя дядка съвсем се побърка. Отбора му затъна до ушите в лайна и посредственост, а той продължава да плещи простотии. Палячо!!!

 10. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
  12

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! УТИДИ КОНЯ Ф РЯКАТА! БАТАЛЯСАНИ СНЕ, ПЪЛЕН КЕНЦ СНЕ И СНЕ НАЙ-ГУЛЕМИТЕ АРТЪКПЪРТЪЦИ!!! ШУШЛЯКА КРЪВОЛОК СКОРО ДИГА ГЪЛЪБИТЕ, А НИЙ УТИВЪМИ Ф КОНДОФРЕЙ!!!!
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12😊)))))))))

   А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ПЕТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете. Бъдете сигурни, че и след Банго Васил ще продължим процедурите! С по три, четири,….осем, девет масажа на отверстието бавно ще привикваме с преместването в КОНДОФРЕЙ!😂😃😂
   Днес проведохме лека двутактова процедура на сухо. До кушиите на Тодоров ден имаме малко време, но отверстието взе да привиква! Бавно но сигурно ще сме готови да поемаме все повече и все по- дебели бахури многократно!😂😂😂
   Днес за купата, отново проведохме лека двутактова процедура на сухо. Отверстието придоби еластичност и се надяваме с помощта на тънък слой вазелинче, да сме готови за още множество бахури, по славния ни път към Кондофрей!

   Днес отново проведохме лека двутактова процедура. Отверстието е стабилно еластично и със сигурност, можем вече да поемаме мноого и най-вече дебели бахури!!!! Това не пречи ръководството да снабди отбора поне с каче грес, ако няма средства за па’ча мас или вазелин!!!!!!

   Днес ще проведем процедурата на два етапа. В първия 45 мин. етап получихме отличен резултат!!! Понесохме три бързи и дебели бахура. Сфинктера показа завидна еластичност и пластичност! Остатъчната пластичност е задоволителна. Само с един тънък пласт грес, постигнахме завиден резултат! Вече спокойно можем да поемем средни бахури безболезнено в рамките на 7,8, 9 пенетрации!!! Започва втория 45 мин. етап от теста. Ще ви уведомим след края на процедурата!!!
   Вторият етап премина очаквано. Със сигурност сфинктера придоби пластичност и спокойно понася пет тактови пенетрации безпроблемно!!! АУСПУХЪТ Е РАЗРАБОТЕН ДОБРЕ И ПЪТЯТ КЪМ КОНДОФРЕЙ Е ОТКРИТ!
   P.S. ЯВЛЕНИЕТО ПЛАСТИЧНИ ДЕФОРМАЦИИ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СФИНКТЕРА, КОГАТО Е АТАКУВАН ОТ МНОЖЕСТВО БАХУРИ И ТО С ГОЛЯМА ЧЕСТОТА(НАПРИМЕР, 4, ПОСЛЕ 2, ПОСЛЕ ПАК 2, ПОСЛЕ 5 И Т.Н), НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВЪЗСТАНОВИ ПЪРВОНАЧАЛНАТА СИ ФОРМА!!!! СЛЕДСТВИЕТО НА ТОЗИ ПРОЦЕС Е ОСТАТЪЧЕН МИНИ ОТВОР ПРЕЗ КОЙТО БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ПРЕМИНАВАТ ГАЗОВЕ, ТЕЧНА СУСПЕНЗИЯ И ДАЖЕ ФЕКАЛНИ МАСИ С ТВЪРДА КОНСИСТЕНЦИЯ!!! АКО СИ ПОСЛУЖИМ С ТЕХНИЧЕСКИ ТЕРМИН, ТОВА Е ПРОПУСКАЩ КЛАПАН!!!…………ИЛИ КАЗАНО НА СТОЛИПИНОВСКИ ЖАРГОН, ГЬО ТА ЗАПОЧВА ДА ПЛЮЩИ КАТ ФАЙТОНДЖИЙСКА ТРОМБА, ПРИ ВСЯКО ДВИЖЕНИЕ!!!

   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 11. 3
  6

  Те са толкова тъпи, че не могат да те разберат. Да отиват да смучат хуя на Зикои тиквоча, защото са тъпи парчета. Не съжалявам че се махнах от корумпираната територия, не държава. Ай, със здраве.

 12. 4
  21

  Селяни ненужни….ци такива. 20 години сте дънни риби. То не бяха Б групи. Монтана си ви шиеше с 6:0 ня лагане и ставане. Ние си ви шиехме най-редовно през последните години. Сега малко дръпнахте нагоре и излезнахте от мишите си дупки. Ай отивайте да издоите козите и лягайте

  • Седалището сменихте,измислихте си бащата,рождената дата изфабрикувахте,цял живот с измислици и самонаричания.Световен лидер по убити и затворени президенти.Болшинството фенове от етнически квартали.От люлка до гроб навсякъде и завинаги цигани.

 13. 18

  Всеки ден ново цирково представление. Вчера цирка с ББ, с БФС, Локо-Арда. Днес Крушарски….Няма да скучаем я! Сашко вчера каза, че имал да казва неща, но ще ги премълчи, днес Кормчията на Локомотива пък с разни намеци за Чипровски килими….ще се разчуе тя!

 14. 17

  Бяха гей банда ,държаха наклона на оная работа ,може и да е лапаха , сега са чопровски килими.Това е отношението на собственика на кюмюрджиите към футболистите и феновете , а те комплексарите мълчат.Хубава работа ама циганска.

 15. 17
  4

  Живи или мъртви ще играем в Европа. ТАКА КАЗА НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ

 16. 13

  Kak е, цигани миризливи? Минавам само да ви серна в устите! Ох, на батко Арденцата! ПЕТ парцала, въъъй…

 17. 13

  Мама ти дейба си боклука !!
  На сапун !!! Мизерник долен
  Срам и позор за града ни !

  • 24
   1

   Давай Круши! Довърши ги циганите! Ти знаеш как!

   • ШЕФА НА ЛАБОРАТОРИЯТА ПО ПЕНЕТРАЦИЯ Ф КЛОАКОМОТИФФ:))

    ЮСУФЕ ПУД МЕНЯ, ДУБРЕ, ЧИ СИ ТИ, ЧИ СИЧКИ АПАПИ СА ПОКРИХА И НЕМА С КОЙ ДА СИ ПРАВЯТ ТАШАК ФЕНУВИТИ НА ВЕЛИКАНА БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!
    АКУ ТИ Е СВЪРШИЛА ГРЕСТА, КУПИ СИ ГЪША МАС! ПУМАГА МНОГУ! РАНАТА Е ПРЯСНА И СИГУРНУ ЛЕЖИШ НА ХЪЛБОК ИЛИ СИ ПРАФ?! УБАЧИ НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА СИ ПЕЙШ НЕПРИСТАННУ РИФРЕНА: АЙДИ, АЙДИ, АЙДИ КЛОКУ Е, КЛОКУ Е! ПРИТЪПЯВА ОСТРАТА БОЛКА!
    МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 18. Плясссс 6;0 жълт сопол:))) 6:0!Ние така не си бием и кучето…))))))))))))))))
  1
  17

  Жълти, петата и шестте шпека нямат изпърдяване. Като пръцкате тука , само по-лошо ги намествате

   • 23

    Щом и Крушата почна да се гаври с локу, работата е ясна

 19. 11

  На путка или на хуй миришеш?

 20. 18
  3

  Чипровски килими🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • АПАИ, СЕРСЕТУ МЪ БУЛИ!!! ТЕШКУ МИ Е ДА КУМИНТИРЪМ В ТАКЪФ МУМЕНТ КУГАТУ СЪМ НАДЕНЪЛ ПРИМКАТА НА КИРЛИВИЯ СИ РО МСКИ, КЛОАКОМОТИФСКИ ВРАТ И САПУНИСВАМ КЛУПА!!! НИКЪКВИ БАХУРИ И ПИТИЧКИ НЕ ПУМАГЪТ! ДНЕШНАТА ПИТИЧКА МЪ СЪКРУШИ!…..КИНЖАЛНИЯ УДЪР УТ НАЙ-БЛИСКИТИ АВЕРИ УТ КЪРДЖАЛЪКА, ПОДКОВА И АРДИНУ!!! УТИДИ КОНЯ Ф РЯКАТА!! ЗАГИВА НАШАТА СТУЛЮПИНСКА ПЕРЛА КЛОАКОМОТИФФ!! МИЧТИТИ СВЪРШИХА! КРЪВУЛОКА НА СЪСИПЪ!!! ВЪН ШУШЛЯКА УТ СТУЛЮПИНУУ!!! АЛЛАХ ДА ЧУЙ НАШТИ ВОПЛИ И ДА ПРАШТА НА НЕГУ ХРАБРИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! САМУ ТЕ, МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ФМИРИСЪНИЯ ПАРОВОЗ И ДА НИ ИЗТЛАСКАТ ДО ЗАВЕТНИЯ КОНДОФРЕЙ!!! СЛАВА НА ПАРОВОЗА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ! ЦИРКЪТ ДА ПРУДЪЛЖАВА БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ, ЗА ДА ИМА МНООГУ ТАШАК И БЪЗИК!:))))

 21. 4
  22

  Ебането на жълтите проститутки 2010 с 6-0 им е нанесъл сериозна травма, като им чета психо коментарите. Не е е лесно да си жълт парцал, да те бият и гаврят!!

  • 24
   1

   Евала круша ….как го набута на мангалите от Лайнута! Те вият от глад на умряло, ти им предлагаш килими. ХА ХА…. Супер

  • Ходжата на Долну и Горну Водин бапрай консултация със всички правоверни от Локумотиф и каза всички наведени на чипровски килимчета,боси и със измити крака в джамията.Ще има манаф о турция за обезчествяване.

 22. Густо майна,как „фйеновете“ на селското сдружение се изнизаха като насрани за отрицателно време след финала на финалите!!
  6
  12

  Евала круша как го набута на курвите микре и антибиотик и путьоф и им взе купите под носа много ги боли за кеф на цяла България!!!!!!!!!

 23. Слагаш петичката в устичката а 6-я бахур в дивия и сюргюна го изливаш директно на говняжа ва да тейба
  5
  15

  Крушарски побъркваш ги жълтите гниди.Каквото и да кажеш все те те обсъждат.Нищо не си им направил нали освен една пета и шест бахура

 24. 14
  4

  Какв срам какъв резил щом и Крушо взе да ги ебава явно настроението е пивко на базов лагер номер 3 а за награда на Митко депресията и Сашко по един чипровски килим и по една ракетка и на двамата в дивия

  • 3
   10

   Га извадиш 6-я бахур през устенцето жа да открехна ва да тейба

  • 2
   9

   я си гледай селския купторник че руснака ще го махат пъндур селски цецка ще ви скъскат шортите

   • 15

    Звучна плесница на циганската мръсница.Гейбандата в нокдаун.Краят е близо

 25. 14
  3

  Ауууу, какви съм ги плещил… Чаво пак ме е черпил с развалена мастика, баси…

 26. 15
  1

  Браво, г-н Крушарски ,вие направихте най-голямата подигравка на ФК Локомотив и на комплексираните им фенове.Продължавай все така да ги унижаващ публично . Те са го заслужили.

  • 18
   1

   Важното е настроението е да е пивко .

 27. 18
  1

  ТОВА е !На Талибана, Карата и Паскала по един килими да хващат пътя….

 28. 8
  1

  Дон Круши както винаги върти някви схеми и се мисли за тарикат. Всички знаем че е едно обикновено комунде!

 29. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  3
  1

  АПАПИ, БАНГУ ВАСИЛ НЪ НАКАЗВА!😞😞 ПРУДЪЛЖАВЪМИ И СЛЕД КУШИИТЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВЪМИ И ПРОКЛЯТИЕТО НА ФЕКАЛА СЕ СБЪДВА!!! БАВНУ И МЪЧИТИЛНУ ША СЪ ПЪРЖИМ НА БАВИН ОГИН, ШТОТ НИ СИ ЗАТВОРИФМИ ЯРМЕНУРОМСКИТИ КЛОАКОМОТИФСКИ УСТИ!!! НАШИА ВОЖД АКАДИМИК ГОНЧУ ГОНДЗИФ СИ ПЛЮ ПОД УПАШКЪТА И ВЪЗ!😞😞 ОТРОЧИТУ ТОЖИ??!!😞😞 ШУШЛЯКА КРЪВУПИЕЦ ИЗЧЕЗНЪ БЕЗСЛЕДНУ?!!😞😞 И ЗА НАЙ КУХЪТА И ПРАЗНА КЛОАКОМОТИФСКЪ КРАТУНА СТАНА ЯСНУ, ЧИ ШТОМ МНОГУ ПРИКАЗВЪМИ, БАНГУ ВАСИЛ ША НА НАКЗВЪ НА НЕГУ, НА НЕЯ…!!😞😞 А СИГА ДАЙТИ НЕШТУ ЗА БАХУРИТИ И ЗА БАШТАТА НА ФЕКАЛА!😂😂😂
  МУ ХААААА ХААА ХААА ХААА

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
   3
   1

   С ТВА ЧИПРОФЦИ ШУШЛЯКА ДА НЕ НАМЕКВА ЗА ЛОМ????? …………..ИЛИ ВСЕ ПАК СИ ДЪРЖИМ ЗА КОНДОФРЕЙ, ДЕТО Е НА ЕДИН ХВЪРЛЕЙ ОТ КЮСТЕНДИЛ!???

 30. 2
  1

  Промяната в българския футбол зависи от тези, които си влагаме парите в него. Ако аз и моите колеги си подредим нещата, ще започне да се случва това, което искаме.

  Това пък как ще стане? Всички президенти в управлението на БФС??? Така ли?

  • 1
   1

   То на това БФС вратите ще трябва да са въртящи! Такова текучество ще има, а и боксови срещи не е изключено да има.

 31. 14
  1

  Тоя тотално взе да ги ебава циганите няма такъв собственик като него даже селския никога не се е бъзикал с футболистите си а ги е защитавал, крушо не чипровски килимчета защото с чело надола и анал на горе ще ще е срам и позор а по добре от анадола и ги поръчай защото само те им отиват

 32. 10
  1

  Имам работа за вършене и задачи за решаване. Аз се боря за подобряване на климата. Трябва за осигурим на футболистите по-добро време, да им бъде по-топличко, да не ги вали, терените да са хубави. Оплакваха се и от подготовката, затова сега съм им поръчал и килими. В Чипровци ги правят“, завърши в типичния си стил Крушарски.

  Тука е ключа от палатката, тука!

 33. 13
  1

  Щом и Крушата почна да се гаври с локу, работата е ясна.

Comments are closed.