Борислав (Първомай), Сокол (Марково) и Атлетик (Куклен) със загуби в ЮИ Трета лига

7
495

 

Борислав (Първомай), Сокол (Марково) и Атлетик (Куклен) записаха загуби в срещите си от 21 кръг в ЮИ Трета лига.

Първомайци загубиха с 2:0 от Несебър и продължават да нямат победа през настоящата футболна пролет. С 24 точки тимът е 12-ти, а положението на тима става все по-притеснително с оглед на резултатите на отборите от дъното на класирането. В следващия кръг Борислав гостува на Карнобат в сблъсък с пряк конкурент за оставане в групата.

Сокол (Марково) отнесе 5 гола при гостуването си на Димитровград, губейки с 5:1. Отборът от Марково е 14-ти с 20 точки, само на 3 от последното място. В следващия кръг тимът е домакин на Загорец.

Атлетик (Куклен) загуби домакинството си на обновения тим на Розова долина с 0:2. Гостите стигнаха до ценния за тях успех с голове на Венцислав Иванов в 11-та минута и Кольо Чахов 81-ва. Кукленци са осми в класирането с 27 точки. В следващия кръг гостуват на Левски (Карлово) в регионално дерби.

7 КОМЕНТАРА

  1. Първомай мача с Карлово е уреден от кметове купуват и с Асеновграс и кукле и спасяват

  2. Намерих им спонсор палмс бет сега работя по селекцията Яница обеща да почерпи кафе от машинката а Златко пура.Си пуша на Вип.

  3. 4
    2

    Казанлък уреждат и купуват мачове от края на миналия сезон А дано се спасят

  4. Сокол ще вземат точки само в Марково Това е от години всички го знаят но си траят защото са мишки

  5. Първомаи са сигурни изпадащи. Няма да земат точка та пролет. Футболисти се разбягали щото на едни дават много пари а други ги лъжат че пари няма

  6. Палмс бет ги докарах в първомай но пак паднаха,ще го сменям Яница и си запаля една пура на ВИП.

Comments are closed.