Тонев за Неделев: От идол до мой брат!

47
833

Димитър Тонев сподели емоциите си след победата над Локомотив с 2:1 в дербито на Пловдив:

„От идол до мой брат… това са думите, с които мога да опиша човека до мен. Като дете мечтаех да бъда като него, да жъна същите успехи в нашия дом – Колежа. Мечтата на всяко едно дете, запалено по жълто-черната идея.

А сега имам честта рамо до рамо да празнуваме най-сладката победа, като не просто колеги, а много верни приятели, в най-стария футболен клуб – Ботев Пловдив! „

47 КОМЕНТАРА

 1. Главен инспектор Красимир Антонов – Вие ли сте новия Атанас Качаков?

  На 5.03.22 станахме свидетели на пореден случай на активно мероприятие на пловдивската полиция и нейните дружки от задния двор на ВСИ. Ето какво видяха присъстващите с очите си.
  В продължение на половин час един от изявените членове на черно-бяла фен фракция обикаля с автомобила си в близост до заведението, в което са се събрали феновете на Ботев Пловдив. Автомобилът умишлено е шофиран от жена му, която отлично знае какво се случва – мъжът е в постоянна телефонна връзка със своите приятели от същата фен фракция, които през това време организират атака срещу феновете на Ботев (с кого и в колко е говорил лесно може да се провери при желание от страна на МВР, но такова очевидно липсва за пореден път). Всъщност, ако въпросният план бе сработил сега хирургиите щяха да са пълни с десетки потърпевши, сред които и деца, а заведението щеше да бъде изпотрошено.
  За да предотвратят подобен сценарий част от бултрасите решават да спрат акцията и наглия “агент”, който вече е паркирал срещу заведението и продължава да снима и да докладва колко човека влизат там.
  И тук идва моментът да споменем активното мероприятие от страна на полицията, която до този момент обвинява само и единствено феновете на Ботев. Докога фенските пристрастия ще са водещи сред МВР, вместо търсенето на истината? Очевидно е, че цялата акция е целенасочена към бултрасите, от които са арестувани десетки момчета на различна възраст и на случаен принцип. Нещо повече – арестувани са хора, които доказано са били на работа по време на случката и пристигат в заведението часове по-късно. Още по-странно е как същите са разпознати като нападатели от „набитата“ и как без абсолютно никакви други доказателства им се повдигат обвинения. Дали пък някой не е подсказал кой точно трябва да се посочи? Дали всъщност тя е набита и дали медицинското й свидетелство доказва нейните травми?
  Дали изобщо жената е на мястото случайно или е била там умишлено, за да осигури безпроблемно бягство и алиби на своите дружки след планираната атака? Случката потресаващо много напомня за недалечния инцидент в Солун, когато един достоен млад българин бе прегазен умишлено от жена, която по същия начин гравитира около крайни фенове на ПАОК Солун.
  За десерт точно преди началото на дербито мвр решава да покаже активност и целенасочено разваля празника по случай отбелязването на
  110 годишнината на най-стария футболен клуб в България с конфискуване на 250 факли. В същото време се допускат в сектора за гости доста повече от 200 души, колкото са отпуснатите билети, а черно-белите ултраси, които рушат сектора не се арестувани. За пореден път ставаме свидетели на двоен аршин от страна на пловдивската полиция. Редно е да припомним за безчинствата години наред на един утрас-престъпник в униформа, който май вече е на път да бъде заменен от друг. Нас не ни е страх от подобни карикатури, но истината трябва да излезе на яве!

  Главен инспектор Красимир Антонов – Вие ли сте новия Атанас Качаков?

 2. 5
  1

  НЕ СА ВАЖНИ КУПИТЕ И МЕДАЛИТЕ,А ОБИЧТА НА ХИЛЯДИТЕ ЖЪЛТО ЧЕРНИ СЪРЦА,15/5 МАНГАЛИИИ…

 3. САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА КОЛОСИТЕ НА ЕВРОПА ЗА ЧЕСТА НА ПЛОВДИВ…

   • МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))

    АПАПИ, ЦИРКА ПРУДЪЛЖАВА!😞😞😞
    МНОГУ МЪ БУЛИ СЕРСЕТУ, АМА НИ ЗАСЛУЖАВЪМИ И КОНДОФРЕЙ!😞😞😞
    ДА СА РАЗТУРЯМИ И Ф КИСТИНДИЛ!!!
    ДА ПРЕДАДЕМ НОВО ДИХАНИЕ И НОФ СТАРТ НА ЦЪРНУ БЯЛАТЪ СТУЛЮПИНСКА ИДЕА И ЛИБОФФ!!!

    • АПАПИ, БАНГУ ВАСИЛ НЪ НАКАЗВА!😞😞 БАВНУ И МЪЧИТИЛНУ ША СЪ ПЪРЖИМ НА БАВИН ОГИН, ШТОТ НИ СИ ЗАТВОРИФМИ ЯРМЕНУРОМСКИТИ КЛОАКОМОТИФСКИ УСТИ!!! НАШИА ВОЖД АКАДИМИК ГОНЧУ ГОНДЗИФ СИ ПЛЮ ПОД УПАШКЪТА И ВЪЗ!😞😞 ОТРОЧИТУ ТОЖИ??!!😞😞 ШУШЛЯКА КРЪВУПИЕЦ ИЗЧЕЗНЪ БЕЗСЛЕДНУ?!!😞😞 И ЗА НАЙ КУХЪТА И ПРАЗНА КЛОАКОМОТИФСКЪ КРАТУНА СТАНА ЯСНУ, ЧИ ШТОМ МНОГУ ПРИКАЗВЪМИ, БАНГУ ВАСИЛ ША НА НАКЗВЪ НА НЕГУ, НА НЕЯ…!!😞😞 А СИГА ДАЙТИ НЕШТУ ЗА БАХУРИТИ И ЗА БАШТАТА НА ФЕКАЛА!😂😂😂
     МУ ХААААА ХААА ХААА ХАААААА😂😂😂

 4. 1
  4

  Дейба и селяните дейба, като спечелите медали и три купи ми се обадете…

  • АПАПИ, ФЕКАЛА Е ВИНОВЕН, ЧИ СНИ АРТЪКПЪРТЪЦИ!😂😂😂 ТОЙ НЪ ПРОКЪЛНА, ДЪРТИА РОМ!😂😂 ДА УТИДИМ СИЧКИ ДЕТ ПИСАФМИ ЗА БАХУРИ, ПИТИЧКИ, ЗА БАШТА МУ, ЗА МАЙКА МУ,……И ДА МУ ЦИЛУНИМ ДЪРТИА РОМСКИ ДИРНИК ТА БЕЛКИМ РАЗВЪЛИМ МАГИЯТА!?😞😂😂😂!!

 5. 1
  10

  Дейба и селяните дейба, като спечелите медали и три купи ми се обадете.

   • МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))

    АПАПИ, БАНГУ ВАСИЛ НЪ НАКАЗВА!😞😞 БАВНУ И МЪЧИТИЛНУ ША СЪ ПЪРЖИМ НА БАВИН ОГИН, ШТОТ НИ СИ ЗАТВОРИФМИ ЯРМЕНУРОМСКИТИ КЛОАКОМОТИФСКИ УСТИ!!! НАШИА ВОЖД АКАДИМИК ГОНЧУ ГОНДЗИФ СИ ПЛЮ ПОД УПАШКЪТА И ВЪЗ!😞😞 ОТРОЧИТУ ТОЖИ??!!😞😞 ШУШЛЯКА КРЪВУПИЕЦ ИЗЧЕЗНЪ БЕЗСЛЕДНУ?!!😞😞 И ЗА НАЙ КУХЪТА И ПРАЗНА КЛОАКОМОТИФСКЪ КРАТУНА СТАНА ЯСНУ, ЧИ ШТОМ МНОГУ ПРИКАЗВЪМИ, БАНГУ ВАСИЛ ША НА НАКЗВЪ НА НЕГУ, НА НЕЯ…!!😞😞 А СИГА ДАЙТИ НЕШТУ ЗА БАХУРИТИ И ЗА БАШТАТА НА ФЕКАЛА!😂😂😂
    МУ ХААААА ХААА ХААА ХААА

 6. Хареса ми! И на байонзи и мангал от шекера им харесва🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  2
  8

  Пичаги Стоян канара още не може да разбере защо баба Неделя се направи на контузен при ебнята с 6-те бахура ва да гоейба..

  • 4
   4

   Това с 6-те бахура вече е някакво истерично крещене в което единствено кънти моят …. смях….

  • 6
   1

   Ероле от са праш пак на велик ва юрдечките от Стряма са възхитени от твоята тъпня ва керпиден.
   Тук на този мост колку бахура си изял ва да таеба не наситната мастия да та ебе саму Бат Стоян Канара.https://i.ibb.co/PzpgBPY/Old-Stryama-Bridge.png
   Ся вземи са в ръце и отговори на въпро са ва курник https://i.ibb.co/CHqg8G2/275445728-662497238336409-1369897030083973112-n.jpg ако улучиш вермият отговор жа получиш и 10 бахура юнашки па за питата са отнесеш към Бат Стоян Канара той жа ти я намести най правилно ва капутин некъпан.
   И друго Нашия дон Крушон шата взима в Гувидарци на кушия и първо ша та къпе после жа ставаш кат негу ей така https://i.ibb.co/sWJbjPM/1613567222924.webp парцуцата жа е безплатна ама после да ти е здрав дирника ва да таеба ахмака долин.

 7. 5
  2

  До фена що не си на 3 база на еверест да даваш правилен наклон на дуртия уй и правиш бибитки на бащати а утайко долна циганска зган

 8. 2
  11

  Тонев много от рано започна правиш свирки. Слагач и лизач. Или просто мишка. Щом това свинче ти е идол може спокойно да си го завреш у дивия.

 9. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
  2
  1

  АПАПИ, БАНГУ ВАСИЛ НЪ НАКАЗВА!😞😞 БАВНУ И МЪЧИТИЛНУ ША СЪ ПЪРЖИМ НА БАВИН ОГИН, ШТОТ НИ СИ ЗАТВОРИФМИ ЯРМЕНУРОМСКИТИ КЛОАКОМОТИФСКИ УСТИ!!! НАШИА ВОЖД АКАДИМИК ГОНЧУ ГОНДЗИФ СИ ПЛЮ ПОД УПАШКЪТА И ВЪЗ!😞😞 ОТРОЧИТУ ТОЖИ??!!😞😞 ШУШЛЯКА КРЪВУПИЕЦ ИЗЧЕЗНЪ БЕЗСЛЕДНУ?!!😞😞 И ЗА НАЙ КУХЪТА И ПРАЗНА КЛОАКОМОТИФСКЪ КРАТУНА СТАНА ЯСНУ, ЧИ ШТОМ МНОГУ ПРИКАЗВЪМИ, БАНГУ ВАСИЛ ША НА НАКЗВЪ НА НЕГУ, НА НЕЯ…!!😞😞 А СИГА ДАЙТИ НЕШТУ ЗА БАХУРИТИ И ЗА БАШТАТА НА ФЕКАЛА!😂😂😂
  МУ ХААААА ХААА ХААА ХАААААААААААААААААААА ААААААААААА

 10. 17
  6

  Едно добро центриране от корнер и един хубав дълъг пас и мачът свършва! Това е Неделев!

  • 6
   14

   А га на ебнаха с 6-те бахура дека беше тоя дълъг пас ва да тейба ами с къс пас към съблекалнята ва да гоейба.

  • НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
   3
   1

   А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ЧЕТИРИ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете. Бъдете сигурни, че и след Банго Васил ще продължим процедурите! С по три, четири,….осем, девет масажа на отверстието бавно ще привикваме с преместването в КОНДОФРЕЙ!😂😃😂
   Днес проведохме лека двутактова процедура на сухо. До кушиите на Тодоров ден имаме малко време, но отверстието взе да привиква! Бавно но сигурно ще сме готови да поемаме все повече и все по- дебели бахури многократно!😂😂😂
   Днес за купата, отново проведохме лека двутактова процедура на сухо. Отверстието придоби еластичност и се надяваме с помощта на тънък слой вазелинче, да сме готови за още множество бахури, по славния ни път към Кондофрей!

   Днес отново проведохме лека двутактова процедура. Отверстието е стабилно еластично и със сигурност, можем вече да поемаме мноого и най-вече дебели бахури!!!! Това не пречи ръководството да снабди отбора поне с каче грес, ако няма средства за па’ча мас или вазелин!!!!!

 11. 8
  10

  Пичаги Стоян канара още не може да разбере защо баба Неделя се направи на контузен при ебнята с 6-те бахура ва да гоейба

  • 8
   7

   Така се направи, че след това се оперира и не игра половин година! Теее и простите буфери!! Даже и опорки не можете да измислите като хората!

  • 5
   9

   А га на ебнаха с 6-те бахура дека беше тоя дълъг пас ва да тейба ами с къс пас към съблекалнята ва да гоейба.

 12. 3
  10

  Абе къде е Зингито, ни вест ни кост.

 13. 4
  8

  Нещо се случва с РУСКИТЕ АКЦИИ, ХОРА! Опитвам да ПРОДАМ малко, но не мога? Някой знае ли нещо какво става?

  • 2
   1

   А, бе, и аз това чувам:
   газ на тройна цена,
   паладий и алуминий на най,
   нефт на куково лято,
   а, който има вземания /може би и ти си от тях/ го чакат в Москва да си вземе в рубли вземането от руска банка.
   Хубаво Ви го набабани Путин!
   Ти слушай и гледай БТВ и Нова и се надай путко на пиян хуй!

 14. Само не разбрах защо Тошко Мекицата – Шестака се престори на контузен?...
  4
  6

  ИСТИНАТА ЗА ТОДОР НЕДЕЛЕВ ЗА КОНТУЗИЯТА спортал.бг я съобщи имал ШУМ В АНУСА https://youtu.be/wKxRuz1gqWM

 15. 5
  11

  Тоя къв футбилист е ?? Подскача и търчи само като някъв житен бегач. Абе важното е да си вярва. Ама поне може да излезе по умен от Тодор немеца, ама едва ли 😂😂😂

Comments are closed.