КПБП: Голям Ботев Пловдив! Рамо до рамо от дъното на ада, до самия връх!

34
753

„Излизаме със 7 точки от първите 3 тежки мача. Здравата подкрепа по трибуните във всеки един от тези двубои със сигурност оказа огромно влияние върху футболистите ни, както е било винаги. Нека се стремим да поддържаме високо ниво във всички пролетни мачове, за да се поздравим накрая с евроучастие и медали.

Голям Ботев Пловдив! Мощен Бултрас!

Рамо до рамо от дъното на ада, до самия връх!“

34 КОМЕНТАРА

 1. Главен инспектор Красимир Антонов – Вие ли сте новия Атанас Качаков?

  На 5.03.22 станахме свидетели на пореден случай на активно мероприятие на пловдивската полиция и нейните дружки от задния двор на ВСИ. Ето какво видяха присъстващите с очите си.
  В продължение на половин час един от изявените членове на черно-бяла фен фракция обикаля с автомобила си в близост до заведението, в което са се събрали феновете на Ботев Пловдив. Автомобилът умишлено е шофиран от жена му, която отлично знае какво се случва – мъжът е в постоянна телефонна връзка със своите приятели от същата фен фракция, които през това време организират атака срещу феновете на Ботев (с кого и в колко е говорил лесно може да се провери при желание от страна на МВР, но такова очевидно липсва за пореден път). Всъщност, ако въпросният план бе сработил сега хирургиите щяха да са пълни с десетки потърпевши, сред които и деца, а заведението щеше да бъде изпотрошено.
  За да предотвратят подобен сценарий част от бултрасите решават да спрат акцията и наглия “агент”, който вече е паркирал срещу заведението и продължава да снима и да докладва колко човека влизат там.
  И тук идва моментът да споменем активното мероприятие от страна на полицията, която до този момент обвинява само и единствено феновете на Ботев. Докога фенските пристрастия ще са водещи сред МВР, вместо търсенето на истината? Очевидно е, че цялата акция е целенасочена към бултрасите, от които са арестувани десетки момчета на различна възраст и на случаен принцип. Нещо повече – арестувани са хора, които доказано са били на работа по време на случката и пристигат в заведението часове по-късно. Още по-странно е как същите са разпознати като нападатели от „набитата“ и как без абсолютно никакви други доказателства им се повдигат обвинения. Дали пък някой не е подсказал кой точно трябва да се посочи? Дали всъщност тя е набита и дали медицинското й свидетелство доказва нейните травми?
  Дали изобщо жената е на мястото случайно или е била там умишлено, за да осигури безпроблемно бягство и алиби на своите дружки след планираната атака? Случката потресаващо много напомня за недалечния инцидент в Солун, когато един достоен млад българин бе прегазен умишлено от жена, която по същия начин гравитира около крайни фенове на ПАОК Солун.
  За десерт точно преди началото на дербито мвр решава да покаже активност и целенасочено разваля празника по случай отбелязването на
  110 годишнината на най-стария футболен клуб в България с конфискуване на 250 факли. В същото време се допускат в сектора за гости доста повече от 200 души, колкото са отпуснатите билети, а черно-белите ултраси, които рушат сектора не се арестувани. За пореден път ставаме свидетели на двоен аршин от страна на пловдивската полиция. Редно е да припомним за безчинствата години наред на един утрас-престъпник в униформа, който май вече е на път да бъде заменен от друг. Нас не ни е страх от подобни карикатури, но истината трябва да излезе на яве!

  Главен инспектор Красимир Антонов – Вие ли сте новия Атанас Качаков?

  • МУСТАФАТА ОТ КОНДОФРЕЙ ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА:)

   АПАПИ, ЦИРКА ПРУДЪЛЖАВА!😞😞😞
   МНОГУ МЪ БУЛИ СЕРСЕТУ, АМА НИ ЗАСЛУЖАВЪМИ И КОНДОФРЕЙ!😞😞😞
   ДА СА РАЗТУРЯМИ И Ф КИСТИНДИЛ!!!
   ДА ПРЕДАДЕМ НОВО ДИХАНИЕ И НОФ СТАРТ НА ЦЪРНУ БЯЛАТЪ СТУЛЮПИНСКА ИДЕА И ЛИБОФФ!!!

 2. Вече всяка победа над нас ще я приемате като реванш на ония мач.но болката отляво остава скъпи жълтури.Лек ден

 3. Честит 8 март жълти жени вечно е ебани с вдигнати ръце

 4. 5
  1

  МАНГАЛИИИ КОГАТО БИЕТЕ БАРСЕЛОНА И БАЙЕРН МЮНХЕН МИ СЕ ОБАДЕТЕ….

  • Когато днес в наши дни направите такъв мач като с Тотнъм…. елате се обадете. Това преди 45 години……

 5. АПАПИ, ФЕКАЛА Е ВИНОВЕН, ЧИ СНИ АРТЪКПЪРТЪЦИ!😂😂😂 ТОЙ НЪ ПРОКЪЛНА, ДЪРТИА РОМ!😂😂 ДА УТИДИМ СИЧКИ ДЕТ ПИСАФМИ ЗА БАХУРИ, ПИТИЧКИ, ЗА БАШТА МУ, ЗА МАЙКА МУ,……И ДА МУ ЦИЛУНИМ ДЪРТИА РОМСКИ ДИРНИК ТА БЕЛКИМ РАЗВЪЛИМ МАГИЯТА!?😞😂😂😂!!

 6. 9
  2

  Така като гледам класирането, Локото като нищо може да се озове в последната четворка.

  • 1
   5

   Циганите сте в Изгрев бойс ,мърлячи!Да споменавате с добро Челсито ,педали с вдигнати меки ,пухкави ръчички!Елате на поляната ,а не да стреляте с ракети ,изроди!

  • Орките излезнаха от дупките. Къде сте мишоци, малко живна отбора и вие се подадохте. Малко миришете, идете се изкъпете

 7. 9
  1

  А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ЧЕТИРИ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете. Бъдете сигурни, че и след Банго Васил ще продължим процедурите! С по три, четири,….осем, девет масажа на отверстието бавно ще привикваме с преместването в КОНДОФРЕЙ!😂😃😂
  Днес проведохме лека двутактова процедура на сухо. До кушиите на Тодоров ден имаме малко време, но отверстието взе да привиква! Бавно но сигурно ще сме готови да поемаме все повече и все по- дебели бахури многократно!😂😂😂
  Днес за купата, отново проведохме лека двутактова процедура на сухо. Отверстието придоби еластичност и се надяваме с помощта на тънък слой вазелинче, да сме готови за още множество бахури, по славния ни път към Кондофрей!

  Днес отново проведохме лека двутактова процедура. Отверстието е стабилно еластично и със сигурност, можем вече да поемаме мноого и най-вече дебели бахури!!!! Това не пречи ръководството да снабди отбора поне с каче грес, ако няма средства за па’ча мас или вазелин!!!!!

 8. 11
  1

  Голям Ботев. Велик. 1912 година потъва Титаник, за да се роди друг такъв Великан! Ботев П❤️див!

  • 1912 година! Един Великан потъва, за да изплува Друг!

   • 1951 година се ражда ЛокУту и Сталин хваща рак на дебелото черво, за да пукне след две години.

 9. 3
  8

  Пичаги бат Стоян канара още не може да разбере защо баба Неделя се изниза по тарлъчки га ни пръснаха ауспусите с 6-те бахура ва да гоейба.

  • 6
   2

   Ероле мръсницо недна от не одиш при кмета на Манолиту ва да та пробва от са занимаваш саму с бахури кат ти ги поемаш най добре ва да таеба

  • 3
   2

   Еролчо кажи отговора,ЧЕ Бат Стоян Канара та пита.Ще има бахур в дирника ако познаеш ва да таеба некъпаният мангал.
   https://ibb.co/cQKjYYX

  • https://i.ibb.co/PzpgBPY/Old-Stryama-Bridge.png
   Ероле колку семена течност си поел тука ва колу бахура са ти праскали туказка ва дебил.
   Га жа идваш пак към Стряма да та водим с Бат Стоян Канара тамка ва да си припомниш доброто старо време га не беше толкуз разлъзган а ва да са еба ахмака ааааааааааааа
   https://i.ibb.co/PzpgBPY/Old-Stryama-Bridge.png

 10. 3
  10

  Нещо се случва с РУСКИТЕ АКЦИИ, ХОРА! Опитвам да ПРОДАМ малко, но не мога? Някой знае ли нещо какво става?

  • 4
   2

   И АЗ СЕ ОПИТВАМ ДА ПРОДАМ МОИТЕ

 11. 4
  4

  https://youtu.be/wKxRuz1gqWM А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ШЕСТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете.

 12. 6
  14

  Хаххаах Щом побдата над Локо е върхът, то 6:0, 3 купи, сребърни медали, мач с Тотнъм, това какво е, а индианци, смешни сте!!!

  • Много миришеш, ама много.СТИКС.. Да не си ебал козъта пак.?
   6
   2

   СТИКС, ти още ли хабиш въздуха?

  • 1
   2

   Толкова си прост, излишно е да ти се обяснява, не можеш да четеш между редовете.

Comments are closed.