Кабаков свири дербито! Назначенията за мачовете на Марица, Ботев II и Хебър

27
516
Георги Кабаков

 

За седми път в кариерата си Георги Кабаков ще ръководи пловдивското дерби межу Ботев и Локомотив. Мартин Маргаритов и Диян Вълков ще бъдат помощници на Кабаков.

 

 

 


5 март 2022 г., събота, 17:30 ч.
ПФК БОТЕВ АД – ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 1926
ГС:    Георги Николов Кабаков    АС1:    Мартин Веселинов Маргаритов    АС2:    Диян Христов Вълков 4-ТИ:    Никола Антонов Попов    ВАР:    Радослав Петров Гидженов    АВАР:    Георги Валентинов Стамболджиев
СН:    Георги Василев Йорданов


ВТОРА ЛИГА:


4 март 2022 г., петък, 15:00 ч.
Спартак 1918 (Варна) – ПФК Марица 1921
ГС:    Благой Кирилов Манов    АС1:    Станислав Лазаров Станев    АС2:    Марин Иванов Бонев
4-ТИ:    Борис Борисов Попов
СН:    Красимир Иванов Василев


5 март 2022 г., събота, 15:30 ч.
Спортист 2009 – Хебър 1918
ГС:    Димитър Цолов Буров    АС1:    Павлин Цветанов Михайлов    АС2:    Марио Георгиев Данаилов
4-ТИ:    Георги Георгиев Спасов
СН:    Николай Георгиев Нанев


6 март 2022 г., неделя, 15:30 ч.
Ботев Пд II – Септември Сим
ГС:    Любослав Бисеров Любомиров    АС1:    Николай Георгиев Попниколов    АС2:    Кирил Валентинов Чакъров
4-ТИ:    Йото Валентинов Гарабедов
СН:    Тихомир Георгиев Боболов


 

27 КОМЕНТАРА

 1. УБИЧЪМИ ТЪ МОЙ КЛОАКОМОТИФФЕ!!! СТУЛЮПИНУУ, ШЕКЕРЯ, АДЖАСАНА, ПОРДИМ И МЕРИЧЛЕРИ СНЕ С ТЕП ДО ГРОП!!!! РЪЖДИФ И СМРАДЛИФ, НО ВИНАГИ НАШ!! ГОРДОСТА НА СИЧКУТУ РОМСКУ ОПШТНУСТ ПУ СВИТА!!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ И НАПРЕШ АПАПИ!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))

 2. Миналия мач, Кабака направи всичко възможно мача да се играе не повече от 60 минути. То не бяха разкарваници, Вар-ове, преструваници…..този мач ще се играе по същия сценарий!

 3. 3
  3

  Съдия на това дерби трябваше да е Ники Йорданов от София. Кабака ще развали мача както го направи миналия път подарявайки излишна дузпа на мангалите в ключов момент. Те си биеха и без съдийска подкрепа но гадното съдийство пречупи съвсем отбора на Ботев в този мач. Софийските бюрократи йезуитски назначиха пак същия „съдия“ с подтескт :“абе оправяйте се там провинцията ние тук изобщо не щем да се занимаваме с вашите селски работи“ В момент като този съдията не трябваше да е от Пловдив.

  • 4
   3

   Вмирисан помак, миналия мач се игра на Лаута и тази жълта подлога ви подари гол от двуметрова засада и не изгони Мертенс, който беше на секундата сменен от Валентич.Но да спориш с папагали е нещо абсолютно безсмислено.Вие имате съвсем друга представа за правилата във футбола.Не случайно издавате маймунски звуци при всяко единоборство.Съдиите и късметът няма да ви помагат във всеки мач.

   • 2
    2

    Подписвай се по-скромно,бре буфер. „Истината“- ти ли си и стожера??? Ти си последният човек на този свят който ще ми каже кое е истина… За вас буферите истината винаги е била разтегливо понятие…. и винаги сте я тълкували както ви изнася.

 4. БРАТЯ РОМИ УБИЧЪШТИ КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ НА НЕГУ!!!:

  КРАЙНУ ВРЕМИ Е ДА ФАТЪМИ ПЪТЯ КЪМ КОНДОФРЕЙ И ДА СЪ МОЛИМ НА АЛЛАХА ДА ДОДЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ АПАПИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!?😃 ПУФ ПАФ!!😂😂😂!!!!

 5. 6
  1

  А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ЧЕТИРИ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете. Бъдете сигурни, че и след Банго Васил ще продължим процедурите! С по три, четири,….осем, девет масажа на отверстието бавно ще привикваме с преместването в КОНДОФРЕЙ!😂😃😂
  Днес проведохме лека двутактова процедура на сухо. До кушиите на Тодоров ден имаме малко време, но отверстието взе да привиква! Бавно но сигурно ще сме готови да поемаме все повече и все по- дебели бахури многократно!😂😂😂
  Днес за купата, отново проведохме лека двутактова процедура на сухо. Отверстието придоби еластичност и се надяваме с помощта на тънък слой вазелинче, да сме готови за още множество бахури, по славния ни път към Кондофрей!

 6. Набедена съдийска бригада. Гола вода са, някой яко ги бута.

 7. 10

  Играят два въшкарски отбора.
  Металик Сопот vs Велбъжд Кюстендил. Два цигански катуна.

 8. …коментари на СЕЛЯНИ които нахлуха в Пловдив и донесоха селянията си…..
  9
  5

  Ебането на жълтите проститутки 2010 с 6-0 им е нанесъл сериозна травма, като им чета психо коментарите. Не е е лесно да си жълт парцал, да те бият и гаврят!!

  • 10
   3

   Аз Стоян канара съм горд че понесох таз ебня а от петата и 6-те бахура се чувствам някак си като прероден ва да сейба.

 9. Четете ли всичко, за вицешампиона на България, циганчета миризливи. Като чуете за Локомотив лошо ви става. Жалки мингянчета.
  1
  6

  А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ШЕСТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете

  • 1
   5

   На тъпия жълт циганин никой не му чете тъпотиите 🤣🤣🤣

   😂😂😂😂😂😂

   • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12😊)))))))))

    А ВЪ, ЯШАРЕ, ТИ МАЙ СЪ УБЪРКА’???
    МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • 3
   6

   Помня преди години същите приказки и после…..шампиони по бързо изнасяне от стадиона

 10. 2
  8

  Жълти ни колежки, няма ли да се присъедините към всеобщия бойкот на всякакви проправителстени незаконно забогатели руски богаташи?
  Или както преди ще се скрием зад парите на спасителя?
  Първо бяха Дановци и Александровци, после Цв. Василев, след това, а и сега Пеевски, та накрая Зингаревич? Срещу само един Жоро Илиев за нас?

 11. 8
  6

  Пак ли този смешник ще им бута аванти на коматевци?Последния мач на Лаута не изгони Мертенс и зачете гол от двуметрова засада.Боклук

 12. 7
  8

  Докога този буфер ще ги съживява мангалите?Никаква промяна няма.Унгареца ще слуша тези,които го назначиха.Ръководството на Ботев трябва да поиска незабавна смяна, защото Кабаков реши много дербита все в една посока!Ботев играят футбол ,а този пак ще вкара мача в свободните боеве.Няма да има игра.Кабаков е идеален за мангалите и е пристрастен!Кабаков,Узунов,нямате срам,морал,достойнство!Отврат!Съдбата предварително ви наказа!

  • 6
   4

   Помак тъп,по нагъл си от Путин,КАБАКА ви спаси на Лаута кривоглав клошар,МАРТЕНС беше за лилав картон,а два метра засада при гола?!?!? Типичен нагъл ПОМАК!

 13. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
  6
  2

  БРАТЯ РОМИ УБИЧЪШТИ КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ НА НЕГУ!!!:

  КРАЙНУ ВРЕМИ Е ДА ФАТЪМИ ПЪТЯ КЪМ КОНДОФРЕЙ И ДА СЪ МОЛИМ НА АЛЛАХА ДА ДОДЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ АПАПИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!?😃 ПУФ ПАФ!!😂😂😂!!!

 14. 8
  7

  Нареден буферски наряд както винаги. Компенсация за липсата на Футболиста за 2019 и 2020 в Националния на България може би.

  • 5
   7

   Свали ли вече гащичките жълто мишленце казващо се Стоян канара от Стряма ва да тейба.

   • На путка или на гъз миришеш, ебан циганино от локу?
    6
    3

    Търсят се 200 педеруги ут Локу, които ще гледат изнасилването на смърфиегките в Коматево!

Comments are closed.