Фенове на Локо помагат на търсещи спасение от войната в Украйна

7
233

Привърженици на Локомотив Пловдив, обединени в групата „The Magic of Plovdiv“, започнаха инициатива за превозване на хора, живеещи в Украйна, към България:

„Основният ни фокус е свързан с българските жени и деца. Нека не забравяме, че войната е най-голямото зло, а от нас зависи да помагаме на невинните! Черно-бялата идея трябва да служи за пример и да бъде на първа линия, когато е нужно“, обявиха от „The Magic of Plovdiv“.

Тръгването към границата на Молдова ще бъде в следващите 30 часа, като към момента обмисляме това да бъде рано сутринта на 02.03.2022г.

Свободните места, които сме подсигурили за транспортиране на нуждаещите, са 52, като все още очакваме доброволци да се присъединят за пътуването.

Целта ни, освен превозването на търсещите спасение от войната жители на Украйна, е да доставим помощи от първа необходимост на границата. В последните 2 дни получихме различни дарения, които ще доставим като вода, храна и прочее, но все още има места по превозните средства, които искаме да запълним. Ако някой има желание и възможност да се включи ще бъде от огромна полза!

Благодарим на всички активни българи, които са готови да помагат!

7 КОМЕНТАРА

 1. 4
  1

  Локо, наистина ли не знаете, че ако у,Краинските фашисти дойдат в България, първо ще избият циганите? Е, къде отива вашата публика?

 2. ГНУСНА ЖАЛКА ЛИЦЕМЕРНА ИЗМЕТ !! ВЕЧНО ИЗПОЛЗВАТЕ МОМЕНТА ДА СТЕ ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ПРОЖЕКТОРА . ХАХАХАХАХХАХАХАХ
  НЯМА ПО ЕЛЕМЕНТАРНИ АМЕБИ ДОЛНИ

  • Недей да крещиш от злоба,а направи и ти нещо добро.

 3. 2
  2

  Добро дело
  Приемате ли доброволци,привърженици на
  Ботев
  Когато човек се бори срещу,ужаса от войната,няма цвят?

  • Браво, преди всичко сме хора. Евала , момчета от Локо. Така трябва да сме всички.

Comments are closed.