Ботев с два трансфера на офанзивни футболисти

15
722

Отборът на Ботев (Пловдив) осъществи двоен трансфер за подсилване на атакуващата мощ на тима. „Канарчетата“ привлякоха в редиците си Саид Хамулич и Джак Лейн.

Саид Хамулич е роден на 12 ноември 2000 година в Холандия. За последно нападателят е играл в литовския тим ДФК Дайнава, като за изиграните 36 мача има реализирани 16 попадения в елита на футбола в Литва.

Джак Лейн е роден на 24 октомври 2001 година и е с шведски паспорт. Офанзивният играч преминава в пловдивчани от френския Амиен, като във френската Лига 2 записва 10 мача, в които е вкарал две попадения.

15 КОМЕНТАРА

 1. 1
  2

  АПАПИ, СКИЙТЕ СЕГА. ИСТИНАТА Е, ЧЕ ПОВИЧЕТО МАНГАЛИ СМИ ОТ БОТЕВ. НИЙ СМИ ТАМ, КЪДЕТО ИМА, ИЛИ ИЗГЛЕЖДЪ ЧИ ИМА МАНГИ. ТАКА БЕШИ И С БРОКЕРИТИ И С КАРАИБРАХИМЪ , СЕГА И С ЦИНГАТА. ЛОШУТУ Е ЧИ СЪС СИЧКИТИ УЙДУРМИ И МАНИПУЛАЦИИ, СПИЧЕЛИХМИ ИДНО МНОО СКЪПО ЧЕТВЪРТУ МЕСТО. А ЛОКУТУ, ДЕТ САМУ ЕДИН ПЪТ ИМАХА ПААРИ, СТАНАХА ШАМПИОНИ. СЕГА И С МИЗЕРНИ СРЕДСТВЪ СПИЧЕЛИХА ТРУ КУПИ. АМА НИЙ МАНГАЛИТИ ОТ ИЗГРЕВБОЙС СА НАДЯВАМИ ЦИНГО ДА РАЗВЪРЖИ ПУРТФЕЙЛЪ, И ДА ИМА И НЕЩУ ЗА НАС. С ТУЙ СЪ СЛАВИМ НИЙ БОТЕВИСТИТЕ. ВСЕ СМИ С ВЛАСТТА. И ЗДРАВКУ ША ПУМАГА. АЙ САМУ БОТЕВ

 2. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk

  И ОТНОВУ ДА ПРИПОМНИМ НА РОМСКАТА ОБШТНУСТ!!!!

  ТУВА СЪ НАШТИ УЧРИДИТИЛИ! ТУВА СЪ ДИДИТЕ НИ, КОИТУ ОТДАДУФА ЖИВОТЯ СИ ЗА ДА НЪ ИМА НАЗИ!😃😂😂 ДА ГУ ИМЪ УТБОРЪТ ПУДКРЕПЯН ОТ СИЧКУТУ БРАТЯ РОМ ПУ СВИТА! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ, ПУФ ПАФ!😂😂😂
  МУ ХАААААААА ХААААААА ХАААААААААААААААААААА😂😂😞😃😂😉😉😂😉😂😉

 3. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  БРАТЯ РОМИ УБИЧЪШТИ КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ НА НЕГУ!!!:

  КРАЙНУ ВРЕМИ Е ДА ФАТЪМИ ПЪТЯ КЪМ КОНДОФРЕЙ И ДА СЪ МОЛИМ НА АЛЛАХА ДА ДОДЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ АПАПИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!?😃 ПУФ ПАФ!!😂😂😂!

 4. 4
  1

  МАНГАЛИ . ДНЕС СТЕ С ГРЪМКА ТОТО ПОБЕДА . РАДВАЙ ТЕ ,ПИЙТЕ ВЕСЕЛЕТЕ СЕ ,ГЮБЕЦИ ДО ЗОРИ !
  А ВИЕ ПАЙ КЛЕЧИТЕ В ТЕМИТЕ ЗА ПЛОВДИВ?!?!?! ЕМИ НЯМА ПО ЖАЛКИ АМЕБИ ОТ ВАС

 5. 3
  7

  Путяф6 е само ичове и африканци.
  и руски перач на пари

 6. 2
  3

  Опраскваме Бероето, и да се готвят стрелочниците. Те ще са яли какалашката от чорбата, и по-лесно ще поемат жълто-черния боздуган!

 7. 3
  3

  ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ ЛЕТЯТ НАПРЕД И НАГОРЕ, А НИЙ СТУЛЮПИНСКИТИ ДУГАНИ Ф КОНДОФРЕЙ!😞😞😞

 8. 3
  7

  И какво става с школата ни? Вместо тези 20 годишни можеше да са наши. За това ли дойде Зингаревич за да си продава неговите играчи, а нашите от школата да не ги броят за живи !
  Очаквам да почнете да защитавате и да казвате как няма нищо от долу, но да ви припомня преди да дойде Зингаревич как се гордяхме с нашета школа, а сега дори не е поглеждат! Много жалко за нашите деца

  • За вашите чавета ли се кОсиш? Добре са си те, тренират на перфектната база в Тракия построена с лични средства на Крушарски, които е спестявал от закуската като ученик.

 9. 2
  5

  Това момче в ляво, си прилича с Хр.Ботев! Дано да има и гения на Революционера и да твори поезия на терена като него!

  • 7
   5

   Стоян канара каза, че бил дашно гейче ва да гоейба.

 10. 15
  2

  Добре дошли. Това ми подсказва, че размяна на футболисти с Цесека няма да има, което е супер.

Comments are closed.