ПФК Ботев: Събраната сума от билети за контролата със Септември е 1891,54 лева

32
302

Ботев (Пловдив) приема Марица (Пловдив) в последната си контролна среща преди подновяването на шампионата. Двубоят е в събота от 14:00 часа на базата в „Коматево“.

В деня на мача фен магазинът на клубната база ще е с работно време от 12:00 до 16:00ч. Един час преди началото на срещата пропуските ще се продават на касата на комплекса.

На контролата срещу Септември (София) събраната сума от билети е в размер на 1891,54 лв. Всички приходи от продажбата на билети на контролите със Септември и Марица ще отидат за кампаниите, посветени на 110-годишнината на Ботев (Пловдив).

32 КОМЕНТАРА

 1. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))

  ДАЛЕЧИ СМИ УТ ПУЗНАТАТА ФОРМА, НО СТОЛЮПИНУФСКИЯ, КЛОАКОМОТИФСКИЯ ДУХ Е ЖИФ!!😂😂 УБИДИНЕНИ, КАТУНИТИ УТ СТУЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА, ШИКЕРЯ, МЕРИЧЛЕРИ, ПИЧ МААЛА, ПОРДИМ И КОНДОФРЕЙ ША ИЗБУТЪМИ ПУТЪНАЛИЯ В ГУВ НЪ ПАРОВОЗ И С ПОМУШТА НА СЛАВНИТЕ ДУГАНИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, КАТУ ДЖУЛЕЗИН УМРУК ША БРАНИМ ВИЛИКУТУ ИМИ НА КЛОАКОМОТИФФ!😂😂😂 ША НА БЪДИ, ЗАШТОТУ ФЕКАЛОМОТИФСКУТУ ИМИ Е Ф СЕРЦЕТУ НА НАЗИ НА НЕГУ?😂😂😂😂😞😞😞😉

  • ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂

   НАЙ-ВАЖНУТУ ЗА НАС, ЗА ЛЮБИМЕЦЪТ НА СВИТОВНАТА РОМСКА ОПШНУСТ Е, ДА НЕ ПУТЪНИ ПАРОВОЗА ДЪЛБОКУ В ГУВ НЪТА!!! НЕКА БАНГУ ВАСИЛ ДА ПОМАГА НА НЕГУ!…..И ДА СЪ НАДЯВЪМИ НА ХРАБРИТЕ БРАТЯ АНАДОЛЦИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!
   ЗАТУЙ НЕУМОРНУ ША ПУФТАРЪМ: ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФФФФФФ ОТ РАЗПАД!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))
   МУ ХААААААААААААААААААААААА

  • ЧЕНГЕЛЬ ЮМЮРБУРСУК КЛОАКОМОТИФУГЛУ ОТ АДЖИСАНА:)

   КОФТИ АПАПИ!!!😞😞😞 НИКУЙ НИ НЪ ИБАВЪ, НИ НЪ БРУИ ЗА КИСТИНДИЛСКИ СЛИВИ, БЯГЪТ УТ СТУЛЮПИНУУ КЪТ ДЯВУЛ УТ ТАМЯН, ПРАЯТ СИ МАЙТАП, ГЪРГАРА, ТА ШАК С НАЗ И СНЕ ЗА КАШМЕР И ПУДИГРАФКИ Ф ЦЯЛУТУ ИФРОП!😞😞😞 САМИ СНЕ СИ ВИНОВНИ!! НАДЯВЪМЕ СЪ НА ТОА КРЪВУЛОК ШУШЛЯКА И ПУ ЦЯЛ ДЕ ДРЪНКЪМИ ПРУСТУТИ И ПЦОВНИ!!! ВМЕСТУ СИЧКУТУ РОМ КЛОАКОМОТФ, ЗАЙДНУ ДА СЪБИРЕМ БАКЪР И ДУКАРЪМИ ГОРДИТИ И ХРАБРИ БЛАГУДЕТИЛИ НА КЛОАКОМОТИФ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!! ДА ВЪЗВЪРНИМ ВЕЛИЧИЕТУ И ГОРДОСТА НА АДЖАСАНА, ШИКЕРЯ И СТУЛЮПИНУУ- КЛОАКОМОТИФФ!!!😂😂 ПУФ ПАФ!!!😂😂😞😞😉😃!!!

 2. 6
  4

  СЕГА КВА СТАНА? ОСТАНАХМЕ БЕЗ НАПАДАТЕЛИ. ВАЛЕНТИЧ, ГОЛЕМИЯ ТРЕНЬОР, ДОКАТО СЕ НАМОТКА ИЗПУСНА И БОРУКОВ, НЕ ВЗЕ И ДРУГ НАПАДАТЕЛ И СЕГА ЩЕ ГАСИМ ПОЖАРИ. В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ЩЕ ВЗЕМЕМ НЯКОЙ БАБЕРЕК, ДЕТО ТЕПЪРВА ЩЕ ВКАРВАМЕ ВЪВ ФОРМА, ТЕПЪРВА ЩЕ СРАБОТВАМЕ В ОТБОРА, ИЛИ ТЕПЪРВА ЩЕ ЛЕКУВАМЕ. ТОШКО И ТОЙ ЕДИН МЕСЕЦ ЩЕ СЕ ВЪЗТАНОВЯВА И ЩЕ ИГРАЕМ С ГОТВАЧА БАЛТАНОВ. ТРЕТОТО МЯСТО ЩЕ ГО ГЛЕДАМЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН! НО ГОЛЕМИЯ ТРЕНЬОР ЗАПОЧВА СЪС СЕЛЕКЦИЯ. КАТО МУ ВИДИШ СЕЛЕКТИРАНИТЕ ФУТБОЛИСТИ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОЙ Е! ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО ЗА НАШИЯ БОТЕВ. КОГА ЛИ ЩЕ ИЗГРЕ СЛЪНЦЕ НА НАШАТА УЛИЦА?

 3. 5
  2

  Стрямските юрдечки с художествен ръководител Стоян канара вече подготвят протест. Казаха че от днес спират да акат до второ нареждане ва да гиейба.

 4. Димитьр Вичев: Някакви фенчета от селата не ме брьснат за слива
  1
  3

  Зинга квото има давай и се махай бьди сигурен ще има заря в твоя чест жив и здр да си изпьлни мисията

 5. 3
  2

  Успех на Маркиньос! Беше ясно, че България е малка за таланта му!

  • 5
   3

   Аха, най- после признавате, че талант в Тошко Неделев няма. Става едионствено за клоуните от Коматевския ботевЪ! Тошко изгонен от трета лига на Германия като некадърник, дошъл в ботевЪ от Коматево, за да губи с по 6-0 и да получава ПЕТИ с цената на столетия срам…

   • 3
    2

    Купа и Суперкупа на България, 2 гола от центъра на Лаута в двете врати, 3.5 милиона евро трансфер!

   • 1
    1

    Аз като ви казвам че някакъв Ботевист се гъбарка от името на Стикса….

 6. 4
  5

  Четете ли всичко за великият БОТЕВ /ПД/, г-да ЦИГАНИ???
  В контрола – БОТЕВ /ПД/ продава 378 билета, а на полумесеца за един полусезон са продадени едва 2 000 билета!!!
  ЦИГАНИТЕ са си ЦИГАНИ!!!
  Как е комплекса – БОТЕВ /ПД/???

 7. 5
  7

  Голяма радост в малцинствено-потническата прослойка от града ни. Маркиньос си тръгнал! Разбира се, че ще си тръгне, та той е собственост на Атлетико Минейро, при нас е само под наем. Успех на момчето, дано да успее във Ференцварош. Ред е на Брахими да покаже, че не е по-лош футболист от бразилеца.

  • 6
   5

   Брахими ще го изгоните като псе след месец. Слаб футболист без бъдеще. Добре, че тази година изпада само един отбор, иначе Коматево не се знаеше в коя група ще играе…

   • 2
    3

    Ние може и да го изгоним, ама вие Крачун ще си го имате завинаги… няма гонене!

  • 2
   1

   Към анонимната курва от Скобата:Кои са тези Изгрев бойс Столипиново?

  • На Лаута. Крушарски е платил 3 милки от онези 10 които взе за Минчев.

  • 2
   3

   Kak къде е Маркиньос! Той е в кенефа и сере върху ботевЪ от Коматево. Седмица преди шампионата оставаш отбора си без най- добрия си играч.

   За справка Локомотив седмица преди шампионата направи трансферна бомба с Боруков. Медалите ни чакат…

   • Стикса е превъртял, или някой Ботевист се ебава, пишейки от негово име?!?😂🤣😂

 8. 7
  3

  Нападателят Маркиньос напуска Ботев и няма да играе дори в утрешната контрола с Марица, разбра репортер на PlovdivNews.bg.

  По- рано се появи информация за интерес на Ференцварош към него, но към момента не е потвърдено дали това е причината.

Comments are closed.