Димитър Илиев за трети пореден път е „Футболист №1 на Пловдив“

61
502

За трета поредна година звездата на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев бе избран от спортните журналисти за „Футболист на годината“ на Пловдив за 2021 година. Това стана в традиционната анкета на информационна агенция „Темпо Нюз“.

За разлика от миналата година, този път 33-годишният национал спечели трудно приза, с много малка разлика. В оспорвана битка за първото място капитанът на „черно-белите“ събра 91 точки, само с 5 точки повече от национала на Ботев Тодор Неделев, който остана втори в класацията с 86 точки.

Третото място заслужи нападателят на Локомотив (Пловдив) Георги Минчев, събрал 26 точки.

На четвъртото място се нареди правещият силен сезон младежки национал на Ботев Димитър Тонев, който събра 17 точки.

Любопитното е, че петото място в анкетата, с равен брой точки – по 12, заеха двама играчи – голмайсторът на Марица и на Втора лига – Мариян Тонев и бразилецът Маркиньос.

Въпреки трансфера си в Италия, бившият нападател на Ботев Атанас Илиев отново намери подобаващо място в традиционната класация на медиите за най-добрите футболисти на Пловдив, като се нареди на шестото място с 11 точки.

По-нататък в класацията са вратарят на Ботев Георги Аргилашки със 7 точки, Па Конате – с 6 точки, Виктор Генев, Бисер Бонев и Илия Николов – с по 3 точки, Петър Витанов – с 2 точки, както и Тодор Тимонов, Николай Николаев, Веселин Марчев, Реда Рабей, Георги Лазаров, Илко Пиргов, Еманюел Току, Мартин Паскалев и Бирсент Карагарен – с по 1 точка.

51 спортни журналисти от 32 медии, както и представители от пресслужбите и на четирите пловдивски клуба – Локомотив, Ботев, Марица и Спартак, гласуваха тази година в петото поредно издание на анкетата „Футболист №1 на Пловдив“, като лично дадоха своя вот за призьорите.

В номинациите на спортните журналисти Димитър Илиев бе поставен от 20 „пишещи братя“ на първото място, а от 11 – на второто.

Неделев пък бе определен за №1 от 19 журналисти, а в 12 номинации той бе класиран втори.

Нека припомним, че Димитър Илиев, който изведе с капитанската лента Локомотив (Пловдив) до вицешампионската титла през миналата 2021 година, наскоро удължи своя договор с родния си тим от „Лаута“. Футболист номер №1 на България за 2019 и 2020 година подписа контракт до средата на 2024 година.

В анкетата имаха право да участват всички журналисти, пишещи и говорещи за спорт от пловдивските медии, както и кореспонденти или репортери на Пловдив за националните медии, като условието бе те в момента да са действащи журналисти.

На базата на предложенията и мненията на журналистите бе направена коректна класация и определена призовата тройка, според вота на участвалите журналисти.

Анкетата за определяне на футболист №1 на Пловдив се проведе за пета поредна година, след като през 2017-а бе възродена от екипа на „Темпо Нюз“.

В досегашните анкети на медията Тодор Неделев на два пъти спечели приза – през 2017 и 2018 година, а Димитър Илиев – вече 3 пъти – през 2019-та, 2020-та и 2021-ва година.

61 КОМЕНТАРА

 1. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂

  ООО МОЙ КЛОАКОМОТИФЕ, МЛОГУ ТЪ УБИЧЪМИ!😂 ВИНЪГИ СИ Ф НАШТИ СЕРСА! ДО ГРОП!! ПУФ ПАФ!😂😂😂

 2. 2
  9

  На жълтата триперлива курва Фекала му е призляло и издрусал сюргуна на Гомнежа ва дагойба

 3. 4
  2

  Крушо знае как да забавлява журналистите и те му се от благодаря ват………

 4. 3
  3

  А ва пичаги тоа Стикса не е ли Ерол Париж Париж,ТОА ЖАГО ШИБАТ ВСИЧКИ МАНАФИ ОТ СТРЯМА ва пичаги Бат Стоен така са надървил,че го издирва по най бързия начин да го взима че доста време не гу е ибал разшлякания задник ва.
  Иска го да му сфири на дудука и после да му пей о моййййй Локу о мои убав Локумотифффф.
  А може и култуво да му припява 1000 пъти ва Исусе тебе чакам.

  • 4
   3

   Ава уй недоклатен ти що са прайш на бат Стоян канара ва да тейба…..той измисли куромелата за вляват по айляк 6-те бахура ва да гоейба.

 5. 7
  3

  Тая мегазвезда с брада като на талибан,защо никой адекватен отбор на прояви интерес към него толкова години?

  • 2
   1

   А не бъркаш са ва пичага има оферта от някъв Полски утбор от селата ва та той горкия Митето за кавал не става ва

 6. 2
  5

  Стойчо Генов ПЕДЕРАСА на кура ми украса !!

 7. НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
  3
  1

  ООО МОЙ КЛОАКОМОТИФЕ, МЛОГУ ТЪ УБИЧЪМИ!😂 ВИНЪГИ СИ Ф НАШТИ СЕРСА! ПУФ ПАФ!😂😂😂

 8. 6
  5

  Локото прави атомно нападение:Минчев, Илиев ,Косъма, Боруков, сърбина и КОМОЛАФЕ…. ще има гол след гол. ДА СИ ЖИВ КУПОНОСИТЕЛЮ КРУШАРСКИ

 9. 5
  2

  Чьок гюзел е нашто момиче Митето ва няма са гъбаркате снегу.Еся си пускам 1000 пъти и го чаками на мегдана в Стряма да са раздаде,да мятка къчове както си можи нашту Мите ва ахмаци.
  Ай ако някой намери Ерол да му кажи,че Бат СТОЯН ГО ЧАКА С НЕТЪРПЕНИЕ ДА ГО ШПОРИ.

 10. 3
  8

  До мойте СИГАНИ. Класацията е за Пловдив, не е за Коматеу. Имате си тема за чупене на глави, ЕБЕТЕ си майката, коматевски изгревбойски цигани от маалата до стадион ботев талибана.

 11. 8
  2

  Тези журналисти който са гласували за това футболно недоразумение Митко депресията или и те са в депресия или са за психиатар

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   2
   6

   Лошо ли ти е, Айше?

 12. 4
  3

  Не се сърдете, жълти ни любовници, класацията е за футболист на Пловдив, а не на Стряма.
  Там симпатягата със заешко сърце няма равен. Пръв е на полето.

  • Ава пичага ти нещо бъркаш щата ва ахмак,нии в Сряма сме горди Локумутифци ва идиотин.
   И как тъй са кръщаваш,че си Локу фен па и чак от Пловдив ава друсалник убаво,че сме нии Стрямалии та да има Локумотифффффф.
   В Плодив няма фенуве на Локумотиффф ва ебалник всички ме селяндури няма ти изброявам всички села саму ти кажи от куе си

  • МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
   3
   2

   https://youtu.be/2t9FKW1s99E
   ЗАСЛУЖИНА НАГРАДА!😂😂😂 ЗА АРТИСТИЧНУСТ-10, ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ-2
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААА

 13. 3
  1

  Е не е честно, бееее!! Аз съм морален победител, бееее!!
  И аз искам награда!
  Няма награда,няма оферти… си ура въжето, бееееее

  • Спокойно, скъпи…
   Ще ти дойда на гости да ти подам една поощрителна награда.

  • 1
   1

   Има и за теб.. голям дюнер с двойно повече чеснов сос …

 14. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
  2
  1

  НАЙ-ВАЖНУТУ ЗА НАС, ЗА ЛЮБИМЕЦЪТ НА СВИТОВНАТА РОМСКА ОПШНУСТ Е, ДА НЕ ПУТЪНИ ПАРОВОЗА ДЪЛБОКУ В ГУВ НЪТА!!! НЕКА БАНГУ ВАСИЛ ДА ПОМАГА НА НЕГУ!…..И ДА СЪ НАДЯВЪМИ НА ХРАБРИТЕ БРАТЯ АНАДОЛЦИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!
  ЗАТУЙ НЕУМОРНУ ША ПУФТАРЪМ: ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФФФФФФ ОТ РАЗПАД!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААА😂😞😃😉!

  • 1
   1

   АПАПИ, РАНУ ИЛИ КЪСНУ СНЕ Ф КОНДОФРЕЙ, ЗАШТО КРЪВОЛОКА НИ ПРИЧИНЯВА ТОЛКУЗ МЪКА?😞 НЕ ИЗДЪРЖА РОМСКУТУ СЕРСЕ!😃 …А ТОЛКУЗ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ СЪБРАФМИ??😞😞😃😃😃!

 15. 1
  5

  Ава Пичаги Бат Стоян Канара иска Ерол бре за булка ва да го еве педала смотън.Дндеска разбрахме ,че Митето от Стряма Илиев вееееее искал поздрав със 1000 пъти аз за тебе питам ва МИТЕ бейби мангавту ва Мите АЗ САМО ТЕБИ УБИЧАМ ВА мИТЕ иСУСЕ ВА СИ ВА мите.
  ТА с БАТ СТОЯН КАНАРА ИЗДИРВАМЕ ЕРОЛ ПЕДАЛА И МИТЕТО ГЕЯ.

  • КОФТИ АПАПИ!!!😞😞😞 НИКУЙ НИ НЪ ИБАВЪ, НИ НЪ БРУИ ЗА КИСТИНДИЛСКИ СЛИВИ, БЯГЪТ УТ СТУЛЮПИНУУ КЪТ ДЯВУЛ УТ ТАМЯН, ПРАЯТ СИ МАЙТАП, ГЪРГАРА, ТА ШАК С НАЗ И СНЕ ЗА КАШМЕР И ПУДИГРАФКИ Ф ЦЯЛУТУ ИФРОП!😞😞😞 САМИ СНЕ СИ ВИНОВНИ!! НАДЯВЪМЕ СЪ НА ТОА КРЪВУЛОК ШУШЛЯКА И ПУ ЦЯЛ ДЕ ДРЪНКЪМИ ПРУСТУТИ И ПЦОВНИ!!! ВМЕСТУ СИЧКУТУ РОМ КЛОАКОМОТФ, ЗАЙДНУ ДА СЪБИРЕМ БАКЪР И ДУКАРЪМИ ГОРДИТИ И ХРАБРИ БЛАГУДЕТИЛИ НА КЛОАКОМОТИФ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!! ДА ВЪЗВЪРНИМ ВЕЛИЧИЕТУ И ГОРДОСТА НА АДЖАСАНА, ШИКЕРЯ И СТУЛЮПИНУУ- КЛОАКОМОТИФФ!!!😂😂 ПУФ ПАФ!!!😂😂😞😞😉😃!!!

 16. 5
  5

  Тези журналисти които са гласували за Д Илиев са безскрупулна, извратена, и продажна сган. Как стоят нещата?!
  Т Неделев се възстанови от тежка контузия и изигра силни мачове за националния отбор където вкара страхотни и важни голове! В клубния си отбор беше играчът който правеше разликата и който допринесе за доброто класиране на отбора до момента
  Да видим сега с какво Илиев заслужи първото място???!
  Присъствието му в националния отбор беше бледо, незабелижимо, и беше видно само когато пропусна важната дузпа след което стана за резил и изпадна в ступор. В мачовете на клубния си отбор той не показа нищо смислено с което да покаже,че заслужава приза футболист на Пловдив. Клубният му отбор беше дълго време на предпоследно място в класирането и само с нечистоплътни прийоми беше добутан малко по-напред в класирането като самият М Илиев нямаше особен принос за това.
  И сега въпросът е: Какво толкова направи Димитър Илиев за националния отбор и на клубно ниво та беше обявен за победител в анкетата та макар и с минимална преднина??! Журналистите които гласуваха за него анализираха ли какъв е приносът му за футбола на национално и клубно ниво?! Те по съвест ли са гласували или така им е било наредено??! Според вас техният избор обективен ли е бил или субективен??? След такъв избор усещането е,че са избрали групичка глухи хора да оценяват някакво музикално произведение.

  • 2
   1

   хахаха. Лекувай се, ма!
   Какви мачове изигра Мекицата за националния??!! хахахха

  • 4
   2

   Ама нищо не е направл Митко. То това 6:0, то купи, то сребърни медали…. кво са тва пред „най-умните пасове“, престижни контроли и припадаци по терена.
   Всае пак Тошко е 100 кила, а Илиев къв е?!
   Андрей (Баро), ти наистина трябва да се лекуваш. Още като те видях как тичаше след съдията на един мач с телефон и обезумял поглед и разбрах, че си за Карлуково.
   Какво ли не правят комплексите от ВЕЛИКИЯ ЛОКОМОТИВ – СИМВОЛА НА ТОЗИ ГРАД

 17. 9
  5

  А за нашту Тоше кво?? Нито оферта нито награда.
  Каква е тази дискриминация? Защото е дебел ли?!
  Ми той ша се обиди и сша земи да си тури въжето…

  • 2
   4

   Шукарно ва Мите шукарететно 1000 Исусе за теб ще питам

   • 4
    2

    Ава Шукарито от наша баба Ниделя на предаде за 6-те бахура ва салкъм недин.

  • Черен вадя фунията и ти сера директно в стомаха.

 18. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
  4
  2

  НАЙ-ВАЖНУТУ ЗА НАС, ЗА ЛЮБИМЕЦЪТ НА СВИТОВНАТА РОМСКА ОПШНУСТ Е, ДА НЕ ПУТЪНИ ПАРОВОЗА ДЪЛБОКУ В ГУВ НЪТА!!! НЕКА БАНГУ ВАСИЛ ДА ПОМАГА НА НЕГУ!…..И ДА СЪ НАДЯВЪМИ НА ХРАБРИТЕ БРАТЯ АНАДОЛЦИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!
  ЗАТУЙ НЕУМОРНУ ША ПУФТАРЪМ: ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФФФФФФ ОТ РАЗПАД!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААА😂😞😃😉

 19. НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
  4
  2

  СКОРУ НИКУЙ НЯМА И ДА СЪ СЕШТА ЗА КЛОАКОМУТИФФ!😞😞 УТИДИ КОНЯ Ф РЯКАТА!!!😞😞😞 НЯМАМИ НИ УНУШИ НИ ИГРАЧИ!! ДАЖИ АКАДИМИКА НАПУСНА ПУТЪНАЛИЯ ПАРОВОЗ!!!😞😞😞 СБОГУМ ГЕРГИНУ АБИ ЮСУФФЕ!😞😞 СИЧКУ СВЪРШИ!! КОТ БЕШИ, БЕШИ!!!😞😞😞 ПУФ ПАФ!😞😞😞!!

 20. За разлика от миналата година, този път с 33-годишнината му -12-месечния труд в държавата отреди тежката награда, но с много малка разлика. В дискусионата варвара за първата част на полето лидерът от черно-белите събра цели 91 пункта, най-лесно с 5 пункта повече от Тодор Неделев от Ботев, който в рамките на класацията остана под номер 2 с 86 пункта.

  • 3
   1

   Това какво е? Смекчаващо вината обстоятелство или опит за оправдание?

 21. 15
  3

  ТОШКО БЕЛОЗЕМСКИ ЪЩО Е НОМЕР ЕДНО НО ВЪВ КОМАТЕВО НА РАКИДЖИЙНИЦАТА МУ ВРЪЧИХА ТИТЛАТА ЗА НАЙ ДОБЪР ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ТАНЦИ ХАРАКТЕРНИ СЪС ЧУПКИ ОТ КРЪСТА НАДОЛО ВЪВ СЪПОРТ НА КЮЧЕКЧИЙКАТА ГОЛЯМ СИ ТОШЕ И ВСЕ ТАКА ДА РАДВАШ КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И ЯКО… ОП СА… ОП СА

 22. 10
  3

  Тошко пак с пръст в гъз.
  Няма се плашиш, Тоше! Това е твоята съдба.

 23. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
  2
  2

  СКОРУ НИКУЙ НЯМА И ДА СЪ СЕШТА ЗА КЛОАКОМУТИФФ!😞😞 УТИДИ КОНЯ Ф РЯКАТА!!!😞😞😞 НЯМАМИ НИ УНУШИ НИ ИГРАЧИ!! ДАЖИ АКАДИМИКА НАПУСНА ПУТЪНАЛИЯ ПАРОВОЗ!!!😞😞😞 СБОГУМ ГЕРГИНУ АБИ ЮСУФФЕ!😞😞 СИЧКУ СВЪРШИ!! КОТ БЕШИ, БЕШИ!!!😞😞😞 ПУФ ПАФ!😞😞😞!!

 24. Тошко МЕКИЦАТА - дебелия НЕНУЖНИК на средна възраст с ФАЛШИВАТА ОФЕРТА
  6
  4

  Ами Тошку мекицата с престижните контроли и най-умните пасове

  • 7
   4

   Много бил дебел и припадал на терена.
   имал мъжки цици и двойна брадичка

 25. Бонка Барекова е трол на мародера Андрей Спасов
  4
  2

  Лошо ми е

 26. 10
  2

  Стоян канара каза, че баба Неделя само срами името на отбора а пък и помним как се направи на контузен за 6-те бахура ва да гоейба.

 27. 2
  1

  Когато приятели честитили наградата на Т Неделев,че след като се възстановил от контузията и последвалите силни мачове са го избрали на 2 място като футболист на Пловдив , знаете ли какво е отвърнал??? Казал е:
  – „Да ви пикая на наградата! И като като са я присъдиха отново този,какво??! Да не би да е станал по-талантлив? Същото бездарие си остана какъвто преди! Щом са го наградили пак значи мястото ми изобщо не е там!!!”

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   4
   1

   Пак ли ти стана лошо, Айше ?

  • 4
   2

   ми да, мястото ти не е там, а на село!

 28. 5
  5

  ВИЙ СЪ БЛАГУДАРЕТЕ, ЧИ И ЯЗ ГЛАСУВЪХ! НАЛИ СЪМ АНАЛИЗАТОР. КАК НЕМА ДА ПУДКРИПИМ ДУСПЪТА? НАШ АПАП Е!!!:))))))

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))
   4
   3

   НАЙ-ВАЖНУТУ ЗА НАС, ЗА ЛЮБИМЕЦЪТ НА СВИТОВНАТА РОМСКА ОПШНУСТ Е, ДА НЕ ПУТЪНИ ПАРОВОЗА ДЪЛБОКУ В ГУВ НЪТА!!! НЕКА БАНГУ ВАСИЛ ДА ПОМАГА НА НЕГУ!…..И ДА СЪ НАДЯВЪМИ НА ХРАБРИТЕ БРАТЯ АНАДОЛЦИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!
   ЗАТУЙ НЕУМОРНУ ША ПУФТАРЪМ: ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФФФФФФ ОТ РАЗПАД!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААА😂😞😃😉

 29. 7
  6

  Е това не е изненада напьлно нормално Най добрия е но доста високо крьвно вдигнах в момента около базата вият линейки защо така ? Анита разболя наш тошко алах да е сьс него

  • 4
   4

   Лайна вместо брада.
   Да вечеряте гомна цигани.

   • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
    4
    2

    Тоя циганин само за гомна си мечтае…Явно са му любими

   • 6
    3

    Долно ,жълто педерастче!Ами единствените цигани- фенове се помещават в Столипиново,а именно Изгрев бойс!Та втози ред на истината,яжте си гомнарта,жалки изроди!

    • 2
     2

     Така е, педи!
     Ти мнго искаш изгревбойс да те ебът в циганския ти гъз, ама те не са педеруги като Локото. Затова ги мразиш, нали?
     Не се надявай, няма да те ебът в гъза!

     • 4
      1

      Изгрев бойс не са педеруги….
      Само си епилират крачетата…
      Поне така каза един от главните педерасти (Божо)

   • 3
    4

    Бате, бате, ще построиш ли стадиона на ботяфЪ?

Comments are closed.