Спартак победи юношите на Берое в контрола

1
388
Спартак, 2021/2022

 

Спартак победи Берое II в контролна среща, играна в Стара Загора, на изкуствения терен до стадион „Берое“. Берое II се състезава в ЮИ Трета лига, като през есента не се представи особено успешно и се намира в долната половина на таблицата.

Първата част завърши без отбелязани попадения – 0:0. През втората част за Спартак точни бяха Георги Лазаров на два пъти и Кико Георгиев. Така Спартак записа поредна победа в контролите.

1 КОМЕНТАР

  1. За поредна година правим контроли, в които целта е да победим, а не да видим реалното си ниво. Нито една сериозна проверка със сериозен противник, нито една по-престижна контрола. Голям страх от загуба тресе треньорския щаб. Не си ли направиха поуките от предните години? И друго – развиваме младите , а напълнихме отбора с наемници, които на всичко отгоре нямат дълга перспектива в отбора, защото всеки от тях се занимава с друго, а футболът е вече хоби. Така няма как да се изгради отбор с голяма цел. Но момчетата не са виновни, щабът е безхарактерен, а треньорът е пионка на един друг кардинал в сянка

Comments are closed.