Гонзо: Мечтата ми е да се гордеем с националния отбор

9
105

Новият технически директор на БФС Георги Иванов се срещна с представители на клубовете от Бургас и региона. Той изслуша техните проблеми и сподели своите виждания какво трябва да се промени.

„Убеден съм, че ще има недоволни. Убеден съм, че няма да бъдат доволни някои клубове, които в последните години деребействат. В крайна сметка трябва някой да бръкне с пръст в раната, за да можем да излекуваме футбола. Моята работа е да се срещам с представителите на клубовете, да виждам къде са проблемите, да предлагаме решения. Нека да споделят клубовете къде са техните проблеми, за да ги намираме. Мен не ме интересува дали ще има конгрес.

За мен Ясен Петров се справяше добре за времето, в което беше национален селекционер. Успя да създаде колектив, да подмлади отбора. Ние ще държим тази линия на подмладяване – това ще е задължително. Радвам се, че остава. Работили сме заедно, работили сме добре, постигали сме успехи. Надявам се тези в националния отбор да бъдат по-големи. Мечтата ми е да направим така, че да се гордеем с националния отбор“, заяви Георги Иванов пред „Котаспорт“.

9 КОМЕНТАРА

  1. – Изглеждате много изтормозен, кой клас имате завършен?
    – 7ми, но се усеща като шесто- килийно!

  2. Гонзо, ако имаше планове и мечти относно футбола у нас, трябваше да завършиш поне средно образование и да се включиш в екипа на Бербатов! С Михайлов бъдещето ни е да сме на опашката….за алкохол!

  3. Мечтите са безплатни, а мечтателите безумци!

  4. Имам аз една мечта, като сянката е тя.
    Вечно нощт и ден, бяга тя пред мен.

  5. ГОНЗЕ . И НА МЕН МЕЧТАТА МИ Е ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ГРАМОТНИ И КАДЪРНИ ХОРА . НО УВИ!

Comments are closed.