След над 20 часа снежна блокада Марица потегли към Анталия

2
615
След над 20 часова снежна блокада Марица замина за Анталия

 

След като от понеделник следобед отбора на Марица бе блокиран на 20 км. от Истанбул, във вторник около 16 часа тимът успя да тръгне за Анталия. Това стана възможно след като най-после местните власти почистиха магистралата и закъсалите тирове и автомобили я освободиха. Иначе тази сутрин, след като нощуваха в автобуса насред магистралата, маричани се добраха до крайпътна бензиностанция, където изчакаха отварянето на трансконтиненталната магистрала в посока Истанбул. Те демонстрираха отлично настроение въпреки тежката нощ. Генералното консулство в Истанбул, както и Външно министерство оказаха съдействие на клуба.

Отборът на „Марица“ продължи своя път към крайната дестинация с автобус, тъй като полетите от летището в турския мегаполис продължават да са спрени. Очаква се тимът да пристигне в Анталия в сряда рано сутринта. „Благодарим на всички, които ни помогнаха и ни подкрепяха! Последните 24 часа бяха тежки за всички, но трудностите само ни правят по-силни!“ Така коментираха от клуба успешното потегляне от Истанбул.
Голмайсторът на „Марица“ Мариян Тонев коментира с няколко изречения обстановката след снежния капан край Истанбул. Видеото можете да видите ТУК!

Може да бъде изображение с 4 души и изправени хора

снимки от по-рано днес:
2 КОМЕНТАРА

  1. Сипвам си по едно питие от тази новина. Наздраве ! Да ми донесете Йени Ракъ от Турция , че гроздовата свърши още в Аржентина, този Чаво пие повече от мен, ще го уволнявам !

Comments are closed.